Vidis dosado debilna da te ne benda niko, pisi sam sebi u spomenar.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- napoleon72
- Kontakt:
Nek nam je dosadasnjim trenerima vrh bio Real i Juventus. Husrefu i Cali smo mi vrhunac karijere, Vinku mlada reprezentacija po politickoj liniji, Fedja otisao vani al do Kragujevca, Sablicu juniori Hajduka. Rozmanova Rijeka, Kodrin Servette, Jesiceva CSKA Sofia nisu dovoljno dobri za nas. Jbt kao da su nam u opticaju Zidane, Allegri, Pochetino i Kodro, pa nam ovaj zadnji ne valja. Bez barem 2 mil KM godisnje ne mozes dovest ozbiljno ime, a i takvom moras dat MINIMALNO dvije sezone. A kakvi smo kao publika, nakon pola godine bi se rezovi pravili.Istinasamo123 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 16:34Veliki trenerski rezultati iza njega ko da pricas o Jakirovicu a ne o Kodri kojem je vrhunac trenerske karijere 2 svicarska liga.BordoArmy88 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 16:30Normalno kada je normalan i ozb. lik a ne kvazi trener/ublehaš koji hoće keš nabrzaka ili klošar sa vezama u kriminalnom miljeu, a pošto samo takvi i žele kod nas da dođu.![]()
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kako inteligentan odgovor i replika

Bogom se kunem, za takve kao ti, smatram da bi bilo sramota da imaju vise od 14 godina

P.S. Rasclanise li ikad onu stavku "ostali troskovi" od, ako se dobro sjecam, 5 miliona maraka u izvjestaju?
Vec se i na to zaboravilo?
-
- Kontakt:
Ja pricam o Kodri covjek ga opisa kao neku ozbiljnu trenersku glavu, a u biti je kao ostali bh propali treneri, ne moras mi eseje te pisati, mjenjas misljenje ko tobe profile.napoleon72 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 16:42Nek nam je dosadasnjim trenerima vrh bio Real i Juventus. Husrefu i Cali smo mi vrhunac karijere, Vinku mlada reprezentacija po politickoj liniji, Fedja otisao vani al do Kragujevca, Sablicu juniori Hajduka. Rozmanova Rijeka, Kodrin Servette, Jesiceva CSKA Sofia nisu dovoljno dobri za nas. Jbt kao da su nam u opticaju Zidane, Allegri, Pochetino i Kodro, pa nam ovaj zadnji ne valja. Bez barem 2 mil KM godisnje ne mozes dovest ozbiljno ime, a i takvom moras dat MINIMALNO dvije sezone. A kakvi smo kao publika, nakon pola godine bi se rezovi pravili.Istinasamo123 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 16:34Veliki trenerski rezultati iza njega ko da pricas o Jakirovicu a ne o Kodri kojem je vrhunac trenerske karijere 2 svicarska liga.BordoArmy88 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 16:30
Normalno kada je normalan i ozb. lik a ne kvazi trener/ublehaš koji hoće keš nabrzaka ili klošar sa vezama u kriminalnom miljeu, a pošto samo takvi i žele kod nas da dođu.![]()
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Ističe mu ugovor, ko zna, možda se i vrati.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ja sam to jutros čuo, meni je i dalje malo nejasno šta se desilo sa Papetom, jer hajde kod Husrefa je problem plaća i stručni štab, Kodro je zatezao, tražio određene garancije i klauzule, šta onda bi sa Safetom, jer neko je pisao da je financijski bio zadovoljan ponudom.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jun 2024, 17:19Sad i ja cujem da je propao Kodro, je li istina? Ovo vise ne mozes pohvatat nista.
Onaj Mirvićev bot na forumu je svakako pisao da ne treba vjerovati novinskim člancima i mahali, a jasno je da je to osoba koja ima direktne informacije iz kluba (feslija), tako da pretpostavljam da će nas iznenaditi neko ime koje niko nije spominjao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- napoleon72
- Kontakt:
Safet je navodno htio neki yeben strucni stab, to mu je bio uslov. Da li su bili preskupi ili samo nezainteresovani, ne znam.Surreal je napisao/la: ↑12 jun 2024, 17:23Ja sam to jutros čuo, meni je i dalje malo nejasno šta se desilo sa Papetom, jer hajde kod Husrefa je problem plaća i stručni štab, Kodro je zatezao, tražio određene garancije i klauzule, šta onda bi sa Safetom, jer neko je pisao da je financijski bio zadovoljan ponudom.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jun 2024, 17:19Sad i ja cujem da je propao Kodro, je li istina? Ovo vise ne mozes pohvatat nista.
Onaj Mirvićev bot na forumu je svakako pisao da ne treba vjerovati novinskim člancima i mahali, a jasno je da je to osoba koja ima direktne informacije iz kluba (feslija), tako da pretpostavljam da će nas iznenaditi neko ime koje niko nije spominjao.
Mada su to sve poluinformacije, niko pojma nema realno.

1946
90ka deseti heroj Bosne
Razumijem animozitet prema evanderu,cak mogu razumjeti nekako i to vrijedanje.
ALI!
Je li covjek nije u pravu za ovo i za mnoge druge stvari do sada??
Na zalost jeste i svi smo toga svjesni.
Ma on sta god napise treba mu j.... sve od do, makar bio milion puta upravu

-
- Kontakt:

Ako je i Kodro propao onda smo stvarno prevelika sprdnja od kluba nek nazove Husrefa dadne mu papir i olovku pa nek sve ide u qurac
Ne razumijem kako je propao?Zar nije 100% zavrsen bio do jutros?3 dana do priprema...
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Aduka87, ajdohordas, alacious, Amcho1, Amidzaa, benko21, bhfanatic14, Bordo10, budzak, Burberry46, CentarsutNaClanak921, Confiance, Direktorcic, ErosViverosViv, Ferroviere1987, Fudo, GalileoGalilei, Gomis99, Hajdeee, Hamagara, JackW, Kyle88, mire971, mnon46, MojaMalenkost, MostarReds22, Mostarska, Napapijri, NeSamSafetee, Pact1921, Pantelija, PeppermintSA, Pitaristok, plisek, SamoDaKazeem, samoFKS, sekac, skoJaa, StarmoCity, svihsedamsamuraja, Taree, Tatamata1946, TigerWoods, UltraSa46, Uvijeknapravojstrani, vedinjo98, Velaxsa, Vjecnobordo, Zagor i 304 gosta.