[youtube][/youtube]
Brutalno.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Zezas da ne znas. Pa jedna jedina Maria: AO, WB i USO sampionka.volimliverpool je napisao/la:Opet ne znam ko je![]()
![]()
Pretpostavljao sam da je ona.Predivna je i ona,nema šta...Ma Ruskinje su najjače...MaGiCa je napisao/la:Zezas da ne znas. Pa jedna jedina Maria: AO, WB i USO sampionka.volimliverpool je napisao/la:Opet ne znam ko je![]()
![]()
Pa da je je zgazila nije, al je u svakom slucaju bolje izgledala na terenu. Steta sto dosta paznje posvecuje koncertu i partijanju, mogla je do sada dosta toga uraditiMaGiCa je napisao/la:Petkovic zgazila Carolinu Pushniacki.
Petkorazzi
Nije tacno. Spomenula je to mnogo puta. Nisi upratio.Admir_Sa je napisao/la:Pa da je je zgazila nije, al je u svakom slucaju bolje izgledala na terenu. Steta sto dosta paznje posvecuje koncertu i partijanju, mogla je do sada dosta toga uraditiMaGiCa je napisao/la:Petkovic zgazila Carolinu Pushniacki.
Petkorazzi
Bezze Andrei sto do sada nisam cuo da je spomenula mjesto rodjenja Tuzla, Bosna i Hercegovina
Sad ce Vera za mene da osvoji ovo![]()
Admir_Sa je napisao/la:Ja sam citao dva puta njene intevjue i ono rodjena u Tuzli, u drzavi koje vishe nema misleci na Jugoslaviju, odrasla u Njemackoj i slicno. Nisam do sada citao da je ikako spomenula drzavu Bosnu i Hercegovinuipak je Tuzla u drzavi BiH sada
![]()
Mensecini da je ona iz mjeshanog braka, tata Zoran, mama Amina, tako nekako![]()
I prva na WTA listi.MaGiCa je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Ja sam citao dva puta njene intevjue i ono rodjena u Tuzli, u drzavi koje vishe nema misleci na Jugoslaviju, odrasla u Njemackoj i slicno. Nisam do sada citao da je ikako spomenula drzavu Bosnu i Hercegovinuipak je Tuzla u drzavi BiH sada
![]()
Mensecini da je ona iz mjeshanog braka, tata Zoran, mama Amina, tako nekako![]()
Zato i studira politicke nauke, cita istoriju i filozofiju.![]()
Trener joj je iz Srbije, a ona se izjasnjava kao Nemica, inace.
Citao sam negde da ce joj se roditelji preseliti u Novi Sad uskoro.
Bog Sveti zna sta je tu, ko kome, i koliko cega dodje. Vazno je da devojka igra dobar ofanzivni tenis i da nije dosadna jednodimenzionalna igracica kao ova sto navija za Liverpool.
Ima jos jedan slican intervju gdje ni u kom kontekstu nije spomenula BiHsoba 39 je napisao/la:http://sport.blic.rs/Tenis/193165/Andre ... rpsko-srce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.