FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel realno da ljudima ne valja ni Zekic, valjda razocarani jer nije Husref aggagagagagagagahahahaah
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- BegovicRamiz
- Kontakt:
dobro nam dosao
jel neko u toku sto je otisao iz Osijeka
izborio im je evropu
izborio im je evropu
- IsmirMirvic
Lijepo vam je receno, vise puta, da ne vjerujete medijima i neprovjerenim glasinama 
Nema veze, idemo dalje!
Nema veze, idemo dalje!
Zadnja izmjena: IsmirMirvic, dana/u 13 jun 2024, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Super izbor, sretno Zoki!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- hordasDoboj
- Kontakt:
Neslaganje sa SD Jose Boto.BegovicRamiz je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:09dobro nam dosao
izborio im je evropu
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Politika kluba je da se nastavlja sa 3-5-2, uz obećanje da će dovesti igrače koji to mogu ispratiti, tako da je to traženo od Zorana kao i od svih trenera koji su bili u pregovorima.NisamInSajder je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:06Trener - sportski direktor, vrlo vjerovatno.
Haj da i ovo vidimo . Nastavljamo šibat sa 3 nazad. Zekić će se svkako početi tjerati nakon 3 utakmice jer niti u jednoj neće biti ista formacija, a pogotovo što niti jedna neće biti 4231.
Sretno, Zorane.
JURIŠ
Valja sad pregladati onaj podcast sa Zoranom
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Sretno Zekiću.
Nadam se konačno da si dugoročno rješenje
Što se ostalih tiče, sada ću da napravim SS da imam u bazi registrovane izraze zadovoljstva i svršanca, pa ako krenu da pljuju da se ima šta zalijepiti.
PS: Ovi što vrijeđaju Mirvića, da istog nema ne bi Zekića, a ni bilo koga drugoga gledali ni na razglednici ebala vas viršla.
Čovjek gospodin - mahala ćao - bilo je super gledati kako niko pojma nema
Nadam se konačno da si dugoročno rješenje
Što se ostalih tiče, sada ću da napravim SS da imam u bazi registrovane izraze zadovoljstva i svršanca, pa ako krenu da pljuju da se ima šta zalijepiti.
PS: Ovi što vrijeđaju Mirvića, da istog nema ne bi Zekića, a ni bilo koga drugoga gledali ni na razglednici ebala vas viršla.
Čovjek gospodin - mahala ćao - bilo je super gledati kako niko pojma nema
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Sretno Zekiću, dobar izbor. Mahala je definitivno mrtva, niko ga nije spomenuo, kao ni Rožmana kad je dolazio. Nalupala se raja svega i svačega, a niko qurca nije znao.
Još jednom nek mu je sretno, trebaće mu.
Ovo što raja priča po ko zna koji put "treba ga istrpiti", "dati mu odriješene ruke", "neka radi i čisti šta hoće, zavede disciplinu" i slične gluposti, poštedite nas. Prva dva kiksa i ebaćete mu mater što je otpisao nekog tamo igrača. Ne ponavljajte gluposti, jer ćete se kasnije pokazati u drugačijem svjetlu.
Još jednom nek mu je sretno, trebaće mu.
Ovo što raja priča po ko zna koji put "treba ga istrpiti", "dati mu odriješene ruke", "neka radi i čisti šta hoće, zavede disciplinu" i slične gluposti, poštedite nas. Prva dva kiksa i ebaćete mu mater što je otpisao nekog tamo igrača. Ne ponavljajte gluposti, jer ćete se kasnije pokazati u drugačijem svjetlu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pokacio se sa Portugalcem SDom.BegovicRamiz je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:09dobro nam dosao
izborio im je evropu
Ma dobro, može Portugalac sigurno boljeg dovesti od Zorana, realno. Pogotovo ako planiraju nešto više ove sezone.
Ali, top izbor. Predobar.
Top, ponovno iznad naših očekivanja i ponovno iznenada bez da iko zna, to je ono što mi se najviše sviđa otkad je Ismir tu. Šteta što ostale stvari ne sredi, pa da napokon budemo kako treba klub.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- BegovicRamiz
- Kontakt:
hvala burazhordasDoboj je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:11Neslaganje sa SD Jose Boto.BegovicRamiz je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:09dobro nam dosao
izborio im je evropu
postavit ga i za sd i da taj problem rijesimo
ako se posvadja sam sa sobom e onda yebajiga
- Burberry46
- Kontakt:
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne znam šta se tada desilo ali kako sam shvatio to je nešto baš iznenada bilo. Čitao sam malo komentare na tu vijest, raja je baš ogorčena i ljuta bila u tim trenucima na rukovodstvo kluba i vlasnike.BegovicRamiz je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:09dobro nam dosao
izborio im je evropu
Sretno Zekiću, da obraduješ navijače, mi to i zaslužujemo.
Ako Bog da u bolja vremena sa novim trenerom.
Ako Bog da u bolja vremena sa novim trenerom.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- NisamInSajder
- Kontakt:
Boto, SD Osijeka, njemu su vlasnici dali odriješene ruke da radi sa tim segmentom šta hoće. Krenuo je postavljat svoje ljude u akademiju odavno, a Zekiću je dao otkaz jer smatra da taj trener ne može ispuniti ciljeve njegove, stil igre, kontantan napredak i plasman igrača itd. Razilaze im se mišljenja i tu ne treba raditi. Nikakav minus to ne treba Zekiću biti. Slaven je bio top sa Zekićem, a vodio im je sve, čitav sportski segment, tako da se previše trošio tu.BegovicRamiz je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:09dobro nam dosao
izborio im je evropu
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Odes na instagram svgm, svaki treci, "ALI
HUCREFFFFFFFFFFFF" hahahahahaahaa

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Tek Sad udjem na forum i pocnem listati i citati od 18:00h, i muka mi od zivota.. sve gore od goreg kad
Pammm Zekic Zoran, kontam neko u fotoshopu uradio…
Neka je vise hairli saga okoncana…
Ps umritee glodari mali plavi
Pammm Zekic Zoran, kontam neko u fotoshopu uradio…
Neka je vise hairli saga okoncana…
Ps umritee glodari mali plavi
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], muhamedhulk, Posejdon, Uvijeknapravojstrani i 75 gostiju.