FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Trenera imamo i to odlicnog, sad ce botovi i spineri udariti po pojacanjima. Cekam vas ujutro uz jutarnju 

Zadnja izmjena: hz033, dana/u 13 jun 2024, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
Hvala Allahu Uzvišenom konačno je i ovo gotov.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Slazem se, ali prvo treba rijesiti organizaciju unutar kluba. Ne smije se popustiti sa tim. Od Mirvicevih ubleha i lazi, do Ajle i raznih Ajli u i oko kluba, to mora stati. Dzaba i Guardiola na klupi, ako to ne rijesimo. Necu vise evo, da ne kvarim lijep momenat.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jun 2024, 01:14Bravo.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jun 2024, 01:01Ja bi samo da zamolim ako moze bez najava kupova, titula, bumova, pojacanja, grupa...
Zekic je top izbor, ali daleko smo mi od onoga sto trebamo biti. Hajde da podrzimo covjeka, ali nemojte da zbog njegovog imenovanja smetnemo s uma probleme koje imamo, a puno ih je.
Hajmo mic po mic.
Za početak, da se dovedu pojačanja na potrebne pozicije, a svakako nas očekuje i izvlačenje protivnika za prvo pretkolo.
Zadovoljni mislim da možemo biti, a euforiju ne trebamo imati. Tek ako u kontinuitetu od nekoliko mjeseci bude ličilo na nešto, imamo prostora da se nečemu nadamo.
Veliki teret pao sa srca, Rozman i njegova ekipa bivsi konacno, novi trener i to solidan imenovan prije zvanicnog pocetka priprema.
Volim glabati velike pitarske kurcine
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To svakako.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jun 2024, 01:25Slazem se, ali prvo treba rijesiti organizaciju unutar kluba. Ne smije se popustiti sa tim. Od Mirvicevih ubleha i lazi, do Ajle i raznih Ajli u i oko kluba, to mora stati. Dzaba i Guardiola na klupi, ako to ne rijesimo. Necu vise evo, da ne kvarim lijep momenat.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jun 2024, 01:14Bravo.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jun 2024, 01:01Ja bi samo da zamolim ako moze bez najava kupova, titula, bumova, pojacanja, grupa...
Zekic je top izbor, ali daleko smo mi od onoga sto trebamo biti. Hajde da podrzimo covjeka, ali nemojte da zbog njegovog imenovanja smetnemo s uma probleme koje imamo, a puno ih je.
Hajmo mic po mic.
Za početak, da se dovedu pojačanja na potrebne pozicije, a svakako nas očekuje i izvlačenje protivnika za prvo pretkolo.
Zadovoljni mislim da možemo biti, a euforiju ne trebamo imati. Tek ako u kontinuitetu od nekoliko mjeseci bude ličilo na nešto, imamo prostora da se nečemu nadamo.
Ako mu je toliko do tih SFK gospođa, nek ih sve prebaci u SFK i plaća, samo nek nas kao FK Sarajevo zaobiđu u širokom uglu, ne tražimo puno.
Vjerovatno to nije loša namjera sa njihove strane, ali ne vide ozbiljnost kluba koju trebamo imati.
Možda to može proći tako u ženskom fudbalu jer nema SFK nikakve druge konkurencije, superiorni su.
Sve to ovisi od Ismira, ako bude normalan, i mi ćemo kao navijači vidjeti napredak.
Za početak da se ne miješa u odluke trenera, iako ne bi dao Zoranu punu slobodu u smislu otjeraj 10 dovodi 10.
Treba nam realno gledajući 4-5 pojačanja, jednog igrača ćeš uvijek možda iznenadno prodati, otpiši još 2-3 i igraj.
Jer krenemo li sa nekim velikim promjenama, odosmo u pm zagarantovano.
Nemamo vremena - ni kratkoročno ni dugoročno za toga.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Za uspješnu 2024/2025 sezonu (Takav cu mentalitet sebi sad odredit - obrnuta psihologija
) :
1.) Ne dizati trenera
2.) Ne dizati transfere u nebesa
3.) Ne ocekivati trofeje
Sretno Zeka, bez pritiska samo

1.) Ne dizati trenera
2.) Ne dizati transfere u nebesa
3.) Ne ocekivati trofeje
Sretno Zeka, bez pritiska samo
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Bas sam danas malo usao posle dugo vremena, I čitam bukvalno raspadamo se .
Ne vjerujem ocima koliko ovde ljudi veze nemaju. Te Tan zavrnuo pipu ,te nece nas niko da preuzme za trenera.
I takvie gadosti i lazi da ne vjerujes ko se sve predstalja navijacima Sarajeva.
Fujjjj
Ne vjerujem ocima koliko ovde ljudi veze nemaju. Te Tan zavrnuo pipu ,te nece nas niko da preuzme za trenera.
I takvie gadosti i lazi da ne vjerujes ko se sve predstalja navijacima Sarajeva.
Fujjjj
Zavrnuta nam pipa, kako li je jadnik pristao na 4k
Sad ce smetati mornar pojedinima hahahha
Sretno Zeka!!!
Sad ce smetati mornar pojedinima hahahha
Sretno Zeka!!!
F.K. SARAJEVO
Sretno Zoranu, djeluje mi kao optimalan izbor u ovom momentu. 

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Sretno

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sretno Zorane da nam doneses duplu krunu abd…Zatebe sam glaso i definitvno najbolja opcija od svih nabrojanih.
Takodje, mi moramo bit realni i PAMETNI
NESMIJEMO NASJEDAT NA PRICE I PROVOKACIJE TIPA NJEMU DAO 20 k€ Husrefu 4 k€
Husrefu nije dao da ima svoje pomocnike i vidu Oruca koji je bio u diverzantima u prvom svjetskom ratu
Pobjedio ga raspali ovaj radpali onaj..
Svi smo svjesni da je covjek u rangu Jakirovica i da zna poso moramo ga podrzati kad krenu losi rezultati i ako bi se nedaj boze pojavili klanovi stat uz cojeka tak po cjenu da se pokoji igrac i prebije.. NECE STOJCEV DA IDIGOVARA NA PITANJA TRENERA, ko god to da bio taman Ahmet treba popricat sanjim sa bezbolnim palijama. Dosta je vise necu da treniram igram jer mi je zena cura dobila tri kile na butovima..
Takodje ako se cetnik vico i ustasa Beus budu ponasali ko ove sezone STAT PRVO UZ ZEKU I MIRVICA, objavit cetniku rat po cjenu da razjebemo i A reprezentaciju
FALA TI BOZE STO SI NAM PODARIO ZEKICA
I OPROSTI MOJOJ FAMELI STO JE GLASALA ZA SDA
Takodje, mi moramo bit realni i PAMETNI
NESMIJEMO NASJEDAT NA PRICE I PROVOKACIJE TIPA NJEMU DAO 20 k€ Husrefu 4 k€
Husrefu nije dao da ima svoje pomocnike i vidu Oruca koji je bio u diverzantima u prvom svjetskom ratu
Pobjedio ga raspali ovaj radpali onaj..
Svi smo svjesni da je covjek u rangu Jakirovica i da zna poso moramo ga podrzati kad krenu losi rezultati i ako bi se nedaj boze pojavili klanovi stat uz cojeka tak po cjenu da se pokoji igrac i prebije.. NECE STOJCEV DA IDIGOVARA NA PITANJA TRENERA, ko god to da bio taman Ahmet treba popricat sanjim sa bezbolnim palijama. Dosta je vise necu da treniram igram jer mi je zena cura dobila tri kile na butovima..
Takodje ako se cetnik vico i ustasa Beus budu ponasali ko ove sezone STAT PRVO UZ ZEKU I MIRVICA, objavit cetniku rat po cjenu da razjebemo i A reprezentaciju
FALA TI BOZE STO SI NAM PODARIO ZEKICA
I OPROSTI MOJOJ FAMELI STO JE GLASALA ZA SDA
Zekic odlican trener i sigurno najbolja opcija od ovih imena koja su se pominjala. Nadam se da ce imati priliku sastaviti tim koji ce moci odgovoriti njegovim zamislima. Hrvati su daleko najskolovaniji treneri, pojacanja iz druge Hrvatske lige, sigurno bi nam valjala.
Valjda su se i ovi iz uprave dohavizali i dosli pameti, pa da konacno krenemo na zelenu granu .
Neka se igra popravi, neka se na kraju sezone ne zaostaje 20 bodova za prvim, neka se za onu tamo sezonu nazire neki boljitak i koncepcija i ja zadovoljan.
Sretno Zorane, trebat ce ti.
Valjda su se i ovi iz uprave dohavizali i dosli pameti, pa da konacno krenemo na zelenu granu .
Neka se igra popravi, neka se na kraju sezone ne zaostaje 20 bodova za prvim, neka se za onu tamo sezonu nazire neki boljitak i koncepcija i ja zadovoljan.
Sretno Zorane, trebat ce ti.
E taman tako!
Neki dan pisem 100% ce biti neko o kome se uopste ne pise.
Spominjao sam Zekica mislim da od ovih svih kandidata je najbolji izbor.!
Sretno Zorane!
Uzimajte za ozbiljno samo zvanične informacije, pustite ubačene elemente i ne nasjedajte, sve de radi sa namjerom. 

Nelose rjesenje. No,daleko od toga da bi trebali euforisati. I Simon Rozman Skijas je bio mlad i perspektivan,sa dobrim CVijem,trofejni trener,pa se malo reci da nije snasao,bolje receno pojelo ga Sarajevo. Nadati se da ce Zekic bolje proci.
Sto se Zekica tice,ima samo trofeje iz Sherifa,koje je igracki superiorno ostatku lige,svako ko je trener u Sherifu osvaja trofeje. Ovdje mu nece biti tako lako. Ima los tim a ktome neuigran ,neizbalansiran i u rasulu. To je nesto sto moze on uraditi,dici stanje u timu na visi nivo,napraviti neku uigraniju i smislenu ekipu,na kojoj ce se moci graditi dalje. Sto se rezultata tice,tu nema neke perspektive a i ne treba ga opterecivati time a ni nas.
Vidjecemo hoce li mu dovesti kakvih pojacanja a trebacee mu. Zanimljivo je vidjeti sta ce uraditi s igracima koje je Skijas otjerao a i sa Julardzijom,pa i Matanovicem.
Helem nejse,od mene sretno novom treneru. I podrska,dok bude dobro radio i ostvarivao rezultate
Sto se Zekica tice,ima samo trofeje iz Sherifa,koje je igracki superiorno ostatku lige,svako ko je trener u Sherifu osvaja trofeje. Ovdje mu nece biti tako lako. Ima los tim a ktome neuigran ,neizbalansiran i u rasulu. To je nesto sto moze on uraditi,dici stanje u timu na visi nivo,napraviti neku uigraniju i smislenu ekipu,na kojoj ce se moci graditi dalje. Sto se rezultata tice,tu nema neke perspektive a i ne treba ga opterecivati time a ni nas.
Vidjecemo hoce li mu dovesti kakvih pojacanja a trebacee mu. Zanimljivo je vidjeti sta ce uraditi s igracima koje je Skijas otjerao a i sa Julardzijom,pa i Matanovicem.
Helem nejse,od mene sretno novom treneru. I podrska,dok bude dobro radio i ostvarivao rezultate

Zekic je po meni dobar izbor. Trener sa dosta medjunarodnog iskustva i sa dovoljno hrabroscu da kao stranac dodje raditi u nasu ligu. Treba biti realan i priznati tesko da smo bolje mogli. Ja mu zelim srecu u radu, samo treba strpljenja. Mozda vratiti nekog igraca s posudbe tipa Guli, uz 2-3 dobra igraca, ako ode Buljubasic 2 u sredini, 1 odbrambeni.
Vidim da ovdje neki ne znaju razliku izmedju budzeta kluba i vrijednosti kadra na nekom imaginarnom Portalu TM. Treba znati da FK Sarajevo nema svoj budzet, vec da je to sinonim za budzet vlasnika Mirvica i Tana koji svaki put kad zaskripi uskacu privatnim novcem. A koliko su njih dva finansijski teski mozemo samo nagadjati. Za Tana se mozda i moze negdje procitati, ali za Mirvica tesko. Mogu misliti koliko je puta Mirvic dao nekom igracu pare u torbi za dolazak, a to ne ulazi u sluzbeni trosak plata.
Vidim da ovdje neki ne znaju razliku izmedju budzeta kluba i vrijednosti kadra na nekom imaginarnom Portalu TM. Treba znati da FK Sarajevo nema svoj budzet, vec da je to sinonim za budzet vlasnika Mirvica i Tana koji svaki put kad zaskripi uskacu privatnim novcem. A koliko su njih dva finansijski teski mozemo samo nagadjati. Za Tana se mozda i moze negdje procitati, ali za Mirvica tesko. Mogu misliti koliko je puta Mirvic dao nekom igracu pare u torbi za dolazak, a to ne ulazi u sluzbeni trosak plata.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, budzak, bvsic, Direktorcic, nedimmmm1337, Semrush [Bot], Tarapi, Venom i 42 gosta.