Pa nakon sto je potvrdjeno da Simon odlazi..Meho je tu br. 1 kao kandidat. Sto ne probati opet.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nisu tvoje pare boli te qrac,kad budeš plaćao onda se i pitaj
Prema izjavi belgijanca, Rožmanu je nuđeno da ostane a on je to odbio, tako da je to do njega i neće on dobiti neku cifru.Pantelija je napisao/la: ↑11 jun 2024, 22:33Da objasnim malo i oko "raskida ugovora".
Dakle, trener moze dogovoriti isplatu odredjenog procenta i onda dobije papire, to je sporazumni raskid. Nakon toga moze naci novi posao.
Druga opcija je da nece da oprosti nista ili da trazi veliki procenat koji ne odgovara klubu, onda klub ne daje mu otkaz nwgo mu isplacuje plate po redovnom dogovoru, zaposli novog trenera a ovaj ne moze nigdje raditi sve dok ili sam ne raskine, ne dogocori raskid ili ne istekne ugovor/plate.
Dakle, to su jedine opcije, imali smo trenera(e) koji poslije nas nije radio godinu i pol jer je primao platu. Bio je i slucaj kada nije godinu radio pa kada je nasao posao trazio je nagodbu za raskid da mu se isplati 40%.
Ima i gospode kao Feđa Dudić koji dodje i kaze, ok, jos jednu/dvije plate mi isplatite i to je to, ja odlazim.
- siroliver69
- Kontakt:
Top je ovo za Mehagu! Dobar potez. Meho je karakter i neće se tu moći Mirvic puno 'igrati' s njim. Sretno šefe!
Idu trofeji konacno!
Idu trofeji konacno!
- TurkishAirlines
Meho Kodro, odlicna opcija. 
Volio bih da je Susic, ali i Kodro moze ako je tacno.

Volio bih da je Susic, ali i Kodro moze ako je tacno.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Vidjeli smo tu formaciju i plan B u one tri utakmice jesenas, dok je vodio reprezentaciju. Za nepunih 30 godina pracenja reprezentacije, ne pamtim da smo očajnije izgledali.muhamedhulk je napisao/la: ↑11 jun 2024, 22:44Sa Kodrom nam dolazi i ista formacija kao i dosad - 3 nazad, 4 u sredini i onda naprijed trojica u 1-2 ili 2-1 varijanti.
I ne sekiram se da ce miksati formaciju jer hoce da ima tu slobodu da okrene na nesto drugo kad ne ide.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 12 jun 2024, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
Hajde više Kodro
Hvala brate, i ti si majstaDBR1987 je napisao/la: ↑11 jun 2024, 22:02Jedna od najdrazih utakmica ikad .....Benkara majstor 3xhordasDoboj je napisao/la: ↑11 jun 2024, 21:21Joj kad se sjetim te euforije u Gradačcu, pune tribine, Benkin lob![]()
Bio i onaj trener Zvijezde Petar Šegrt šega frajer![]()

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
I to na slamku, ne ponovilo sehordasDoboj je napisao/la: ↑11 jun 2024, 21:27A kanister vina HzTesanjHztesanj je napisao/la: ↑11 jun 2024, 21:26Dobi šega petardu tik kraj truplahordasDoboj je napisao/la: ↑11 jun 2024, 21:21Joj kad se sjetim te euforije u Gradačcu, pune tribine, Benkin lob![]()
Bio i onaj trener Zvijezde Petar Šegrt šega frajer![]()
![]()
![]()

12. igrač kluba iz Titove 38b
Ne znam, ja nemam nekih godina kao stara garda forumaša ovdje, koju istinski poštujem i hvala im za sve. Mene taj period prvog Kodrinog mandata, Benke, Delača, Duljevića podsjeća na djetinjstvo, osnovnu školu, period bez briga.
Sretno dragi Kodro, puno sreće u novom mandatu, učini nas sve sretnim.
Sretno dragi Kodro, puno sreće u novom mandatu, učini nas sve sretnim.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Aldin Džidić bi trebalo da bude prvi pomoćnik ako Kodro pristane.
Bar je zadnji puta prije tekme sa Posušjem trebalo tako da bude.
Bar je zadnji puta prije tekme sa Posušjem trebalo tako da bude.

-
- Kontakt:
Ja sam cuo Slaven Musa a trebao bi biti predstavljen u petak eventualno subota najkasnije.Samo da se zahvale Rozmanu danas/sutraajdohordas je napisao/la: ↑12 jun 2024, 03:12Aldin Džidić bi trebalo da bude prvi pomoćnik ako Kodro pristane.
Bar je zadnji puta prije tekme sa Posušjem trebalo tako da bude.![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Jesi ti realan lik ?Lucas je napisao/la: ↑11 jun 2024, 23:55Vidjeli smo tu formaciju i plan B u one tri utakmice jesenas, dok je vodio reprezentaciju. Za nepunih 30 godina pracenja reprezentacije, ne pamtim da smo očajnije izgledali.muhamedhulk je napisao/la: ↑11 jun 2024, 22:44Sa Kodrom nam dolazi i ista formacija kao i dosad - 3 nazad, 4 u sredini i onda naprijed trojica u 1-2 ili 2-1 varijanti.
I ne sekiram se da ce miksati formaciju jer hoce da ima tu slobodu da okrene na nesto drugo kad ne ide.
Vodio je 2 utakmice a ne 3 sto u prevodu znaci da je sa ekipom bio max 5 dana
Kad se sjetim tekme protiv zelje na grbavici sa kodrom…
Da se dulja nije zajebavao mogli su hladno 5 primiti. Cak ako se dobro sjecam sljedecu tekmu nije ni igrao zbog toga.
Da se dulja nije zajebavao mogli su hladno 5 primiti. Cak ako se dobro sjecam sljedecu tekmu nije ni igrao zbog toga.
Ako je Meho Kodro novi, baš mi je drago. Nevjerovatno kakav zulum se tolikoj legendi nanijelo, kako kroz reprezentaciju tako i u našem klubu u prvom mandatu. On zaslužuje 100 x više strpljenja i podrške nego što je Rožman imao.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Kodro bi bio dobar izbor, valjda se dogovore. Sretno 

- napoleon72
- Kontakt:
Kodro je bio bojkotovan, Tatomirovic je u onom podcastu maltene to i potvrdio. Ni u jednom trenutku na terenu nismo bili inferiorni, stvaralo se more prilika po utakmici.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Osttribine
- Kontakt:
Neponovljiva euforija, "nevazna" utakmica ali nas je otislo po onakvom vremenu pun klinac na kraj Bosne tako reci, a domacini dosjetljivi kada su vidjeli koliko nas ima na vec isprintane ulaznice koje su za nasu tribinu kostale 5 KM, prekrizili flomasterom i napisali 7 KMhordasDoboj je napisao/la: ↑11 jun 2024, 21:21Joj kad se sjetim te euforije u Gradačcu, pune tribine, Benkin lob![]()
Bio i onaj trener Zvijezde Petar Šegrt šega frajer

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Burberry46, Hajdeee, johntravolta123, Kaunas, kontra, ledesma, SamoDaKazeem, Serha, Tatamata1946, TETRAPAK i 87 gostiju.