Šef stručnog štaba i klub su sporazumno raskinuli saradnju i to na Marinovićevo insistiranje, koji je prema našim informacijama, dobio inostranu ponudu koja se ne odbija.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ujedno, vodimo i razgovore oko izbora novog trenera u skladu sa očekivanjima o kojim sam već govorio. Svjesni smo da vremena nema puno, ali uvjeravam navijače i javnost da će sve odluke biti donijete na vrijeme. Previše neistina se pojavljuje u javnosti, te stoga pozivam sve navijače da ne nasjedaju na takve stvari.
Klub je iznad svakog pojedinca i to je temeljno pravilo kojeg se imam namjeru pridržavati i očekujem od svih drugih u klubu da to također rade, kao i da poštuju temeljne vrijednosti kluba kakav je FK Sarajevo. Na ovaj način ćemo poslati i najbolju poruku našim navijačima, koji upravo to očekuju od svih nas u klubu i vjerujem dobiti njihovo puno povjerenje.
Svi vi koji dizete medijske hajke.... Svima al svima!!
Klub je iznad svakog pojedinca i to je temeljno pravilo kojeg se imam namjeru pridržavati i očekujem od svih drugih u klubu da to također rade, kao i da poštuju temeljne vrijednosti kluba kakav je FK Sarajevo. Na ovaj način ćemo poslati i najbolju poruku našim navijačima, koji upravo to očekuju od svih nas u klubu i vjerujem dobiti njihovo puno povjerenje.
Je li i Hordama koje su već prozivao na forumu pa brisao postove ili?Riki10HZ je napisao/la: ↑11 jun 2024, 09:30Ujedno, vodimo i razgovore oko izbora novog trenera u skladu sa očekivanjima o kojim sam već govorio. Svjesni smo da vremena nema puno, ali uvjeravam navijače i javnost da će sve odluke biti donijete na vrijeme. Previše neistina se pojavljuje u javnosti, te stoga pozivam sve navijače da ne nasjedaju na takve stvari.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Maroon1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Eto Vinka kod nas 

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Šef stručnog štaba i klub su sporazumno raskinuli saradnju i to na Marinovićevo insistiranje, koji je prema našim informacijama, dobio inostranu ponudu koja se ne odbija.
Meni je to prvo palo na pamet....
Ako fkt nije neka inostrana ponuda, samo smo mi sposobni u ligi za ovakve stvari...
Ovako je bilo za Fedju Dudica isto ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
-
- Kontakt:
***** saznaje: Meho Kodro danas odlučuje o ponudi FK Sarajevo za preuzimanje trenerske klupe bordo tima
Naime, ljudi iz kluba će još jednom sjesti sa Kodrom, koji je dobio ponudu, te mu je ostavljeno nekoliko dana da razmisli, te da odluči prihvata li ili ne. Danas će Kodro odlučiti prihvata li ponuđene uslove i vraća li se na Koševo.
Naime, ljudi iz kluba će još jednom sjesti sa Kodrom, koji je dobio ponudu, te mu je ostavljeno nekoliko dana da razmisli, te da odluči prihvata li ili ne. Danas će Kodro odlučiti prihvata li ponuđene uslove i vraća li se na Koševo.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
To je to onda, imamo novog trenera.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jun 2024, 09:39***** saznaje: Meho Kodro danas odlučuje o ponudi FK Sarajevo za preuzimanje trenerske klupe bordo tima
Sve struje u klubu zadovoljne i eto.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Šteta što se Rozman pupcanom vrpcom vezao za seljaka
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Dobar intervju Belgijanca,zanimljivo mi je da je on više kao SD da su sva pitanja i analize sportske a ne one direktorske za koje se mislilo da je tu.
Fino je on objasnio glede terena neke stvari,i eto uveo neke nove stvari u vidu Recruitment departmenta odnosno odjela koji će pratiti, analizirati i dogovarati detalje oko novih igrača(e sad ko u tom odjelu lijepo bi bilo saznati).
Dao je dobru analizu da su dovodjeni isti profili igraca a i da su dovodjeni bez nekog posebnog pracenja,uz naglasak da je problem lige a tako i naš ili ce biti ako ostane ovo pravilo 3 strana igraca(a evo nažalost niko ne spominje neke promjene),
Sve u svemu dobro da se oglasio i detaljnije objasnio stanje.
Fino je on objasnio glede terena neke stvari,i eto uveo neke nove stvari u vidu Recruitment departmenta odnosno odjela koji će pratiti, analizirati i dogovarati detalje oko novih igrača(e sad ko u tom odjelu lijepo bi bilo saznati).
Dao je dobru analizu da su dovodjeni isti profili igraca a i da su dovodjeni bez nekog posebnog pracenja,uz naglasak da je problem lige a tako i naš ili ce biti ako ostane ovo pravilo 3 strana igraca(a evo nažalost niko ne spominje neke promjene),
Sve u svemu dobro da se oglasio i detaljnije objasnio stanje.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Super je sto ode Vinko iz Borca al mojne ga nama bez obzira na sve.
Njima treba maznuti Blagajica, istice mu i ugovor
Predpostavljam da ce cekati ino ponudu ali svakako pokusati. Dobar igrac sigurno a i mlad, relativno.
Njima treba maznuti Blagajica, istice mu i ugovor
Predpostavljam da ce cekati ino ponudu ali svakako pokusati. Dobar igrac sigurno a i mlad, relativno.
Nemoj da dolazi, života ti. Daleko mu kuca od Sarajeva.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jun 2024, 09:39***** saznaje: Meho Kodro danas odlučuje o ponudi FK Sarajevo za preuzimanje trenerske klupe bordo tima
Hajde Vinko šarni ponovo.
FunFact za BL i SNSD partaju koja kontroliše Borac Federacija je inostranstvo
FunFact za BL i SNSD partaju koja kontroliše Borac Federacija je inostranstvo
-
- Kontakt:
Ne možeš odstraniti čovjeka koji je kupio većinu dionica. Mora neko kupiti od njeg te dionice da bi ga mogao odstraniti.TurkishAirlines je napisao/la: ↑11 jun 2024, 07:42Pa ko je, Mirvic.bordobijeli je napisao/la: ↑10 jun 2024, 21:54Ko je 3 godine u klubu ??TurkishAirlines je napisao/la: ↑10 jun 2024, 21:42
A sistem ces napravit s ljudima koji tri godina nisu znali to da urade
Rijesenje problema FKS je da se odstrani Mirvic i sve ijedna osoba povezana sa njim.
Covjek je zarobio klub, 100 losih odluka koje su klub odveli prema samom dnu. Nikad losiji nismo bili u svim segmentima.
- Maroon1946
- Kontakt:
Do jučer se psovalo Vinku sve živo sad ga priželjkuju 

Ruka mu se osusila ko uzme telefon da ga kontaktira. Ko ga god zelio u kucu ga svoju doveo
F.K. SARAJEVO
-
- Kontakt:
Mislim da je ovo zavrsena prica i da dolaziLucas je napisao/la: ↑11 jun 2024, 09:57Nemoj da dolazi, života ti. Daleko mu kuca od Sarajeva.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jun 2024, 09:39***** saznaje: Meho Kodro danas odlučuje o ponudi FK Sarajevo za preuzimanje trenerske klupe bordo tima
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, ristagrad i 70 gostiju.