FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gospodin Vinko Marinovic ,daleko najbolji trener BH lige. Bilo bi prelijepo kad bi dosao kod nas.
No ne vjerujem da mi imamo para za njega a nemamo mu ni sta ponuditi od uslova.
Kod nas nema uslova za rad,samo brige,glavobolje i problemi.
Steta,velika steta.
Steta,velika steta.
Pa home je novi trener
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Realno od ovih opcija Husref, Safet i Meho jedino se od Mehe može očekivati neki fudbal lijep za oko pogotovo jer sad imamo igrače koji mogu odgovoriti zadacima koje je Tatomirović u podcastu naveo. Treba malo izbalansirati ekipu u veznom redu vidjet ko je višak i dovesti polušpica kao i stopera te lijevog beka. Koliko je do trenera u proteklim godinama bilo toliko je i do ljudi zaduženih za igrački kadar što se vjerovalo nekim igračima koji to nisu zaslužili.
-
- Kontakt:
A da ga dovedu onda bi se opet psovalo sto se vracamo na staro i tako u krug
Nama niko ne moze ugoditi
Ovo Vicko sredio Vinku ugovor u UAE kada je dogovarao Superkup kao nagradu što je bio u Borcu 

Vinko bi izgubio i ove godine dvocifrenu prednost da je sve bilo regularno,isto onako kako je izgubio kod nas kad je bio.
Daleko od trenera koji nama treba,sam profil trenera koji dosta više paznje posvecuje nekoj defanzivi i cvrstoj igri nisam licno ljubitelj njegovog pogleda na fudbal.
Daleko od trenera koji nama treba,sam profil trenera koji dosta više paznje posvecuje nekoj defanzivi i cvrstoj igri nisam licno ljubitelj njegovog pogleda na fudbal.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bog ti vise pomogaoAntikloc je napisao/la: ↑11 jun 2024, 10:17Gospodin Vinko Marinovic ,daleko najbolji trener BH lige. Bilo bi prelijepo kad bi dosao kod nas.
Steta,velika steta.
Jeb'o vas Vinko, ako vam se već nije zgadio nakon -13 sigurno je trebao nakon ponašanja prošle sezone. Ljiga jedna ljudska, i on i Milkanović, daleko im kuća bila.
Kodro ako nas preuzme znači da je baš očajan a nisam neki optimista ni ja što se njega tiče, trebala bi nam baš vrhunska pojačanja u tom slučaju.
Šteta što Dženo ne zaganja licencu nikad, bolje bi s njim prošli nego s bilo kojim od do sad pomenutih, osim možda Bjelice.
Rožman ispade beskičmenjak ipak, nek' mu je sretno al' takav nam ne treba.
Kodro ako nas preuzme znači da je baš očajan a nisam neki optimista ni ja što se njega tiče, trebala bi nam baš vrhunska pojačanja u tom slučaju.
Šteta što Dženo ne zaganja licencu nikad, bolje bi s njim prošli nego s bilo kojim od do sad pomenutih, osim možda Bjelice.

Rožman ispade beskičmenjak ipak, nek' mu je sretno al' takav nam ne treba.

-
- Kontakt:
https://*****.ba/fudbal/*****-sazna ... ordo-tima/
Kako smo pisali prije nekoliko dana, FK Sarajevo je u potrazi za novim šefom struke, iako se zvanično još nisu razišli sa Simonom Rožmanom, koji očekuje rješavanje svog statusa u što kraćem roku.
Sa nekoliko kandidata se obavio razgovor, a kao dva najozbiljnija kotiraju Meho Kodro i Husref Musemić. Kako saznaje ***** danas bi klub s Koševa mogao dobiti novog (starog) šef stručnog štaba.
Naime, ljudi iz kluba će još jednom sjesti sa Kodrom, koji je dobio ponudu, te mu je ostavljeno nekoliko dana da razmisli, te da odluči prihvata li ili ne. Danas će Kodro odlučiti prihvata li ponuđene uslove i vraća li se na Koševo.
Hoće li nakon skoro 10 godina, ovaj 57-godišnji stručnjak ponovo preuzeti klupu Sarajeva saznat ćemo vjerovatno do kraja dana. Ono što je sigurno kada je u pitanju klub iz Titove 38b, pitanje šefa stručnog štaba mora se riješiti u toku ove sedmice, budući da bordo tim mora ranije krenuti s pripremama zbog nastupa u Evropi.
Navijači Sarajeva s velikom pažnjom osluškuju sve ono što se događa u i oko kluba, te se nadaju da će bordo tim naredne sezone biti konkurentniji u toj borbi za prvaka BiH, budući na ulaganja u klub, a posebno seniorski tim to sigurno i zaslužuju.
Kako smo pisali prije nekoliko dana, FK Sarajevo je u potrazi za novim šefom struke, iako se zvanično još nisu razišli sa Simonom Rožmanom, koji očekuje rješavanje svog statusa u što kraćem roku.
Sa nekoliko kandidata se obavio razgovor, a kao dva najozbiljnija kotiraju Meho Kodro i Husref Musemić. Kako saznaje ***** danas bi klub s Koševa mogao dobiti novog (starog) šef stručnog štaba.
Naime, ljudi iz kluba će još jednom sjesti sa Kodrom, koji je dobio ponudu, te mu je ostavljeno nekoliko dana da razmisli, te da odluči prihvata li ili ne. Danas će Kodro odlučiti prihvata li ponuđene uslove i vraća li se na Koševo.
Hoće li nakon skoro 10 godina, ovaj 57-godišnji stručnjak ponovo preuzeti klupu Sarajeva saznat ćemo vjerovatno do kraja dana. Ono što je sigurno kada je u pitanju klub iz Titove 38b, pitanje šefa stručnog štaba mora se riješiti u toku ove sedmice, budući da bordo tim mora ranije krenuti s pripremama zbog nastupa u Evropi.
Navijači Sarajeva s velikom pažnjom osluškuju sve ono što se događa u i oko kluba, te se nadaju da će bordo tim naredne sezone biti konkurentniji u toj borbi za prvaka BiH, budući na ulaganja u klub, a posebno seniorski tim to sigurno i zaslužuju.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Kakav majstorski potez Latermea, nogiraš suspendovanog a ovaj drugi pupčanom vrpcom vezan za njega ode sam, bravo
.
A kako su ono pisali....oderat će nas, svaka marka, ode Vladanov procenat na njih, Rozman traži sve iz ugovora....bla, bla... Na kraju čovjek ode sam. Kako i do sada niko pojma nema a naročito ovi sa poprilično dobrim informacijama iz Kluba. Piju puk mećanje!
Hvala Laterme, sam Bog te je poslao nama.

A kako su ono pisali....oderat će nas, svaka marka, ode Vladanov procenat na njih, Rozman traži sve iz ugovora....bla, bla... Na kraju čovjek ode sam. Kako i do sada niko pojma nema a naročito ovi sa poprilično dobrim informacijama iz Kluba. Piju puk mećanje!
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Koju formaciju je igrao Meho u prvom mandatu?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
Prvi dio 4231, drugi uglavnom 442 romb. Dosta se to mijenjalo na terenu, nije se slijepo drzao jednog. Ja pamtim najljepsi fudbal Sarajeva iz tog perioda, 10ak zicera po utakmici, covjek imao samo dva poraza.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
I meni izgleda da strasan posao radi, dobro prica ako nistaAVNOJ je napisao/la: ↑11 jun 2024, 10:37Kakav majstorski potez Latermea, nogiraš suspendovanog a ovaj drugi pupčanom vrpcom vezan za njega ode sam, bravo![]()
.

Hvala !bvsic je napisao/la: ↑11 jun 2024, 10:27Bog ti vise pomogaoAntikloc je napisao/la: ↑11 jun 2024, 10:17Gospodin Vinko Marinovic ,daleko najbolji trener BH lige. Bilo bi prelijepo kad bi dosao kod nas.
Steta,velika steta.
Pomoz Bog i tebi sine !!
Ti fakat mislis da Rozman ide bez naknade, cisto jer ne zeli raditi bez Ibricica? Nadam se da si svjestan da bi on ostao dok ga ne otjeraju, samo da naplati novac. Ovaj odlazak je sporazuman jer iz kluba znaju da Rozman ne bi davao svoj maksimum, a tako bi trpio sam klub i opet na kraju bi ga morao isplatiti.AVNOJ je napisao/la: ↑11 jun 2024, 10:37Kakav majstorski potez Latermea, nogiraš suspendovanog a ovaj drugi pupčanom vrpcom vezan za njega ode sam, bravo![]()
.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- luckystrike
- Kontakt:
Vidi ispod šta sam ja napisao drugu prije 10-ak dana.AVNOJ je napisao/la: ↑11 jun 2024, 10:37Kakav majstorski potez Latermea, nogiraš suspendovanog a ovaj drugi pupčanom vrpcom vezan za njega ode sam, bravo![]()
.
Hajmo svi jednu dovu u znak zahvalnosti Gospodaru na Letermeu 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Samo Kodro dolazi u obzir
-
- Kontakt:
Kako fino napisa da su nam zimska pojačanja goli qurac.Izgleda da pojedini forumaši ipak znaju procijeni pojačanja na osnovu dvije prijateljske 

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, darkangel4, feniksptica, iliyaa8, johntravolta123, ledesma, pierce, pitara, propoklopac i 83 gosta.