Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- Sjenjak1919
- Kontakt:
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Ja kazem zato sto jedini koji pise ovde iz Gabele i neka ima iz svih klubova neko,sta ce sad kad tuzlaci odu ko ce drzat ovu temu realno zenicani i tuzlaci drzali ovo ,nekad normalno komuniciranje a nekad bas nidze veze.nebeskasila je napisao/la: ↑10 jun 2024, 16:26Ne bi mu ja rijeci ruzne rekao da on prvi ne provocira. Da komentarise normalno, svi bi mi odgovorili normalno. Dodje ovdje kao da je Gosk neki svjetski klub pa spusta nas ostale. Plastični klub koji ce trajati par godina.BatistutA19 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 14:29Daj sta ste napali momka iz Gabele jedini ovdje na forumu sto za Gošk navija,realno Gosk je solidna ekipa i sasvim zasluzeno igra Wwin ligu BiH e dokad ce trajat to je pitanje jer ipak to je mala sredina i koliko znam gore nikad niko nekih nije imo problema navijačkih .Sad nesto se poredit sa Tuzlom,Zenicom,Sarajevom itd to nemas sta komentarisat,Gošk se po tradiciji ne moze poredit ni sa Rudarom Kakanj ili Bosnom visockom a kamoli sa klubovima koji su igrali 1 ligu Yugoslavije ali da zasluzuju pohvalu Gosk zasluzuju, solidno su digli klub i cak i infrastrukturu za takvo mijesto kao Gabela i treba to postovat ali opet kazem do kad ce to trajat vidjet cemo ali treba nam klubova zdravih i za ligu i za reprezentaciju u buducnosti.
-
- Kontakt:
Pa sljedece sezone nece ova tema imati 6 stranica. Zenica i su tu, i ima nas 5-6 biscana ali isto nista posebno da pisemo. Ostalo nista. Mrtav forumBatistutA19 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 18:38Ja kazem zato sto jedini koji pise ovde iz Gabele i neka ima iz svih klubova neko,sta ce sad kad tuzlaci odu ko ce drzat ovu temu realno zenicani i tuzlaci drzali ovo ,nekad normalno komuniciranje a nekad bas nidze veze.nebeskasila je napisao/la: ↑10 jun 2024, 16:26Ne bi mu ja rijeci ruzne rekao da on prvi ne provocira. Da komentarise normalno, svi bi mi odgovorili normalno. Dodje ovdje kao da je Gosk neki svjetski klub pa spusta nas ostale. Plastični klub koji ce trajati par godina.BatistutA19 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 14:29Daj sta ste napali momka iz Gabele jedini ovdje na forumu sto za Gošk navija,realno Gosk je solidna ekipa i sasvim zasluzeno igra Wwin ligu BiH e dokad ce trajat to je pitanje jer ipak to je mala sredina i koliko znam gore nikad niko nekih nije imo problema navijačkih .Sad nesto se poredit sa Tuzlom,Zenicom,Sarajevom itd to nemas sta komentarisat,Gošk se po tradiciji ne moze poredit ni sa Rudarom Kakanj ili Bosnom visockom a kamoli sa klubovima koji su igrali 1 ligu Yugoslavije ali da zasluzuju pohvalu Gosk zasluzuju, solidno su digli klub i cak i infrastrukturu za takvo mijesto kao Gabela i treba to postovat ali opet kazem do kad ce to trajat vidjet cemo ali treba nam klubova zdravih i za ligu i za reprezentaciju u buducnosti.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ja prvi put ovu temu pratim i ligu e mi smo nabili preko 800 stranica a ne znam koliko je prije bilo da li je se moglo bar pola ne vjerujem ni 200 da bilo stranicanebeskasila je napisao/la: ↑10 jun 2024, 19:40Pa sljedece sezone nece ova tema imati 6 stranica. Zenica i su tu, i ima nas 5-6 biscana ali isto nista posebno da pisemo. Ostalo nista. Mrtav forumBatistutA19 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 18:38Ja kazem zato sto jedini koji pise ovde iz Gabele i neka ima iz svih klubova neko,sta ce sad kad tuzlaci odu ko ce drzat ovu temu realno zenicani i tuzlaci drzali ovo ,nekad normalno komuniciranje a nekad bas nidze veze.nebeskasila je napisao/la: ↑10 jun 2024, 16:26
Ne bi mu ja rijeci ruzne rekao da on prvi ne provocira. Da komentarise normalno, svi bi mi odgovorili normalno. Dodje ovdje kao da je Gosk neki svjetski klub pa spusta nas ostale. Plastični klub koji ce trajati par godina.
Mi i tuzlaci se prepucavali a i ja mislim iduce sezone slabo ce se pisat ovdje ,ne znam zasto nema navijaca drugih klubova ,nas ima i tuzlaka najvise ,vas nesto biscana ,poneki iz Tesnja,Gracanice,Gradacca ,ovaj momak iz Gabele a gdje su ostali ne kontam.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Prije je bilo dosta raje iz Kaknja. Sjećam se da su vatrene bile rasprave s njima, nerijetko je to išlo i u pp
Sad haman pa nikog nema da prati Rudar ili bar MDK

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
-
- Kontakt:
Ma bilo prije dvije godine dosta raje. Gradačac Lukavac , gracanics, Kakanj, bilo je dobre price, sad fkt slabo, samo par vecih klubova ima nekog na forumu i to je ti
Ove godine se vise pisalo jer ste zakuhali, a i vukao vas debil Goretzka 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hajd valjda ce komunikacija biti malo normalnija, pa makar bilo 10 stranica u citavoj sezoni. Trolove staviti na ignore i to je to.
Do vidjenja do augusta.
Do vidjenja do augusta.
- VivaLaStella
- Kontakt:

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Slo Slo
Šta je ovo @acoknows uskukao, nema više ni para od reprograma da se troši

Šta je ovo @acoknows uskukao, nema više ni para od reprograma da se troši

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Da hoće Famos razbiti i rješiti već u prvoj utakmici ove kriminalce iz Lukavca !
Ne znam što je Famos navalio na ulazak ako nema uslove da igra u Hrasnici, bezveze da igraju u Hadžićima.
Zbog tradicije, volio bih da uđu Travnik i Radnički bez obzira na lakrdiju koju su priredili u zadnjem kolu.
Zbog tradicije, volio bih da uđu Travnik i Radnički bez obzira na lakrdiju koju su priredili u zadnjem kolu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Brotnjo mora ući,nacionalni ključ jbg od 1945 do danas,ali nema veze ako imaju kvalitet bujrum,sigurno ce donjeti svježinu u ligi a i fino gostovanje u Čitluku.
-
- Kontakt:
Ako Bog da Brotnjo udje, bivsi prvak drzave zasluzuje da se vrati bar u drugu ligu. Plus momci igraju ove sezone kao navijeni, u Citluku rijetko tko da je neporazen ostao 

Teško da može Brotnjo ući pored Travnika koji je najkvalitetnija ekipa u doigravanju.
Ako ima kakav prijenos, nakačite ovdje, volio bih ispratiti nove prvoligaše.
Ako ima kakav prijenos, nakačite ovdje, volio bih ispratiti nove prvoligaše.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zar ne igraju danas?Invincibles14 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 10:51Osiguran je prijenos iz Citluka u subotu na youtubeu ce biti, za sutra koliko znam nema nista.
Voli Travnik da igra bez prijenosa

- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ma Lukavac je ovo napravio samo da udje u baraz i uzme nesto para. Njima cilj nije Prva liga, vidis da su jedva peti I dole zavrsili.
Šteta, bili su simpatični Siouxi prije 10 godina, pogotovo sa onim parolama kad su našutali fukare.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑12 jun 2024, 10:55Ma Lukavac je ovo napravio samo da udje u baraz i uzme nesto para. Njima cilj nije Prva liga, vidis da su jedva peti I dole zavrsili.