FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Maroon1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hajduku Gattuso
Sarajevu Hadzibegic ili Jusufbegovic
Sarajevu Hadzibegic ili Jusufbegovic
- TurkishAirlines
Ono sto je potrebno Sarajevu je mir, posteni i ambiciozni ljudi u klubu.
Sistem se mora i treba napraviti.
Valjda znate neke ljude koji rade u uredjenim sistemima, odes, ako treba platis, vidis i prepises.
Valjda znate neke ljude koji rade u uredjenim sistemima, odes, ako treba platis, vidis i prepises.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Standard situacija
- IsmirMirvic
Ismir Mirvic i navijacka grupa Horde Zla imaju fantasticne odnose. Pisanja pojedinaca sumnjivih interesa bi bila smijesna da nisu tuzna!
Demantirajte tvrdnje za Jusufbegovića.IsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jun 2024, 20:24Ismir Mirvic i navijacka grupa Horde Zla imaju fantasticne odnose. Pisanja pojedinaca sumnjivih interesa bi bila smijesna da nisu tuzna!
Da li je istina da će nas preuzeti bivši trener Osijeka - Nenad Bjelica?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Imaju ljudi,mislim cak iz Amerike prošle godine da su dolazili u SA,platiš,na noge dodju...TurkishAirlines je napisao/la: ↑12 jun 2024, 20:22Ono sto je potrebno Sarajevu je mir, posteni i ambiciozni ljudi u klubu.
- IsmirMirvic
- TurkishAirlines
Ne seri vise i ne obmanjuj forumase.IsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jun 2024, 20:24Ismir Mirvic i navijacka grupa Horde Zla imaju fantasticne odnose. Pisanja pojedinaca sumnjivih interesa bi bila smijesna da nisu tuzna!
Vidjet ces koliko su jaki odnosi na prvoj utakmic na Kosevu.
Bjezat ces ti iz Bosne i neces se ni vracati par godina.
Sad da li od tuzilastva ili navijaca, vidjet cemo
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
ne seri višeIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jun 2024, 20:24Ismir Mirvic i navijacka grupa Horde Zla imaju fantasticne odnose. Pisanja pojedinaca sumnjivih interesa bi bila smijesna da nisu tuzna!
Hajduk dovede Gatussa, a mi Jusufbegovića fuj, još niste u stanju garantirati da ćemo dovesti AAA ime.IsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jun 2024, 20:26Ne.
Ponavljam, ne nasjedati na svaku informaciju koja se pojavi u medijima ili medju rajom!
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ma Gatuzo kuracodtrenera.
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- JavierBosnia
- Kontakt:
Otkud info, izgleda zayeban do bola.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Odbijena prva ponuda Sarajeva za Mujkića, gdje je "zapelo"?
Nakon što Marin Aničić nije produžio saradnju sa Sarajevom, iz kluba su krenuli u potragu za stoperom. Belgijanac je, kako saznaje Faktor, već stupio u kontakt sa Nerminom Mujkićem, mladim reprezentativcem BiH, koji je odigrao sjajnu polusezonu u dresu Slobode. Sa Tuzlacima je pokorio Prvu ligu Federacije BiH i izborio plasman u elitni razred bh. fudbala, ali neće ostati na Tušnju.
Bordo tim je preko Letermea poslao prvu ponudu za Mujkića koja je odbijena, jer kako nam je rekao njegov menadžer Admir Husarić on i igrač nisu zadovoljni finansijskim uvjetima. Ipak, to ne znači da Mujkića u narednoj sezoni nećemo gledati u dresu Sarajeva, jer je, kako saznajemo Leterme dobio uvjete druge strane i sada se čeka odgovor iz koševskog premijerligaša.
Već ranije smo pisali kako je za usluge Mujkića osim Sarajeva zainteresovan i Velež, a kao moguća destinacija mladog stopera pominjali su se i Zrinjski, odnosno Željezničar.
faktor
Nakon što Marin Aničić nije produžio saradnju sa Sarajevom, iz kluba su krenuli u potragu za stoperom. Belgijanac je, kako saznaje Faktor, već stupio u kontakt sa Nerminom Mujkićem, mladim reprezentativcem BiH, koji je odigrao sjajnu polusezonu u dresu Slobode. Sa Tuzlacima je pokorio Prvu ligu Federacije BiH i izborio plasman u elitni razred bh. fudbala, ali neće ostati na Tušnju.
Bordo tim je preko Letermea poslao prvu ponudu za Mujkića koja je odbijena, jer kako nam je rekao njegov menadžer Admir Husarić on i igrač nisu zadovoljni finansijskim uvjetima. Ipak, to ne znači da Mujkića u narednoj sezoni nećemo gledati u dresu Sarajeva, jer je, kako saznajemo Leterme dobio uvjete druge strane i sada se čeka odgovor iz koševskog premijerligaša.
Već ranije smo pisali kako je za usluge Mujkića osim Sarajeva zainteresovan i Velež, a kao moguća destinacija mladog stopera pominjali su se i Zrinjski, odnosno Željezničar.
faktor
Top odabir, samo nema logike dovoditi ostatak sš a nemamo šsš.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Aylah ga zapratila?

Koliko je dobar, dovoljno govori činjenica da je preuzeo Hajduk.

Tako bi ga mi otprilike predstavili.
Zadnja izmjena: tabba77, dana/u 12 jun 2024, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
Odgovaralo bi trenutnom stanju u klubu to da nam je kondicioni plaćeniji od ŠSS. 

-
- Kontakt:
Znaci odbili nas I Thiago Mota I Gatusso , Ionako nisu neki treneri ovaj prvi igra formaciju 2-7-2 a drugi nije dobar u glavu
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], insimadop, juka55, makron, nedimmmm1337, Proximic, rimljanin90 i 63 gosta.