Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Tatamata1946
-
Kontakt:
Postao/la Tatamata1946 » 12 jun 2024, 12:47
zagorski je napisao/la: ↑12 jun 2024, 12:39
Ode levat konacno, a i kostao nas je raskid ja mislim da smo mogli dva kvalitetna igraca dovesti.
Ali tako je to kad Mirvah debilni upravlja klubom.
Sad ko hod nas preuzme vala svejedno je, ali sumnjam da ce ijedan ozbiljan trener doci.
A jest nas kostao kao ni jedan do sad. Prvo doveo sve svoje ljude, pa otjerao pola ekipe, pa doveo druge nista bolje, pa sad ne moze on bez Ibricica koji je jos veca fula.
Ali realno pola nas je mislilo da je dobar potez kad su dosli pa i sam Mirvic. Na kraju ga je najvise popusio i Mirvic i klub i svi mi. Ispade da veceg konja nismo imali na klupi
-
Anex
-
Kontakt:
Ne postoji trener na planeti koji bi dobio ovdje podršku,kako će i dobiti kad su većinom štrumfovi i rundini pušikurci,dajte to ime koje valja forumskom puku, nema imena koje se pomenulo a da odmah nije popljuvano i omalovaženo i onda se čudimo što niko neće da dođe ovdje ili dođe samo da uzme šta para i noga
-
zagorski
-
Kontakt:
Tatamata1946 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 12:47
Ode levat konacno, a i kostao nas je raskid ja mislim da smo mogli dva kvalitetna igraca dovesti.
Sad ko hod nas preuzme vala svejedno je, ali sumnjam da ce ijedan ozbiljan trener doci.
A jest nas kostao kao ni jedan do sad. Prvo doveo sve svoje ljude, pa otjerao pola ekipe, pa doveo druge nista bolje, pa sad ne moze on bez Ibricica koji je jos veca fula.
Ali realno pola nas je mislilo da je dobar potez kad su dosli pa i sam Mirvic. Na kraju ga je najvise popusio i Mirvic i klub i svi mi. Ispade da veceg konja nismo imali na klupi
Nesto slicno katastrofi sa pokojnim Jesicem, samo sto je Jesicu bila pipa zavrnuta i ako nista imao je dobar potez sa afirmacijom nekoliko akademaca. Iza Rozmana nema nista pozitivno vala.
-
Madafaka
-
Kontakt:
mirzatele je napisao/la: ↑27 maj 2024, 21:21
Madafaka je napisao/la: ↑27 maj 2024, 13:20
Surreal je napisao/la: ↑27 maj 2024, 12:53
Ali svaka čast Mirviću na lockdown-u, znači niko pojma nema šta se dešava u klubu, u neko doba ranije bi se već znalo ko gdje pije kafu, sa kim se pregovara i ko su prva dva pojačanja.
Prije par sedmica je rekao Ibricicu i Rozmanu da mogu tražiti novi posao a ovi mu odgovorili ok ali isplati nam ugovor do kraja. Za kompletan strucni stab, ogromna cifra.
LAŽ
Pozdravi slovenskog ublehaša.

-
nokee
-
Kontakt:
Anex je napisao/la: ↑12 jun 2024, 12:48
Ne postoji trener na planeti koji bi dobio ovdje podršku,kako će i dobiti kad su većinom štrumfovi i rundini pušikurci,dajte to ime koje valja forumskom puku, nema imena koje se pomenulo a da odmah nije popljuvano i omalovaženo i onda se čudimo što niko neće da dođe ovdje ili dođe samo da uzme šta para i noga
Preuzeli pdf i to dominantno. Bar do prvih pozitivnih desavanja pa ce opet u rupe.
-
NisamIsmirMirvic
-
Kontakt:
Postao/la NisamIsmirMirvic » 12 jun 2024, 12:54
Osttribine je napisao/la: ↑12 jun 2024, 12:41
Opet doza mitomanije o Kodri i kako je tada radio, eto uzmimo u obzir da su nam igraci tada amateri, bojkotasi. mahalci, kafandzije, a pazite to je bilo 2015.godine, dakle prije 9 godina, i sta je on to do sada napravio u svojoj trenerskoj karijeri. A kakav je hinjac u reprezentaciji bio pokazala je njegova izjava nakon sto su ga nogirali nakon dvije utakmice pa se otvorio o tome kako su mu odredjeni ljudi nametali "Vicine igrace", pa sto o tome nisi odmah progovorio i stavio tacku na reprezentaciju, Da je ostao selektor vjerovatno bi sutio na to sve. Uglavnom nikakva pljacka ako i bude trener i neka mu je sa srecom jer ce mu trebati sa ovim mirvahovim uhljebima u klubu.
Ma nije nista posebno i treba sniziti ocekivanja, ali kakvi su nas mogli zapasti ok opcija. Ko ce u ovo rasulo jbg. Podrzati covjeka, ako je vec zavrsen, i to je to. Da mu ne otezavamo dodatno, jer bice mu bas zajebano. Nema ni ekipu ni normalne uslove.
-
Unknown14
-
Kontakt:
Ako je istina da je još u to doba Kodro pogubio konce u svlačionici, što bi ga sad dovodili? Sad u svlačionici imamo još veće i razmaženije princeze.
-
SamoDaKazeem
-
Kontakt:
Postao/la SamoDaKazeem » 12 jun 2024, 12:56
Sarajevo_BiH je napisao/la: ↑12 jun 2024, 12:06
Kurvo od ajle i debelo govedo ismire, je bem vam mrtve, dabogda vam se vase bahacenje na djeci sve vratilo, sa kamatama.
Neće proći još puno vremena kad će se krenuti u otvoreno tjeranje debelog i kurvi.
-
Surreal
-
Kontakt:
Pa oko je Meho završen, šta se čeka? Ili će ga opet Mirva ispaliti kao i niz trenera ranije?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
boki86
-
Kontakt:
Bosniak10 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 12:55
Ako je istina da je još u to doba Kodro pogubio konce u svlačionici, što bi ga sad dovodili? Sad u svlačionici imamo još veće i razmaženije princeze.
Nemamo kockare i probisvjete
-
ZeroStyle
-
Kontakt:
Kako nas je kostao raskid kada je lik sam htio da ode?
-
Galantni
-
Kontakt:
Sto neko napisa umjesto shopa pred stadionom otovrite nam apoteku..
Nadam se ce Meho doci i nastaviti gdje je zapoceo. Najljepsa igra bila kod njega ubjedljivo pored Ćale i Roberta
-
badboy
-
Kontakt:
Anex je napisao/la: ↑12 jun 2024, 12:48
Po mom misljenju nezasluzena smjena, mada ako je Simon trazio da ide (a nakon svega sto se dogadjalo od kad je dosao ni malo mi nije cudno da zaista jeste) onda je to jedina razumna odluka. Zadrzavati nekog ko ne zeli biti tu, bez obzira na razlog nikad ne zavrsi pozitivno. Od svih elemenata koji su doprinijeli rezultatima u prosloj sezoni i generalno atmosferi u klubu i oko kluba najmanje je Rozmanove krivice. I dalje mislim da je ono sto je do njega, on odradio sasvim korektno i profesionalno od prvog do zadnjeg dana. On je skolovan trener, fokusiran na svoj posao, jako dobro prati trendove u fudbalu i vrijeme ce pokazati da ce napraviti puno vece stvari, nazalost ne kod nas.
Izbor novog trenera ce nam pokazat dal u najbolju ruku tapkamo u mjestu (bacili godinu) ili idemo unazad. Po imenima koja se spominju u medijima, ako se ispostavi tacnim, idemo debelo unazad.
-
Surreal
-
Kontakt:
Tudor je slobodan

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
plisek
-
Kontakt:
VRATITE NAM PLISEKA
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
Osttribine
-
Kontakt:
Postao/la Osttribine » 12 jun 2024, 13:09
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jun 2024, 12:54
Osttribine je napisao/la: ↑12 jun 2024, 12:41
Opet doza mitomanije o Kodri i kako je tada radio, eto uzmimo u obzir da su nam igraci tada amateri, bojkotasi. mahalci, kafandzije, a pazite to je bilo 2015.godine, dakle prije 9 godina, i sta je on to do sada napravio u svojoj trenerskoj karijeri. A kakav je hinjac u reprezentaciji bio pokazala je njegova izjava nakon sto su ga nogirali nakon dvije utakmice pa se otvorio o tome kako su mu odredjeni ljudi nametali "Vicine igrace", pa sto o tome nisi odmah progovorio i stavio tacku na reprezentaciju, Da je ostao selektor vjerovatno bi sutio na to sve. Uglavnom nikakva pljacka ako i bude trener i neka mu je sa srecom jer ce mu trebati sa ovim mirvahovim uhljebima u klubu.
Ma nije nista posebno i treba sniziti ocekivanja, ali kakvi su nas mogli zapasti ok opcija. Ko ce u ovo rasulo jbg.
Podrzati covjeka, ako je vec zavrsen, i to je to. Da mu ne otezavamo dodatno, jer bice mu bas zajebano. Nema ni ekipu ni normalne uslove.
Ma naravno, nisam ni rekao da ga trebamo psovkama i zvizducima docekati, ali samo ne volim ove mitomanije kako je on i tada bio neki ekstra trener a mi mahala, pa eto kod nas nije uspio. Kao sto rekoh nakon nas je vodio jos dva kluba u drugoj svicarskoj ligi takodjer bez nekih uspjeha.
Ali sto kazes kakvi su nas mogli zapasti on i Husref su premija. Ovi sto mastaju o Simundzama, Bjelicama i tom kalibru trenera, a da im pamet soli jedna Ajla ili Numa, ma dajte molim vas

-
Tatamata1946
-
Kontakt:
Postao/la Tatamata1946 » 12 jun 2024, 13:15
Jbg kad smo uz svo neznanje jos i baksuzi. Da nismo selili u Zenicu vjerovatno bi i sad Dudic bio trener i ne bi bilo ovoliko promjena
-
Rule_hz
-
Kontakt:
Opet ce nakav anumus biti, bez dana staža u trenerskom poslu.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
zlo87
-
Kontakt:
Steta za Simona, vrijeme ce to i pokazati. Sve najbolje i sretno, gospodine!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: adoado, bordobijeli, Dave, enzo1, ErosViverosViv, Evander, guadalupe, Maestro^^, N3R3D, plisek, SamoDaKazeem i 96 gostiju.