FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kodro...

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- siroliver69
- Kontakt:
Ovaj S. Konjhodzic će dobiti mozdani ako Husref ne bude. Nista onda od sendviča i dvojnog C.
I on i onaj Vahid Alilhodzic, spiker sa Koševasiroliver69 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 17:18Ovaj S. Konjhodzic će dobiti mozdani ako Husref ne bude. Nista onda od sendviča i dvojnog C.

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Haha nemoj misliti da i ova glava ne zna za pleharu i tako to.scholsey je napisao/la: ↑10 jun 2024, 16:53Ma đe će ko sa Bjelavama bolan.. ovo ja iz ljubavi spominjem.![]()

- siroliver69
- Kontakt:
Daaa. Strašno.Lucas je napisao/la: ↑10 jun 2024, 17:27I on i onaj Vahid Alilhodzic, spiker sa Koševasiroliver69 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 17:18Ovaj S. Konjhodzic će dobiti mozdani ako Husref ne bude. Nista onda od sendviča i dvojnog C.![]()
Moze Kodrado 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Vala između Husrefa i Kodre, jasan je izbor. Ako ništa Meho govori španjolski pa će nam dobro doći zbog Renana. Ma više nije ni bitno, samo neka dođe trener.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Odusevljen sam Kodrom !! Od prvog trenutka imam nekog za neograniceno pljuvanje. Husref i Pape su nasi,da su najgori ,preveliko je postovanje da bi im se sta reklo ruzno. A ovog spanskog cirkusanta cu sa veseljem i radoscu ispljuvati ! 

Ma šta ćeš ga pljuvati, čovjek ima karakter, solidan CV, nije perfektan, ali doslovno nemaš nekih boljih opcija.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ako bude Kodro znaci da Ayla ima to nešto ,moc uvjeravanja neku (bio je text da je ona bila sa njim u restoranu tom ) 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sa bivšim selektorom reprezentacije BiH, kojem je to ujedno bio i posljednji trenerski angažman, razgovor je obavila Ayla Alimanović, navodno bivša direktorica koja je zvanično još uvijek obavlja istu poziciju. Oni su prije par dana sjedili u restoranu Luka u Sarajevu, gdje se sa 57-godišnjim stručnjakom razgovaralo o preuzimanju bordo ekipe.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Ma mi necemo biti zadovoljni ko god da dodje tako da nije ni bitno...
Mozda je najpametnije ostaviti Ibricica i Rozmana. Malo sjesti s njima i naci zajednicki jezik. Ako Mirvic otjera njih dvojicu nece ga niko spasiti kritika koga god da dovede. To se vec vidi na ovom forumu kad se pojave spekulacije o nekom imenu
Mozda je najpametnije ostaviti Ibricica i Rozmana. Malo sjesti s njima i naci zajednicki jezik. Ako Mirvic otjera njih dvojicu nece ga niko spasiti kritika koga god da dovede. To se vec vidi na ovom forumu kad se pojave spekulacije o nekom imenu
- napoleon72
- Kontakt:
Ko da Klocini treba razlog da pljuje. Kloc ostaje kloc.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Musemic : najgora opcija
Kodro : najbolja opcija
Kodro : najbolja opcija
- Maroon1946
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Cujem maloprije da je Husref 99% otpao. Mada, znajuci Mirvica, ne bi cudilo da se i to opet promijeni i da mu da sta trazi.
Kodro nije nikakva pljacka, ali mozda i moze proci s obzirom na okolnosti. Opet, znajuci Mirvica, pojavice se jos nekih imena, a nije iskljuceno ni da u zadnji cas dodje neko sasvim deseti ko nije ni spominjan.
Bas fluidno
Svakako ko god da dodje nece se predugo zadrzati, a ne dolazi se nikome ozbiljnom u ovo rasulo.
Mi smo (ne)organizovani na svim poljima i tituli ne mozemo prismrditi makar Guardiola dosao, nadam se da je to svima jasno i da se nece gutati bas svako opravdanje lansirano iz kluba kada se budu trazili razlozi sta i kako.
Sezona ce biti teska, a ostali klubovi su svjesni toga i vecina vec rade punom parom. Zrinjski, Borac, Velez, Zeljkan su bas jako krenuli. Mi opet u nekom limbu izmedju jos jednog #NewEra pokusaja i vracanja na staro, mada ne sumnjam da cemo se opet dici kad krenu, bombe, pojacanja i najave, pa onda trehnuti kad nam realnost opali samar i tako u krug.
Kodro nije nikakva pljacka, ali mozda i moze proci s obzirom na okolnosti. Opet, znajuci Mirvica, pojavice se jos nekih imena, a nije iskljuceno ni da u zadnji cas dodje neko sasvim deseti ko nije ni spominjan.
Bas fluidno

Svakako ko god da dodje nece se predugo zadrzati, a ne dolazi se nikome ozbiljnom u ovo rasulo.
Mi smo (ne)organizovani na svim poljima i tituli ne mozemo prismrditi makar Guardiola dosao, nadam se da je to svima jasno i da se nece gutati bas svako opravdanje lansirano iz kluba kada se budu trazili razlozi sta i kako.
Sezona ce biti teska, a ostali klubovi su svjesni toga i vecina vec rade punom parom. Zrinjski, Borac, Velez, Zeljkan su bas jako krenuli. Mi opet u nekom limbu izmedju jos jednog #NewEra pokusaja i vracanja na staro, mada ne sumnjam da cemo se opet dici kad krenu, bombe, pojacanja i najave, pa onda trehnuti kad nam realnost opali samar i tako u krug.
Zasto jednostavno ne ostavi Simona?
- TurkishAirlines
Mirvic se nije dogovorio sa Husrefom oko obestecenja nakon otkaza.
Mirvic je trazio 50/50 da podjele a Husref je trazio SVE.
Mirvic je trazio 50/50 da podjele a Husref je trazio SVE.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, Bing [Bot], boki86, bosnas_, mosarajvosa83, N3R3D, relativizam, skoJaa, Tatamata1946, Velaxsa i 126 gostiju.