FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koliko nasi navijaci jedu ****, to nisu istine. Mogu samo zamisliti na sta bi ovo sve licilo da smo zveknuli od pod ko skretnica. Manje seru navijaci Junajteda nego nasi. Strpite se pobogu, nije ni prelazni rok poceo.
Meni je strašna spoznaja da smo dali slobodu i vrijeme strancu, a da ćemo domaćeg trenera (pa bio to i Kodro) tjerati nakon prvog pogrešnog pasa na utakmici (a mene su učili da stranac treba tri puta bolji biti da ostane od domaćeg, par tako tretiraju naše kad odemo negdje, a mi radimo obratno).
Mislim da ovo treba biti naučena lekcija, i da ćemo dugo plakati za Vrancicem. Uglavnom ko god bio, sretno nam, da se konsolidujemo, i uđemo u grupnu fazu, pa makar i na penale.
Mislim da ovo treba biti naučena lekcija, i da ćemo dugo plakati za Vrancicem. Uglavnom ko god bio, sretno nam, da se konsolidujemo, i uđemo u grupnu fazu, pa makar i na penale.

Zadnja izmjena: KarlMarx, dana/u 12 jun 2024, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Moje misljenje da nam tu u sredini u tom slucaju fali kreativnosti neko ko ce je podvaliti , neko ko se ne boji uzeti loptu u vezi ...Maroon1946 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 15:12
Fina ekipa Bgm. Pitanje hoće li se produžiti Ilievu ugovor. Nadam se da vise necemo igrati sa 5 nazad, bar ne u ovim utakmicama sa ekipama iz donjeg dijela tabele.
To nam je falilo cijelu ovu polusezonu
Ma khurac a ne fino od ekipe. Gdje ba fino, fino za 3,4 mjesto. Pola ovih igrača zalutali u klub ili imaju sreće što igraju za Sarajevo. Druga polovina bi grijala klupu. Ovdje ima možda 2,3 igrača za prve postave da nose dres i grb ovaj.Maroon1946 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 15:12
Fina ekipa Bgm. Pitanje hoće li se produžiti Ilievu ugovor. Hamza može i sa Renanom zajedno igrat u špicu ali nam onda fali 10ka.
- Maroon1946
- Kontakt:
Slažem se... eventualno Duljević ako bude dobro odradio pripreme. Mehmedović mi je više osmica nego desetka kao i Krdzalic. Za svaki slucaj bi trebali dovesti jednog lucidnog igrača ala Rahman.johntravolta123 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 15:17Moje misljenje da nam tu u sredini u tom slucaju fali kreativnosti neko ko ce je podvaliti , neko ko se ne boji uzeti loptu u vezi ...Maroon1946 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 15:12
Fina ekipa Bgm. Pitanje hoće li se produžiti Ilievu ugovor. Nadam se da vise necemo igrati sa 5 nazad, bar ne u ovim utakmicama sa ekipama iz donjeg dijela tabele.
To nam je falilo cijelu ovu polusezonu
Dženo pomagaj izgidosmo opet.
Ukoliko se Leterme nešto pita, mislim da bi trener mogao postati Adnan Custovic, radio je već jedan period u Belgiji, surađivao je sa njim, a opet naš.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Svako ko drzi do sebe nece dozvoliti da mu u sportskom kolektivu bude nadzorna ayla alimanovic, znajuci sta se radilo proteklih godina.
Prvo se klub treba posloziti da bi dovodio ostale funkcije, ovako se opet glavni problemi guraju pod tepih i samo se jos vise nagomilavaju dok ne pukne film navijacima.
- kupus army
- Kontakt:
Za našu ligu i generalno, ako fudbal poznaješ barem malo Vrančić je baš tip igrača koji je trebao Sarajevu, da ne pričam koliko je Šerbečić bolji i korisniji od mrtvog Aničića, Balta igrao odlično donosio čvrstinu u veznom redu...Krdžalić, Mehmedović i Matanović dovedeni kao pojačanja svi skupa imaju odigranih 300 minuta!soe je napisao/la: ↑12 jun 2024, 14:13Za ovakve kao ti i jeste narkoman Varesanovic i slicni.Cuj ti njega otjera ozbiljne igrace, gdje su sad ti ozbiljni igraci i o kakvim se polovnjacima radi sto su dovedeni, osim Matanovica nema ni jedan promasaj.kupus army je napisao/la: ↑12 jun 2024, 13:58Ljudi nam podvale svoje polovanjake, otjeraju ozbiljne igrače, skoro godinu dana nam prodaju maglu mi to prihvatamo sa odusevljenjem, ni jedan trener u istoriji nije imao toliku podršku navijača kao Rožman! Sad će nam se isto ponoviti sa Kodrom, čovjek je igračka legenda, dobar čovjek, ali realno trenerski nigdje nije imao rezultat!
Hasić je vrhunski igrač, igrač poteza, ali igrač koji isključivo može igrati desno krilo, a mag Rožman ga u drugom dijelu ugasio forsiranjem na lijevom krilu gdje je totalno neupotrebljiv. Da se raspravljati o očinku njegovog miljenika Juraldžije.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Normalno al on gdje god dođe samo nešto kukaIstinasamo123 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 15:25Svako ko drzi do sebe nece dozvoliti da mu u sportskom kolektivu bude nadzorna ayla alimanovic, znajuci sta se radilo proteklih godina.
Prvo se klub treba posloziti da bi dovodio ostale funkcije, ovako se opet glavni problemi guraju pod tepih i samo se jos vise nagomilavaju dok ne pukne film navijacima.
ISTINA ZA VEDRANA!
Previše meho sere za trenera koji nije maknuo dalje od druge svicarske.
Hus haj ti nama i halali za sve
Hus haj ti nama i halali za sve
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Mojne tako. Ova ekipa bi bila kandidat za borbu za opstanak. Ali bi ga zahvaljujuci 'individualnom kvalitetu' i izborilaStroj1946 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 15:17Ma khurac a ne fino od ekipe. Gdje ba fino, fino za 3,4 mjesto. Pola ovih igrača zalutali u klub ili imaju sreće što igraju za Sarajevo. Druga polovina bi grijala klupu. Ovdje ima možda 2,3 igrača za prve postave da nose dres i grb ovaj.Maroon1946 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 15:12
Fina ekipa Bgm. Pitanje hoće li se produžiti Ilievu ugovor. Hamza može i sa Renanom zajedno igrat u špicu ali nam onda fali 10ka.

-
- Kontakt:
Recite da se salite da je i Kodro propao?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Naravno da je bolje nego da nam sad u 5 do 12 izmisle nekog prospecta da se uči na nama. Ne znam jedino kako bi problem oko licence zaobišli al' vjerujem da je i to izvedivo.Istinasamo123 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 15:35Najbolja prelazna opcija a ne nazor trenera traziti, bolje ce kladionicar odradit evropu nego svi koji se pominju... I onda prvo klub reorganizovati pa naci trenera.
-
- Kontakt:
Vi mislite da je sve u parama,vi imate pare da dovedete stranog trenera sa bogatim CVom ali ste nezdrava sredina,izlazite sa terena,mjenjate trenere,raskidate sa igracima,.Kako vi razmisljate,ali siguran sam da su i drugi.Daj uscuplica nek to dovede pod svoje pa ga opet nabij nogom,tako imate pogled na situsciju. Kodro se dobro napusio kurca radom u Bosni i Hercegovini generalno,sto ne bi zanovjetao i trazio neke klauzule
Na kraju i nije to vasa krivica(navijaca,forumasa,simpatizera).Vama smrdi malo unutar prostorija gdke sjede neki fini ljudi,tu su problemi.Trenera i igraca na pasja preskakala,pare imate,nije to nista problem.
Na kraju i nije to vasa krivica(navijaca,forumasa,simpatizera).Vama smrdi malo unutar prostorija gdke sjede neki fini ljudi,tu su problemi.Trenera i igraca na pasja preskakala,pare imate,nije to nista problem.
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 12 jun 2024, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Nije propao vec Ne želi da radi ovdje.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Druže, Dženo da je htio da bude trajno rješenje za prvi tim do sad bi završio sebi licencu. Jednostavno čovjek voli rad s juniorima i nema aspiracija za nešto veće ali kao prelazno rješenje je idealan.Direktorcic je napisao/la: ↑12 jun 2024, 15:42Vi mislite da je sve u parama,vi imate pare da dovedete stranog trenera sa bogatim CVom ali ste nezdrava sredina,izlazite sa terena,mjenjate trenere,raskidate sa igracima,.Kako vi razmisljate,ali siguran sam da su i drugi.Daj uscuplica nek to dovede pod svoje pa ga opet nabij nogom,tako imate pogled na situsciju. Kodro se dobro napusio kurca radom u Bosni i Hercegovini generalno,sto ne bi zanovjetao i trazio neke klauzule
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hajdeee, juka55, makron, miguelramos, nedimmmm1337, perodeformero, plisek i 69 gostiju.