NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 jun 2024, 19:15
MAMINHO66 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 19:04
Prema informacijama koje ja imam, iz vise pouzdanih izvora:
- Kodro otpao, Ajla i on se nisu mogli dogovoriti oko ugovora
- Mirva i Ajla se sutra ili dan poslije sastaju sa Hadzibegicem, on je Mirviceva najveca zelja trenutno
- Jusufbegovic je plan B, razmatra se, ali dolazi samo ako sve drugo propadne
- Imaju jos dva neka trenera u opticaju, relativni anonimusi (ne znam imena)
Sto se tice igraca, Mirvic je nedavno sjedio u Banja Luci sa Vicom. Pricali su o svemu, ali uglavnom Vico mu je ponudio Sanicanina jos jednom. Ako prihvatimo i ako bude igrao redovno, imacemo normalnije sudjenje.
Pokusace se zavrsiti jos igraca. Ide sve malo sporijim tempom, jer je Belgijanac sad tu i ne dozvoljava da se tek tako trosi novac. Valjda je dosla naredba od Tana da se malo prikoci, ali Mirvic ce uraditi sve sto moze da oslobodi dodatna sredstva preko svojih partnera.
Sve u svemu, malo kasnimo, ali nista strasno. Jos uvijek imamo fore da sklopimo solidnu ekipu sa nekim provjerenim imenom na celu i pofajtamo se za Europu.
Ako zeli novi bojkot neka izvoli
Ali tu je i njemu kraj onda
Kao što mu je kraj bio kad je odlučio podvaliti priču o Ajli. Mani se bojkota i šupljih priča, a ako ćemo iskreno pričati, bojkot bi još uvijek trebao biti na snazi jer dotična i dalje vuče konce FKS i to zna čitav grad. Kada sam prije par mjeseci govorio da je Ajla i dalje u klubu, petobankaši su govorili da kvarim atmosferu, a evidentno je da se prešlo preko toga. S time u vezi, kredibilitet i autoritet navijačke grupe je srozan na minimum, a za to su krivi oni koji su napravili priču o početku i kraju bojkota. Svi znamo koji su bilo uslovi za prekid bojkota, tražio se odlazak 3 osobe, i ti prekidaš bojkot nakon nakon odlazaka 2/3 osobe i ide podrška u fullu. Čudno? Da nije možda nije bilo petobanki

i sad kao neće smjeti postaviti Faruka zbog reakcije navijača, aha how yes no.