Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
https://*****.ba/fudbal/*****-sazna ... ordo-tima/
Kako smo pisali prije nekoliko dana, FK Sarajevo je u potrazi za novim šefom struke, iako se zvanično još nisu razišli sa Simonom Rožmanom, koji očekuje rješavanje svog statusa u što kraćem roku.
Sa nekoliko kandidata se obavio razgovor, a kao dva najozbiljnija kotiraju Meho Kodro i Husref Musemić. Kako saznaje ***** danas bi klub s Koševa mogao dobiti novog (starog) šef stručnog štaba.
Naime, ljudi iz kluba će još jednom sjesti sa Kodrom, koji je dobio ponudu, te mu je ostavljeno nekoliko dana da razmisli, te da odluči prihvata li ili ne. Danas će Kodro odlučiti prihvata li ponuđene uslove i vraća li se na Koševo.
Hoće li nakon skoro 10 godina, ovaj 57-godišnji stručnjak ponovo preuzeti klupu Sarajeva saznat ćemo vjerovatno do kraja dana. Ono što je sigurno kada je u pitanju klub iz Titove 38b, pitanje šefa stručnog štaba mora se riješiti u toku ove sedmice, budući da bordo tim mora ranije krenuti s pripremama zbog nastupa u Evropi.
Navijači Sarajeva s velikom pažnjom osluškuju sve ono što se događa u i oko kluba, te se nadaju da će bordo tim naredne sezone biti konkurentniji u toj borbi za prvaka BiH, budući na ulaganja u klub, a posebno seniorski tim to sigurno i zaslužuju.
Kako smo pisali prije nekoliko dana, FK Sarajevo je u potrazi za novim šefom struke, iako se zvanično još nisu razišli sa Simonom Rožmanom, koji očekuje rješavanje svog statusa u što kraćem roku.
Sa nekoliko kandidata se obavio razgovor, a kao dva najozbiljnija kotiraju Meho Kodro i Husref Musemić. Kako saznaje ***** danas bi klub s Koševa mogao dobiti novog (starog) šef stručnog štaba.
Naime, ljudi iz kluba će još jednom sjesti sa Kodrom, koji je dobio ponudu, te mu je ostavljeno nekoliko dana da razmisli, te da odluči prihvata li ili ne. Danas će Kodro odlučiti prihvata li ponuđene uslove i vraća li se na Koševo.
Hoće li nakon skoro 10 godina, ovaj 57-godišnji stručnjak ponovo preuzeti klupu Sarajeva saznat ćemo vjerovatno do kraja dana. Ono što je sigurno kada je u pitanju klub iz Titove 38b, pitanje šefa stručnog štaba mora se riješiti u toku ove sedmice, budući da bordo tim mora ranije krenuti s pripremama zbog nastupa u Evropi.
Navijači Sarajeva s velikom pažnjom osluškuju sve ono što se događa u i oko kluba, te se nadaju da će bordo tim naredne sezone biti konkurentniji u toj borbi za prvaka BiH, budući na ulaganja u klub, a posebno seniorski tim to sigurno i zaslužuju.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Veležovci, kakav je Kodro ko insan?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Bog je kaznio Sarajevo onoga dana kada si ti poceo da navijas za njih, a i koja je tvoja svrha na ovom forumu ? Ocigledno je da se ne moze nista prodiskutovati s tobom jer samo spamas jedno te iste poruke... Molim nadlezne da maknu ovu ublehu sa forumu spamma dzabaHordasOdMalena je napisao/la: ↑10 jun 2024, 22:26Zamisli tek da se ujedine.![]()
Crni Cerak 🐦⬛
Suvorov je napisao/la: ↑11 jun 2024, 10:32Sve je vjerovatno tacno osim ovog dijela da je Vinko odlucio da ode i unovci nesto. Ovi si skontali da mogu biti treci na tabeli i sa nekim Jankovicem, Puzigacom ili Cupom Vranjesom na klupi. U skladu sa tim ce se i praviti ekipa.Schlager je napisao/la: ↑11 jun 2024, 09:54Sulud potez ovo za Vinka.
Jedino sto meni pada na pamet je sledece...U 90 posto sezona ,kod nas se prvak zna prije prvog kola i pocetka sezone.
Ove godine to definitivno nije Borac ,jer Vico planira obnoviti mandat jos 4 godine. Bice neko iz H komponente (Zrinjski) ili B komponente (Velez ,Sarajevo ,Zeljeznicar) ,zavisno od koje komponente mu vise "visi" mandat i gdje su mu "tvrdji" glasovi...Pa da ih na taj nacin "omeksa" i pridobije.
I kad je Vinku to saopsteno ,odlucio covjek da ode i unovci se sad kad je na vrhu ,kao sampion.
Znam da zvuci kao SF ,ali pratim ligu od prvog dana ,vec 22 godine ,i meni jedino to pada na pamet.
Srecno Vinko i hvala!
Vidis i sam da nam najavljuju "pojacanja" iz BSK-a.
Jedini je problem sto nema nista od Evrope ovo ljeto i nekih grupa o kojima su neki mastali. Velez je vjerovatno novi prvak.

-
- Kontakt:
Sa ljudske strane je insan.
Kakav će biti kao trener i kako će se snaći i kakvo će okruženje biti to je drugo.
Čovjek je finansijski ne ovisan,ne dolazi zbog para sigurno.
Ima više privatnih biznisa od Švicarske,Španije pa i u Mostaru je počeo nešto raditi.
Sad da dolazi graditi karijeru nije ni to već je u nekim godinama.
Sigurno da ako prihvati doći će zbog ljubavi prema trenerskom poslu bez nekih skrivenih motiva,ugrađivanja u ugovore igrača.
Neki mu prigovaraju da voli pogurati igrača iz bratove agencije ali moje mišljenje je da to nije tačno.
Vjerojatno neće dozvoliti ni da mu se miješaju u rad ekipe.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
I opet Sarajevo najskuplje ubjedljivo po igracu, smijurija.
David Vukovic 600k a Buljubasic i jos 3-4 iz Sarajeva skuplji. Lik je stvarno cvaknut u vugla, dobrano iskompleksiran 

-
- Kontakt:
Svakako je Nodi planirao na ljeto u Hamburg da to riješi ali kad vidi danas da Al Jaber lagani nije se popeo na milion mislim da za vikend odmah leti na sjever Njemačke

I Mostarske kiše kao da su stale
Kao da su bitne cjene ublehe Zuke za nekog igraca danas ima vise nacin da se vidi odredjeni igrac da li vrijedi ili ne
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Nekako, kako čitam ova nagađanja oko Husrefa, često pomislim da li mi od tih nekih trenera pravimo taktičke virtuoze, je li moguće da ni Musemić, a ni Osim nisu ostvarili neki pristojan inostrani, ili makar regionalni angažman? Je li to njihova odluka, da ne idu van BiH (ne računam Osimovo uzimanje para u Kataru) ili jednostavno za njih nema interesa?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ma nisu toliko bitne cijene koliko je ta spodoba iskompleksirana i frustrirana. Evo, ja ti sad garantujem da će za par godina, kad više niko ne bude obraćao pažnju, promijeniti posjetu za prošlu sezonu, dodaće im tih 50-100 gledalaca koliko nedostaje da bi bili prvi. Tako je radio za neke prethodne sezone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Alen Jurilj izgleda novo pojačanje Željezničara
-
- Kontakt:
Buljubasic da je dobio poziv u reprezentaciju i da je nastupio protiv Engleza, Zuka bi mu milion cijenu odmah stavio...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
A jest Buljubasica zakuco, cuj 800k. Isto godiste kao Sikalo s tim da je Sikalo igrao bolju sezonu, u ekipi iznad Buljubasiceve i ima 55 utakmica u prvom timu. Takodjer je i reprezentativac
I ovaj skuplji pola miliona, ok da je 200k skuplji al 500

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Naravno da nema, da ima išli bi pješke, pa Baka Slišković je išao u yebenu Sjevernu Koreju, svima je cilj otići i ko god ima priliku pa makar u Sjevernu Koreju da ode - ide.Surreal je napisao/la: ↑11 jun 2024, 11:36Nekako, kako čitam ova nagađanja oko Husrefa, često pomislim da li mi od tih nekih trenera pravimo taktičke virtuoze, je li moguće da ni Musemić, a ni Osim nisu ostvarili neki pristojan inostrani, ili makar regionalni angažman? Je li to njihova odluka, da ne idu van BiH (ne računam Osimovo uzimanje para u Kataru) ili jednostavno za njih nema interesa?
Ja ti mogu odgovoriti za Amara. On nikad nije imao neki pretjeran interes za inostranom trenerskom karijerom. Pola života je proveo vani i on je tip koji u ovim godinama ne može bez Sarajeva, odnosno bez raje, meze i tog nekog života. U Katar je otišao kad je ostao bez para, a tada je imao dosta ponuda.Surreal je napisao/la: ↑11 jun 2024, 11:36Nekako, kako čitam ova nagađanja oko Husrefa, često pomislim da li mi od tih nekih trenera pravimo taktičke virtuoze, je li moguće da ni Musemić, a ni Osim nisu ostvarili neki pristojan inostrani, ili makar regionalni angažman? Je li to njihova odluka, da ne idu van BiH (ne računam Osimovo uzimanje para u Kataru) ili jednostavno za njih nema interesa?
Poklopilo se da je nešto ranije posljednju marku pozajmio Želji, počistio sve račune i da je morao izabrati finansijski najbolju ponudu, a ona je bila iz Katara.
U Velež je otišao jer mu je to poslije Želje najdraži klub i jedini koji bi mogao trenirati u BiH a da nije Željezničar.
Bez problema je mogao graditi trenersku karijeru u Francuskoj, zna jezik, zna njihov fudbal, ali ga to jednostavno nikad nije zanimalo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U Hong Kongu je Baka trenirao.Bolivia je napisao/la: ↑11 jun 2024, 11:50Naravno da nema, da ima išli bi pješke, pa Baka Slišković je išao u yebenu Sjevernu Koreju, svima je cilj otići i ko god ima priliku pa makar u Sjevernu Koreju da ode - ide.Surreal je napisao/la: ↑11 jun 2024, 11:36Nekako, kako čitam ova nagađanja oko Husrefa, često pomislim da li mi od tih nekih trenera pravimo taktičke virtuoze, je li moguće da ni Musemić, a ni Osim nisu ostvarili neki pristojan inostrani, ili makar regionalni angažman? Je li to njihova odluka, da ne idu van BiH (ne računam Osimovo uzimanje para u Kataru) ili jednostavno za njih nema interesa?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Baka Slišković nije imao previše izbora, ili to, ili da gleda ko će mu platiti kafu. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 5 gostiju.