Covjek ti donese sve haman trofeje i problem je sto je uzeo svoje pare, a nije problem sto razne glupacice u klubu uzimaju po 4,5 milja, sto jedu guzovace, piju guzovace, sto voze guzovace, kuravele.mma_hz je napisao/la: ↑11 jun 2024, 12:20Pa s obzirom koliko nam je Hus uzeo zadnji put za raskid realno moze isplatiti 2 bonusa.A ne jedan.luckystrike je napisao/la: ↑11 jun 2024, 12:16drug moj blizak Husrefu, kojeg sam mislim prvi ovdje najavio još krajem maja, jutros mi na kahvi govori da su pregovori zaštekali.
ako nije mahalska, vrlo je mangupska, Husrefu su ponudili "skromnu" platu ali i određeni bonus za trofeje, međutim Husref odgovorio belgijancu ako osvojimo Ligu ja ću tebi isplatiti bonus![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 11 jun 2024, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
Čim svi najavljuju Kodru, zaista i vjerujem da je to završena stvar. Kvalitetan trener, školovan u Španiji, karijeru nastavio da njeguje u Švicarskoj - nema šta, u ovoj konkurenciji je on daleko najbolji izbor, samo mi nije jasno zašto bi se on vratio u BiH, naročito nakon dva loša iskustva sa savezom. Javno je pljuvao Vicu, pa me čudi ta njegova motivacija da se vrati u ovu baru punu krokodila. U svakom slučaju sretno Meho i da nam doneseš aBd trofej naredne sezone.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Rahmet ti duši naš dragi ZiZ.
Samo da znate, izgubili smo jednog velikog insana i velikog navijača, Nermisa iz Srebrenice.
Samo da znate, izgubili smo jednog velikog insana i velikog navijača, Nermisa iz Srebrenice.
-
- Kontakt:
Ma problem je nastao oko obestecenja u slucaju otkaza. Husref zeli ogromno obestecenje da se osigura da mu Mirvic ne da otkaz nakon godine. Ali bas zestoko obestecenje. Tako pricaju pojedini bivsi igraciluckystrike je napisao/la: ↑11 jun 2024, 12:16drug moj blizak Husrefu, kojeg sam mislim prvi ovdje najavio još krajem maja, jutros mi na kahvi govori da su pregovori zaštekali.
ako nije mahalska, vrlo je mangupska, Husrefu su ponudili "skromnu" platu ali i određeni bonus za trofeje, međutim Husref odgovorio belgijancu ako osvojimo Ligu ja ću tebi isplatiti bonus![]()
Nije baš da je imao puno izbora, nisam siguran da ga je iko osim Mirvića tražio.Surreal je napisao/la: ↑11 jun 2024, 12:28Čim svi najavljuju Kodru, zaista i vjerujem da je to završena stvar. Kvalitetan trener, školovan u Španiji, karijeru nastavio da njeguje u Švicarskoj - nema šta, u ovoj konkurenciji je on daleko najbolji izbor, samo mi nije jasno zašto bi se on vratio u BiH, naročito nakon dva loša iskustva sa savezom. Javno je pljuvao Vicu, pa me čudi ta njegova motivacija da se vrati u ovu baru punu krokodila. U svakom slučaju sretno Meho i da nam doneseš aBd trofej naredne sezone.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 11 jun 2024, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
Izgleda da će Borac koji je prije sat vremena ostao bez trenera prije naći zamjenu nego naši. 

Bolje cekati 3 mjeseca njego dovesti Zizovica.
Da, Hus bi da se obezbjedi do kraja zivota osvojio ili ne osvojio ista. Drag mi je Hus, al nije niko vesla cuclo jbg. Bonusi za titulu i/ili kup su navadno bili masna svota ali nesmije Hus da garantuje da ce se nesto osvojiti. JbgTatamata1946 je napisao/la: ↑11 jun 2024, 12:37Ma problem je nastao oko obestecenja u slucaju otkaza. Husref zeli ogromno obestecenje da se osigura da mu Mirvic ne da otkaz nakon godine. Ali bas zestoko obestecenje. Tako pricaju pojedini bivsi igraciluckystrike je napisao/la: ↑11 jun 2024, 12:16drug moj blizak Husrefu, kojeg sam mislim prvi ovdje najavio još krajem maja, jutros mi na kahvi govori da su pregovori zaštekali.
U novi boj ...
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Takav nacin ponude i igracima davati. Pa da vidimo ko moze ko nehz033 je napisao/la: ↑11 jun 2024, 12:41Da, Hus bi da se obezbjedi do kraja zivota osvojio ili ne osvojio ista. Drag mi je Hus, al nije niko vesla cuclo jbg. Bonusi za titulu i/ili kup su navadno bili masna svota ali nesmije Hus da garantuje da ce se nesto osvojiti. JbgTatamata1946 je napisao/la: ↑11 jun 2024, 12:37Ma problem je nastao oko obestecenja u slucaju otkaza. Husref zeli ogromno obestecenje da se osigura da mu Mirvic ne da otkaz nakon godine. Ali bas zestoko obestecenje. Tako pricaju pojedini bivsi igraciluckystrike je napisao/la: ↑11 jun 2024, 12:16drug moj blizak Husrefu, kojeg sam mislim prvi ovdje najavio još krajem maja, jutros mi na kahvi govori da su pregovori zaštekali.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
To se svugdje u svijetu radi a posebno na balkanu.
Plata tu i tamo ali dodatni bonusi za golove asistencije i trofeje. Pa ako si igračina ti ces svakako izaci dobru platu. Tako i jest najpostenije.
Stoposto je Laterme upravu, i tako je trebalo sa svima biti. Plata 4-5k max i igracima svima al dobre pare za titulu i kup. Kod nas svaki drugi ima 10k eura minimalno, bolji njih krac hoce li titulu uzet il nesto
- luckystrike
- Kontakt:
svako ko je igrao Fifa / Football Manager zna da osim osnovne plate postoji spektar 'podsticaja' koji se mogu koristiti ali za iste u klubu izgleda ne znaju. vode se pretpostavljam time da kad ga precjeniš da će ti uzvratiti, a u stvari kao rezultat imamo što imamo.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
To bi vjerovatno znacilo potpuni zaokret sportske politike. Ne vjerujem da bi neke buduce Penarande i Vrancici dolazili u BiH da igraju za bonuse.
Ko ce Kodra trazitiLucas je napisao/la: ↑11 jun 2024, 12:38Nije baš da je imao puno izbora, nisam siguran da ga je iko osim Mirvića tražio.Surreal je napisao/la: ↑11 jun 2024, 12:28Čim svi najavljuju Kodru, zaista i vjerujem da je to završena stvar. Kvalitetan trener, školovan u Španiji, karijeru nastavio da njeguje u Švicarskoj - nema šta, u ovoj konkurenciji je on daleko najbolji izbor, samo mi nije jasno zašto bi se on vratio u BiH, naročito nakon dva loša iskustva sa savezom. Javno je pljuvao Vicu, pa me čudi ta njegova motivacija da se vrati u ovu baru punu krokodila. U svakom slučaju sretno Meho i da nam doneseš aBd trofej naredne sezone.

Trenerski propalitet,ravno sa biroa za nezaposlene

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ovaj dio treba s razumijevanjem procitati.Jasno nam je da je u prošloj sezoni timu najviše nedostajalo brzine u igri, dovedeno je dosta igrača koji pokrivaju jednake pozicije i praktično su isti tip igrača i onda su im se tražile pozicije koja nisu za njih. Nažalost, imali smo i slučajeve dovođenja igrača bez bilo kakvog praćanja i ozbiljnih analiza.
Ma nije problem jedan, dva takva igrača ali da opravdaju to. A sad svako ko dođe ima poprilično jaku platu. Evo Rogić je primjer, Matanović, Duraković. Pretpostavljam da niko od njih nema ispod 8k.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jun 2024, 13:21To bi vjerovatno znacilo potpuni zaokret sportske politike. Ne vjerujem da bi neke buduce Penarande i Vrancici dolazili u BiH da igraju za bonuse.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Lijepi moj @nisam ismiru to se zove klosarlukNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jun 2024, 13:21To bi vjerovatno znacilo potpuni zaokret sportske politike. Ne vjerujem da bi neke buduce Penarande i Vrancici dolazili u BiH da igraju za bonuse.

Odose ljudi,gdje je normalnije ,gdje ima para. Fudbaleri se placaju,dobro placaju a koliko god im platis isplati se.
Jbg,teska je godina pred nama. Nema para za trenera,nema para za igrace. Trenere trazimo po birou,igracima,ionako tankim prijetimo restrikcijama.
Znaci Gospodin Vincent Tan zavrnuo pipu. I to u sezoni,kad cetiri ispadaju. Nadati se najboljem !!
- luckystrike
- Kontakt:
da se ja pitam, samo tako bi se stvari i odvijale.H8Z7 je napisao/la: ↑11 jun 2024, 13:24Ma nije problem jedan, dva takva igrača ali da opravdaju to. A sad svako ko dođe ima poprilično jaku platu. Evo Rogić je primjer, Matanović, Duraković. Pretpostavljam da niko od njih nema ispod 8k.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jun 2024, 13:21To bi vjerovatno znacilo potpuni zaokret sportske politike. Ne vjerujem da bi neke buduce Penarande i Vrancici dolazili u BiH da igraju za bonuse.
imaš osnovnu platu koja je sama po sebi veoma dobra za domaće uslove, a sve preko moraš ipak zaraditi. svaki go ili asistencija, svaki clean sheet sve se nagrađuje, isto tako imaš i bonus za zbirni učinak, postoje određeni pragovi. također trofej, izlazak u Evropu, nastup za reprezentaciju, postoji nagrada za sve pa izvoli zasluži.
razumijem da pojedincima to ne odgovara, i zato ti takav i ne treba u dresu.
Tvoj penito je bas dobro placen, a isplatio nam se haos puno.Antikloc je napisao/la: ↑11 jun 2024, 13:28Lijepi moj @nisam ismiru to se zove klosarlukNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jun 2024, 13:21To bi vjerovatno znacilo potpuni zaokret sportske politike. Ne vjerujem da bi neke buduce Penarande i Vrancici dolazili u BiH da igraju za bonuse.Nisu spremni da uloze para,pa bacaju suplju. U 2024oj godini,ti ces ucjenivati fudbalere
![]()
![]()
Odose ljudi,gdje je normalnije ,gdje ima para. Fudbaleri se placaju,dobro placaju a koliko god im platis isplati se.
Jbg,teska je godina pred nama. Nema para za trenera,nema para za igrace. Trenere trazimo po birou,igracima,ionako tankim prijetimo restrikcijama.
Znaci Gospodin Vincent Tan zavrnuo pipu. I to u sezoni,kad cetiri ispadaju. Nadati se najboljem !!
Ima para i za trenera i igrace, ali nema para za penitino drknje krca vec za golove i asistencije. Sve po zasluzi, daj mu za svaki gol i asistenciju po milju pa ces vidit kako ginu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], EastMadness, edgarallanpoe04 i 44 gosta.