FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rožman je za mene bio ok trener. Ne znam za unutrašnje stvari. Meho Kodro je dvije stepenice unazad. Kakvo nestručno vođenje kluba.
Ako bi već morao neko takav - Vedad Ibišević

Svakako je ono jedno vrijeme bila priča da će nas pojačati.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Opet štrumfovi orgijaju po našoj temi i nešto bi oni tjerali. Idite tjerajte svoje tamo.
- napoleon72
- Kontakt:
E jbg sad, smetao im smrad zeljezare pa im raspala Tuzla 5 dalaTatamata1946 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 13:15Jbg kad smo uz svo neznanje jos i baksuzi. Da nismo selili u Zenicu vjerovatno bi i sad Dudic bio trener i ne bi bilo ovoliko promjena
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Je li i dalje imamo trenera?
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Ako ti i ovaj krelac anex kazete da smo sztumfovi nema polemike o tome posebno ako si 200 kilometara od Sarajeva usta ti se pokenjam i tom krelcu zajedno sa tobom
Ono zna da neko navija za zelju, sto ne pisu neke dobre stvar ko i ti,sto se ne hvali 4 mjesto, sto se ne dudla mirvicu i ajli, klub skroz da propadne ti bi hladovo u Gradaccu ispod sljive i piso nebuloze da jos imamo trenera....
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 12 jun 2024, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Vazda neki strumfovi. Nabrojite po nikovima ko su strumfovi, pa da ih tjeramo.
-
- Kontakt:
Ma pusti ga,stariji čiko.Sprcao 60 godina u guzove,a nema gostovanja pa se po forumu dokazuje.Istinasamo123 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 13:26Ako ti i ovaj krelac anex kazete da smo sztumfovi nema polemike o tome posebno ako si 200 kilometara od Sarajeva usta ti se pokenjam i tom krelcu zajedno sa tobom
Ono zna da neko navija za zelju, sto ne pisu neke dobre stvar ko i ti,kojih nema u klubu, klub skroz da propadne ti bi hladovo u Gradaccu ispod sljive i piso nebuloze da jos imamo trenera....
- luckystrike
- Kontakt:
u dobrom momentumu bespotrebno smo prešli na Bilino polje, lopata nijedna nije donešena bila na Koševo, ali eto i tad kao i danas pametnice s trafike nas unazadiše!napoleon72 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 13:21E jbg sad, smetao im smrad zeljezare pa im raspala Tuzla 5 dalaTatamata1946 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 13:15Jbg kad smo uz svo neznanje jos i baksuzi. Da nismo selili u Zenicu vjerovatno bi i sad Dudic bio trener i ne bi bilo ovoliko promjena
-
- Kontakt:
Hrđavom qurcu dlake smetaju,e tako je i sa Sarajevom.Da nije bila Zenica,bio bi novi rat,Ziljkić,sudija...neki qurac bi izmislili.luckystrike je napisao/la: ↑12 jun 2024, 13:29u dobrom momentumu bespotrebno smo prešli na Bilino polje, lopata nijedna nije donešena bila na Koševo, ali eto i tad kao i danas pametnice s trafike nas unazadiše!napoleon72 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 13:21E jbg sad, smetao im smrad zeljezare pa im raspala Tuzla 5 dalaTatamata1946 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 13:15Jbg kad smo uz svo neznanje jos i baksuzi. Da nismo selili u Zenicu vjerovatno bi i sad Dudic bio trener i ne bi bilo ovoliko promjena
Ode Skijas
Ode sa sendvicem u ruci
Idi Simone,hrani krmad ,cekaju te, za drugo nisi
Cirkus must go on

Ode sa sendvicem u ruci

Idi Simone,hrani krmad ,cekaju te, za drugo nisi

Cirkus must go on

Bolje u kantonalnoj ligi igrat nego ovako
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- TurkishAirlines

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- MaroonBjelave
- Kontakt:
I da Samiru Hurem stave na mjesto trenera Djipke bi rekao elham, imamo trenera, samo nek' ne puca.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Only fools and horses = FK Sarajevo
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
This time next year we'll be hiring a coach

-
- Kontakt:
Ljudi nemojte zayebavat ali Feđa je imao osnov po kojem se trebao istrpit.
Igralo se napadački i svaka utakmica je bila pregršt prilika uz jednu pogođenu prečku ili stativu.
Ovako na prvu mi padaju napamet tekme protiv Slobode i Širokog kojeg nikad niko nije onako izdominirao. Pokradeni protiv Sloge, protiv Želje sa igračem manje izdominirali itd itd.
Koliko god neki sa podsmjehom dočekivali činjenicu da nismo igrali kući, to jeste igralo veliku ulogu svidjelo se nekome ili ne... ali šta je tu je.
Bilo pa prošlo idemo dalje.
Igralo se napadački i svaka utakmica je bila pregršt prilika uz jednu pogođenu prečku ili stativu.
Ovako na prvu mi padaju napamet tekme protiv Slobode i Širokog kojeg nikad niko nije onako izdominirao. Pokradeni protiv Sloge, protiv Želje sa igračem manje izdominirali itd itd.
Koliko god neki sa podsmjehom dočekivali činjenicu da nismo igrali kući, to jeste igralo veliku ulogu svidjelo se nekome ili ne... ali šta je tu je.
Bilo pa prošlo idemo dalje.
Baš me zanima ko će se sve pojaviti na prozivci, hoće li biti Viverosa? Šta je sa ovim posuđenim? Šerbečić, Balta, Zeljković?
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- napoleon72
- Kontakt:
Sa onakvom taktikom bi nas Tuzla razg.uzila bilo gdje od Butmira do Wembleya. Ne kontam to svaljivanje na Zenicu, u toj Zenici smo osvojili kup 2014., dobili Buducnost, nosili se sa Celticom do samog kraja itd. I to bez publike ili pred 10k Zenicana (kup 2014). Protiv Tuzle nas je bilo preko 6000 na tribinama, navijanje, podrska... haman k'o kod kuce. Fedjina ekipa je bila razbijena vojska, a mi vec tri godine ni na Kosevu nismo nikakav faktor. Od ljeta 2021. na Kosevu su nas dobili Siroki, Sloga, Igman, Leotar, Zrinjski i Velez nekoliko puta, Borac, Tuzla, Torpedo, Milsami... a po bod nosili Zeljo, Posusje, Rudar Prijedor, GOSK... znaci nikakvu mi vise prednost domaceg terena nemamo.luckystrike je napisao/la: ↑12 jun 2024, 13:29u dobrom momentumu bespotrebno smo prešli na Bilino polje, lopata nijedna nije donešena bila na Koševo, ali eto i tad kao i danas pametnice s trafike nas unazadiše!napoleon72 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 13:21E jbg sad, smetao im smrad zeljezare pa im raspala Tuzla 5 dalaTatamata1946 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 13:15Jbg kad smo uz svo neznanje jos i baksuzi. Da nismo selili u Zenicu vjerovatno bi i sad Dudic bio trener i ne bi bilo ovoliko promjena
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Google Adsense [Bot], laznokrilo, riki46 i 48 gostiju.