Stefana Tvrtka I Kotromanića.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ako je suđenje bude opet na strani borca, bice u top 3 pa taman da ih avanti i suvorov vodeBolivia je napisao/la: ↑12 jun 2024, 16:28Reci mi da nemaš ambicije u sljedećoj sezoni bez da mi kažeš da nemaš ambicije u sljedećoj sezoni:
https://sportsport.ba/fudbal/mladen-ziz ... rac/476205
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- svrakino1921
- Kontakt:

Na Trgu kulture Jurislav Korenić, ispred Pozorišta mladih Sarajevo, odvijaju se posljednje pripreme za otvaranje najvećeg centra adrenalina i zabave u centru grada, "Zmajevo gnijezdo", a povodom Evropskog prvenstva u nogometu Euro 2024.
Svi ljubitelji nogometa moći će pratiti utakmice na LED ekranu dimenzija 6x4m unutar šatora. Osim dinamičnog i vizualno atraktivnog doživljaja gledanja smotre najboljih evropskih selekcija, "Zmajevo gnijezdo Sarajevo" iz godine u godinu nudi sadržaje koji su namijenjeni svim generacijama kao idealno mjesto za okupljanje Sarajlija i gostiju grada u periodu ljetne sezone.
Na lokaciji Trg kulture Jurislav Korenić, ispred Pozorišta mladih Sarajevo, teku posljednje pripreme, a prvi gosti su dobrodošli u petak, 14. juna 2024. godine, kada je na programu dvoboj između domaćina Eura 2024 - Njemačke sa reprezentacijom Škotske s početkom u 21 sat.
I bez sudjenja Borac bi trebao izboriti Evropu bez problema.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 16:56Ako je suđenje bude opet na strani borca, bice u top 3 pa taman da ih avanti i suvorov vodeBolivia je napisao/la: ↑12 jun 2024, 16:28Reci mi da nemaš ambicije u sljedećoj sezoni bez da mi kažeš da nemaš ambicije u sljedećoj sezoni:
Fazon je sto se unaprijed zna da je titula ove sezone namijenjena nekom drugom i u skladu sa tim se pravi ekipa. Realnost bh. lige.
-
- Kontakt:
Sumarsko krompirska brigada je ova na temi Fks pretezno tuzlanski kanton podrinje i sandzak.KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 jun 2024, 13:30Vecina navijaca FKS ovdje uopste nisu iz Sarajeva i cesto su oni ti koji naivno prvi dolaze na volej. Ne treba biti toliko cudno![]()
Prva stvar da se sa tobom idiotom slozim.
-
- Kontakt:
Ohohoh. Kad bi bilo suđenje svima jednako. 7 ekipa bi se svake godine borilo za evropu, sve je to u 5 deka.Suvorov je napisao/la: ↑12 jun 2024, 17:05I bez sudjenja Borac bi trebao izboriti Evropu bez problema.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 16:56Ako je suđenje bude opet na strani borca, bice u top 3 pa taman da ih avanti i suvorov vodeBolivia je napisao/la: ↑12 jun 2024, 16:28Reci mi da nemaš ambicije u sljedećoj sezoni bez da mi kažeš da nemaš ambicije u sljedećoj sezoni:
Fazon je sto se unaprijed zna da je titula ove sezone namijenjena nekom drugom i u skladu sa tim se pravi ekipa. Realnost bh. lige.
Mislim da su ipak Borac, Zrinjski, Sarajevo i Velez igracki nivo ili nijansu iznad ostalih i da ce tako biti i naredne bar dvije sezone.ik0ik0 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 17:41Ohohoh. Kad bi bilo suđenje svima jednako. 7 ekipa bi se svake godine borilo za evropu, sve je to u 5 deka.Suvorov je napisao/la: ↑12 jun 2024, 17:05I bez sudjenja Borac bi trebao izboriti Evropu bez problema.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 16:56
Ako je suđenje bude opet na strani borca, bice u top 3 pa taman da ih avanti i suvorov vode
-
- Kontakt:
O cemu vi raspravljate,ima jedan covjek sa spiskom prvih 5 ekipa za nsrednu sezonu
Suvorov.Direktorcic je napisao/la: ↑12 jun 2024, 17:56O cemu vi raspravljate,ima jedan covjek sa spiskom prvih 5 ekipa za nsrednu sezonu
-
- Kontakt:
Zizovic je unistio Zrinjski onomad, Borac bez sudija je ekipa koja bi se borila za plasman od treceg do sestog mjesta. Sta ima Europa bez problemaSuvorov je napisao/la: ↑12 jun 2024, 17:05I bez sudjenja Borac bi trebao izboriti Evropu bez problema.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 16:56Ako je suđenje bude opet na strani borca, bice u top 3 pa taman da ih avanti i suvorov vodeBolivia je napisao/la: ↑12 jun 2024, 16:28Reci mi da nemaš ambicije u sljedećoj sezoni bez da mi kažeš da nemaš ambicije u sljedećoj sezoni:

-
- Kontakt:
Kakvo Sarajevo, oni su kurcina obicna. Nemoj njih trpati u vrh, nece moci dalje od 5-6 mjesta nema teorije. Citirajte me na kraju sezone.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ne znam sta ce se desiti u narednih nekoliko tjedana, ali Borac trenutno nema ekipu
Joj što volim ove tekstove o Sarajevu, svaki kao da sam ga ja pisao. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uozbilji se, Borac je očajan i ove sezone bio, a iduće će biti 3x gori. Ne možeš ekipu u kojoj je Jovo Lukić glavni napadač smatrati ozbiljnom.
Zrinjski pa deset mjesta prazno realno
Oni su grupna faza lige prvaka, a mi ostali smo kvalifikacije za konferencijsku ligu
Velez je u najboljoj situaciji nakon Zrinjskog
Zdravo disu, sute i rade
Borac ako misli biti ozbiljan mora izaci iz vicinih kandzi jer trenutno izgledaju kao klub za potkusurivanje
A Zeljo i Sarajevo su u nekom tamnom vilajetu
Kone su tek upale, a mi se kao tek vadimo
Ali vidjet cemo bice svega
Oni su grupna faza lige prvaka, a mi ostali smo kvalifikacije za konferencijsku ligu
Velez je u najboljoj situaciji nakon Zrinjskog
Zdravo disu, sute i rade
Borac ako misli biti ozbiljan mora izaci iz vicinih kandzi jer trenutno izgledaju kao klub za potkusurivanje
A Zeljo i Sarajevo su u nekom tamnom vilajetu
Kone su tek upale, a mi se kao tek vadimo
Ali vidjet cemo bice svega
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Pitari tonu u ambis.
Ne, nece se ugasiti, nece propasti, nece niko traziti pare nazad i tako dalje. Desice im se nesto puno gore: ostace sve tacno kako je sad, jos godinama.
Hvala ti Mirvicu, brate nas.
Ne, nece se ugasiti, nece propasti, nece niko traziti pare nazad i tako dalje. Desice im se nesto puno gore: ostace sve tacno kako je sad, jos godinama.
Nemoj da im se rugamolimvotehula je napisao/la: ↑12 jun 2024, 18:53Pitari tonu u ambis.
Karma je cudo
Rugali su se i oni nama i evo navodno tonu
Mislim radi ti sta hoces samo kazem
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 12 jun 2024, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Stojko realni da budemo cini vam se da ste svjetlosnu godinu ispred nas
Mozda ste bili prije tri godine, ali vise sigurno niste
Ono u akademiji bolje radite neke stvari ali pare vam idu ni na sta
Toliki milioni mogli ste ste bas bas bas otici iznad ove lige i nista brate
Tapkate jos uvijek onaj kamp vam je jedini podvig
Mozda ste bili prije tri godine, ali vise sigurno niste
Ono u akademiji bolje radite neke stvari ali pare vam idu ni na sta
Toliki milioni mogli ste ste bas bas bas otici iznad ove lige i nista brate
Tapkate jos uvijek onaj kamp vam je jedini podvig
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 12 jun 2024, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, ErosViverosViv, MikiPirs i 31 gost.