Bio sad na Tusnju zadnje kolo
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bilo je na ljeto vise prijava pa su izabrali bivseg predsjednika koji je radio kao i u prethodnom mandatu. A znali su da ko te je.bo godinama jeb.at ce te opet.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Lijepo da na mjesto sportskog direktora dovode covjeka koji ima veze sa fudbalom. Eto bio je onaj Sanel Masic, niko od nas nije znao ni da je u klubu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Izbor Zebe bio bi super potez uprave. Ipak znaci kad sa igracima kontaktira neko ko ima neko fudbalsko iskustvo, izgrađenu karijeru, ime neko, a ne neki random ljudi
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Ja sam vise za to da Said preuzme to mjesto i ostvari kontakt sa Dinamom
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
N8je Said taj kapacitwt, intelektom, svaka cast za karijeru i igracko znanje al za nesto vise nakon moje misljenje je da nema sta trazit.
Citam Deda ide u Bratatvo, znam da je skoro fasovo neko oboljenje koje ga bas dobro ogranicava u radu, odnosno treningu, plus nema vazecu licencu za trenera (ne moze bit na klupi), tako da sto se tice trenera golklmana treba trazit novo rjesenje.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Gdje je Ribic? On je uvijek bio sasvim solidan trener golmanaklasik je napisao/la: ↑12 jun 2024, 09:38N8je Said taj kapacitwt, intelektom, svaka cast za karijeru i igracko znanje al za nesto vise nakon moje misljenje je da nema sta trazit.
Citam Deda ide u Bratatvo, znam da je skoro fasovo neko oboljenje koje ga bas dobro ogranicava u radu, odnosno treningu, plus nema vazecu licencu za trenera (ne moze bit na klupi), tako da sto se tice trenera golklmana treba trazit novo rjesenje.
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Nemam nista protiv Saida, al Zeba je vec u tim vodama i ima iskustvo i mislim da je on bolja opcija u ovom trenutku.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
- RollingPaper
- Kontakt:
Nije ni Zeba imao iskustva kad je preuzeo taj posao u Igmanu, pa su mu dali priliku.
Vjerovatno bi Said radio i za manju platu od Zebe, a i više mu vjerujem, a i veće je fudbalsko ime od Zebe.
Medjutim pitanje je hoce li Said da igra još, moze on i u PL uci zadnjih 20 minuta i napravit dar mar. Protiv Sarajeva se zayebavo sa onim Kyeremeh-om.
Vjerovatno bi Said radio i za manju platu od Zebe, a i više mu vjerujem, a i veće je fudbalsko ime od Zebe.
Medjutim pitanje je hoce li Said da igra još, moze on i u PL uci zadnjih 20 minuta i napravit dar mar. Protiv Sarajeva se zayebavo sa onim Kyeremeh-om.
Ako Nala ne bude sr.ao sa ubacivanjem menadzerskih igraca, mozda budemo igrali kao kad je prvi puta bio trener. Necu grijesiti duse, ali smo tada bili najspremniji tim lige, bas su igraci letili po terenu.
Pogotovo jer sada necemo biti favoriti za neki plasman, osim da se izbori ostanak. A Nalic svakako ne zna voditi tim koji je favorit za osvajanje necega, makar i Federalne lige.
Pogotovo jer sada necemo biti favoriti za neki plasman, osim da se izbori ostanak. A Nalic svakako ne zna voditi tim koji je favorit za osvajanje necega, makar i Federalne lige.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ko god da bude sportski svejedno je, samo da se radi posao kako treba. Dao sam blagu prednost Zebi jer je vec prosao sve to u Igmanu, al mozda bi Said bio bolji vremenom od njega kada bi se upustio u te vode.RollingPaper je napisao/la: ↑12 jun 2024, 10:58Nije ni Zeba imao iskustva kad je preuzeo taj posao u Igmanu, pa su mu dali priliku.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Javljaju izgleda da vrlo vjerovatno Talison pojačava Slobodu. 20 godina ima, ako ga budete koristili na polušpicu i dali mu slobodu u igri, bez filozofiranja Nalića, sigurno će biti najveće pojačanje sezone. Vidjet ćete tek kakakv je to igrač.
Zadnjih 10 godina ja u Gradačcu nisam vidio boljeg igrača, sa tehnikom i takvom lakoćom igranja.I kao osoba je pristojan,kulturan i velki radnik.
Sretno
Zadnjih 10 godina ja u Gradačcu nisam vidio boljeg igrača, sa tehnikom i takvom lakoćom igranja.I kao osoba je pristojan,kulturan i velki radnik.
Sretno
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Uh solidan igrac. Cim je otisao iz Zvijezde, htio sam da dodje kod nas 
Plus se uklapa u ono sto su rekli da ce dovoditi igrace od kojih ce i klub imati koristi. Samo da radna dozvola ne napravi problem.

Plus se uklapa u ono sto su rekli da ce dovoditi igrace od kojih ce i klub imati koristi. Samo da radna dozvola ne napravi problem.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dobar strasan 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Pravi linijske golmane. U njegovo vrijeme nas nijedan golman nije imao pokupljenu loptu u petercu. Sta radi Samir Hadziomerovic ?mk1008 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 10:10Gdje je Ribic? On je uvijek bio sasvim solidan trener golmanaklasik je napisao/la: ↑12 jun 2024, 09:38N8je Said taj kapacitwt, intelektom, svaka cast za karijeru i igracko znanje al za nesto vise nakon moje misljenje je da nema sta trazit.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Evo imamo i prvi zvanični odlazak: Filip Erić prešao u Slogu Doboj.
Ma Azir je svakako bolji golman.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Na Transfermarkt pise da Bukvicu istice ugovor u onom klubu. Nije on los golman uopste, ali je dominantno linijski golman
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 3 gosta.