Pa je li moguće ovo? Šta znači ovo, da za profi ugovor mora klub koji želi Blagaića, one naknade platiti?
Transferi igrača WWIN PL BiH - 2024/25
Re: Transferi igrača WWIN PL BiH - 2024/25
Vinko Marinovic zajedno sa asistentom napusta Borac.
-
- Kontakt:

Sa Juriljom i Blagaicem se vode pregovori, i kroz dan dva ce se znati na cemu su.
Ono sto je sigurno da Terzica, Makarica, Ficovica sigurno nece biti sledece sezone.
Takodje, Mladen Zizovic je novi sef strucnog staba.
da da

zato pojedini borcevci ne kontaju da se mozda i ne isplati ostaviti ga jer ako da bi potpisao profi ugovor, morali bi platiti nemali iznos plus njegov ugovor. ako bi to bilo recimo kompenzacija 100.000 i godina njegovog ugovora jos toliko

previse za takvog igraca, za 200.000 mozes dovesti hasica

zato ce njemu, ako se sve ovo ispostavi kao tacno, biti jako jako tesko a nadje ugovor koji ce to da plati.
jedini klub kojem bi se on isplatio da ga potpise je recimo hajduk

- Bazinga12345
- Kontakt:
Ne razumijem o čemu pišeš?
2019
2019
Jakov Blagaić i Davor Matijaš danas su potpisali profesionalne ugovore s Hajdukom do 2023. godine.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Ode Borac u qrac sa debilom zizovicem na klupi. Nije mi jasno (mozda je do mene) da su ljudi tek tako prihvatili njegovo imenovanje i haman pa se smatra da je u ravni sa marinovicem!?
Ja koliko se sjecam,sve njegove ekipe su igrale neki odvratan fudbal,bez ikakvog smisla,prilicno sterilno. Neka me neko ispravi ako grijesim.
Meni je zao sto je nisic otisao,vise bih volio da je on ostao a blagaic npr otisao. Jovo ostaje prva opcija u napadu,Boze. budi milostiv
Jedino sto me raduje da su kvrzic,erera i max ostali,za ostale manje vise
Ja koliko se sjecam,sve njegove ekipe su igrale neki odvratan fudbal,bez ikakvog smisla,prilicno sterilno. Neka me neko ispravi ako grijesim.
Meni je zao sto je nisic otisao,vise bih volio da je on ostao a blagaic npr otisao. Jovo ostaje prva opcija u napadu,Boze. budi milostiv

Za Hereru se po Mostaru priča da će kod komšija, tj. najvećih mitoomana i falsifikatora apsolutno svega.worchester je napisao/la: ↑13 jun 2024, 23:10Ode Borac u qrac sa debilom zizovicem na klupi. Nije mi jasno (mozda je do mene) da su ljudi tek tako prihvatili njegovo imenovanje i haman pa se smatra da je u ravni sa marinovicem!?
Meni je zao sto je nisic otisao,vise bih volio da je on ostao a blagaic npr otisao. Jovo ostaje prva opcija u napadu,Boze. budi milostiv![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Herera ima ugovor jos godinu dana, ne moze bez obestecenja.
Izgleda smo doveli golmana, Nikola Milicevic iz Stupcanice.
Izgleda smo doveli golmana, Nikola Milicevic iz Stupcanice.
Mladene , Herera hoće kod nas ,a ti, inače ,kako si?Balorda je napisao/la: ↑13 jun 2024, 23:49Za Hereru se po Mostaru priča da će kod komšija, tj. najvećih mitoomana i falsifikatora apsolutno svega.worchester je napisao/la: ↑13 jun 2024, 23:10Ode Borac u qrac sa debilom zizovicem na klupi. Nije mi jasno (mozda je do mene) da su ljudi tek tako prihvatili njegovo imenovanje i haman pa se smatra da je u ravni sa marinovicem!?
Meni je zao sto je nisic otisao,vise bih volio da je on ostao a blagaic npr otisao. Jovo ostaje prva opcija u napadu,Boze. budi milostiv![]()
Volim Mostar pa makar i vaki
Zasto bi najboljeg lijevog beka pustili dzabe i to jos konkurenciji? Carolina moze igrati i naprijed.
Musemić izgleda novi trener Igmana
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Carolina je kao jefitniji od Herere, ne bih rekao.
Iskreno Banjalučani uništili ste mogućnost za neki iskorak, prvo Marinovića pustili da ide onda Žižovića doveli umjesto njega, još ako Blagaić i Jurilj odu pa sad i Herrera nigdje veze posao iskreno. Mislio sam da Sarajevo nema veze sa poslom ali ni vi iskreno niste bolji.
#NoHate
#NoHate
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Na znam, nadam se da nisi u pravu. Jurilj ostaje izgleda, Blagaic jos vaze, ceka neke ponude ali izgleda ne dolaze.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Cujem da je Odinaka dobio odlicne neke ponude vani. Nesto se pricalo da ce u Zrinjski, pa u Zeljkana, ali nista od toga. Nevjerovatno mi je da se nijedan klub iz PLBiH nije sjetio ranije da ga dovede.
-
- Kontakt:
Dobro si cuo. Mogao bi i do Belgije dobaciti momak.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Herera gdje god da ode nece ni 50% od proslogodisnjeg biti. Covjek je mesar klasicni, a nigdje osim Borca mu se nece tolerisati oni faulovi. Zuti dobije tek kad ti pokusa nogu otkinuti.
19V22
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], HyperOS, supervizor, Vanja8 i 19 gostiju.