Apsolutno.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma necu da vrijedjam dovoljno sam napisao u postu sta mislim o njegovom dovodjenju tadaZutti je napisao/la: ↑11 jun 2024, 12:42Što prepravi post? Jači nadimak si mu dao od našeg "morž".CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 jun 2024, 12:37Najveca greska kluba je bila dovodjenje Osima koji se po svemu kosio sa Velezovom casnom istorijom. Ne znam moze li se ikako izbrisati iz papirologije i svega. Neka rupa ostane izmedju Dudica i Jusufbegovica![]()

Osim je, s obzirom u kakvim prilikama je radio, radio sasvim korektan posao i bio u potpunosti korektan prema klubu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ne znam, možda su malo i u pravu, ali nije mogao svima ugoditi. Ipak je kod Osima debitovao, ali konkurencija za mundijal u Italiji je bila prejaka.
Da je prešao u Zvezdu, a molili su ga, danas bi bio u rangu Sušića, Savićevića i Stojkovića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mostarluk

19V22
-
- Kontakt:
Sta ce mi raja rec
Recenica zbog koje je toliko mostaraca propalo u zivotu radilo se o sportu ili raznim zivotnom pravcima
Recenica zbog koje je toliko mostaraca propalo u zivotu radilo se o sportu ili raznim zivotnom pravcima
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Prica se vec neko vrijeme da se Velez planira potuci za sami vrh iduce sezone. Koliko sam vidio, cak su i iz vaseg kluba najavili ne direktno borbu za titulu, ali da ce imati visoke ambicije i slicno.
Sto se tice novca, logistike, organizacije, zastite, mislim da ste dobro pokriveni. Ostalo je pitanje politicke volje tj. da li je Vici i NSBiH u interesu da vam otvori put prema tituli. Nece je oni osvojiti za vas, ali ne mozete je osvojiti bez njih.
Ja licno vjerujem da hoce Velez biti pri vrhu ove sezone, ali Zrinjski je puno jaci i uhodaniji, njih vidim kao prvog kandidata. Ovaj odlazak Marinovica je bas sok. Mislim da je @Schlager na pravom tragu, da je to iz nekih visih razloga.
Realno, ako je Borac vec digao ruke od titule, onda i jesu mostarski klubovi prvi kandidati za naslov, bez obzira na politiku i sve drugo. Sarajevski nisu ni blizu tituli, po svemu kaskamo i jedni i drugi.
Sto se tice novca, logistike, organizacije, zastite, mislim da ste dobro pokriveni. Ostalo je pitanje politicke volje tj. da li je Vici i NSBiH u interesu da vam otvori put prema tituli. Nece je oni osvojiti za vas, ali ne mozete je osvojiti bez njih.
Ja licno vjerujem da hoce Velez biti pri vrhu ove sezone, ali Zrinjski je puno jaci i uhodaniji, njih vidim kao prvog kandidata. Ovaj odlazak Marinovica je bas sok. Mislim da je @Schlager na pravom tragu, da je to iz nekih visih razloga.
Realno, ako je Borac vec digao ruke od titule, onda i jesu mostarski klubovi prvi kandidati za naslov, bez obzira na politiku i sve drugo. Sarajevski nisu ni blizu tituli, po svemu kaskamo i jedni i drugi.
-
- Kontakt:
Ma Velež je prvak, to je završeno.
Ako bude gdje na kladionici da se igra pred početak sezone da će oni osvojiti, easy money.
Ako bude gdje na kladionici da se igra pred početak sezone da će oni osvojiti, easy money.
- luckystrike
- Kontakt:
iznenadni odlazak trenera borca kao i nepojavljivanje nekolicine važnih igrača na prozivci, meni govori da je očigledno neko rasulo, i to borcu nije prvi put da mu se dešava. međutim, bez obzira na trenutna dešavanja ako se nastavi kojim slučajem sudijska lakrdija borac će opet biti među prvim kandidatima.
zrinjski je trenutno najozbiljniji sportski kolektiv i sigurno će pretendirati na sami vrh.
velež se dobro naoštrio, međutim... fali mi tu ono nešto...
Sarajevo, kakvo god nikad ga ne smiješ otpisati, možda se baš iz trenutno ničega stvori šampionska ekipa, jer preduslova sigurno ima.
zrinjski je trenutno najozbiljniji sportski kolektiv i sigurno će pretendirati na sami vrh.
Sarajevo, kakvo god nikad ga ne smiješ otpisati, možda se baš iz trenutno ničega stvori šampionska ekipa, jer preduslova sigurno ima.
Već smo nekoliko puta tokom sezone o tome pričali. Borac kao politički istrument nikada neće napraviti iskorak. To je jednostavno nemoguće. 5 igrača se već žali na neisplaćene plaće, iako mi to nema smisla s obzirom koliko politika pumpa love u instrument. Sada opet kao i sa Maksimovićem i tadašnjim igračima, idu tužbe i naplate potraživanja narednih 2 godine.luckystrike je napisao/la: ↑11 jun 2024, 13:24iznenadni odlazak trenera borca kao i nepojavljivanje nekolicine važnih igrača na prozivci, meni govori da je očigledno neko rasulo, i to borcu nije prvi put da mu se dešava. međutim, bez obzira na trenutna dešavanja ako se nastavi kojim slučajem sudijska lakrdija borac će opet biti među prvim kandidatima.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Igraci kojima je istekao ugovor i sa kojima nije razgovarano na yu temu, logicno da se nece pojaviti na okupljanju. O kakvom rasulu pricate, jedino Blagaic i Jurilj su jos u pregovorima.
Borac uvijek može da odradi onaj svoj signature potez, doveze autobus igrača i trenera iz Srbije, ubode sa svakim trećim i opet su na istome. Nikakav ovo raspad nije, koliko god mi priželjkivali.
-
- Kontakt:
Odlazak Marinovica je najveci bum do sad, mislim da se ovome niko nije nadao
Jedino sto bih iskljucio iz tih kombinacija nas i pitare. Nece titula u glavni grad, nismo mi trenutno za toga. Jedino sto pitari gaje iluzije da jesu, a mi ni to
Ovdje isto cudi i sto je Borac, ocito, odustao od bilo kakvog ozbiljnijeg pokusaja u Europi. Znaci manje-vise potracena sezona, iako se uzela titula, znamo kako je dosla. Vjerovatno je sad i u svlacionici depresija, ko god da dodje bice mu bas tesko.

Moguce da ima nesto u tome sto pricas. Sta god je istina, mora postojati neki razlog sto je otisao, a tesko da ima veze sa fudbalom. Nesto se bas kuha.Schlager je napisao/la: ↑11 jun 2024, 09:54Sulud potez ovo za Vinka.
Jedino sto meni pada na pamet je sledece...U 90 posto sezona ,kod nas se prvak zna prije prvog kola i pocetka sezone.
Ove godine to definitivno nije Borac ,jer Vico planira obnoviti mandat jos 4 godine. Bice neko iz H komponente (Zrinjski) ili B komponente (Velez ,Sarajevo ,Zeljeznicar) ,zavisno od koje komponente mu vise "visi" mandat i gdje su mu "tvrdji" glasovi...Pa da ih na taj nacin "omeksa" i pridobije.
I kad je Vinku to saopsteno ,odlucio covjek da ode i unovci se sad kad je na vrhu ,kao sampion.
Znam da zvuci kao SF ,ali pratim ligu od prvog dana ,vec 22 godine ,i meni jedino to pada na pamet.
Srecno Vinko i hvala!
Jedino sto bih iskljucio iz tih kombinacija nas i pitare. Nece titula u glavni grad, nismo mi trenutno za toga. Jedino sto pitari gaje iluzije da jesu, a mi ni to

Ovdje isto cudi i sto je Borac, ocito, odustao od bilo kakvog ozbiljnijeg pokusaja u Europi. Znaci manje-vise potracena sezona, iako se uzela titula, znamo kako je dosla. Vjerovatno je sad i u svlacionici depresija, ko god da dodje bice mu bas tesko.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- svrakino1921
- Kontakt:

Još jedan odlazak sa Koševa
Radović se oprostio od FK Sarajevo
Jučer je klub sa Koševa potvrdio rastanak sa Marinom Aničićem, a sada je to objavio i Slaviša Radović.
Radović nije dogovorio nastavak saradnje, te je odlučio da napusti klub.
Odlučio se oprostiti putem Instagrama.
Opppppaaaaa
Izgleda falliiii novca
Mogao bi moj Željo do Europe
A možda i da uzmemo i kup voljene BiH
Ako zna neko - ako je Velež šampion ko onda osvaja kup

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Desetaru, po propozicijama saveza, ako Velez osvoji titulu a vi kup, ti i Campobello automatski postajete moderatori ovog podforuma.
-
- Kontakt:
Desetaru nemoj nas gurati u kandidate za titulu jer jos nismo zreli za takav poduhvat. Gradimo stadion i pravimo trening kamp u Blagaju cure nam finansije na sve strane. Oko 450 000 smo dali za teren u Blagaju. Kada to sve zavrsimo onda cemo kao najuredjeniji klub u nasoj domovini sami otkopcati slic izvadit hargiju i najavit borbu za titulu. Neka jos malo do tada smo presretni i evropskim utakmicama na tvojoj ljepotici 

Yebo titulu, nama ne treba titula da budemo najveći klub u državi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Proximic i 21 gost.