Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Hardzavi
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Hardzavi » 12 jun 2024, 20:47

🚨 EXCL : Di Lorenzo wants to complete his move to Juventus before EURO 👀

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 12 jun 2024, 21:21

Juventus slabiji nekih 40% gubitkom Chiese i Woja.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 12 jun 2024, 21:49

jaci za DiLo
i Luiz
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 12 jun 2024, 22:37

Pogba je napisao/la:
12 jun 2024, 21:21
Za Voju jeste, ali za Kijezu nije realno. Staklen igrač do bola odigrao negdje 54 svih minuta.
Mlatara rukama na svaku odluku ili kada mu neko ne doda, konta da je Mesi lik.

Bolje Jildiz nego on

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 12 jun 2024, 22:51

Perin nije nista losiji golman od pusaca, sretno bilo, ionako je plata velika.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 13 jun 2024, 07:52

BocaJuniors1905 je napisao/la:
12 jun 2024, 22:37
Pogba je napisao/la:
12 jun 2024, 21:21
Za Voju jeste, ali za Kijezu nije realno. Staklen igrač do bola odigrao negdje 54 svih minuta.
Mlatara rukama na svaku odluku ili kada mu neko ne doda, konta da je Mesi lik.

Bolje Jildiz nego on

Sta si ti gledo ove godine ne znam al Juventus nisi ...mozda preko Livescore ...propustio ukupno mj. dana citave sezone ... 33 utakmice , 10 golova , 3 asistencije ...2,500 minuta ukupno ...sta lupate u vrijeme interneta

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 13 jun 2024, 08:06

Pričam o prosjeku provedenom na terenu. Igrao je u prosjeku 67 minuta po utakmici, sa propuštenim utakmicama zbog povreda ukupno je igrao negdje 54 posto dostupnog vremena u sezoni, možda nisam fino formulisao na šta mislim.

Svaku utakmicu sam gledao od prvog kola protiv Udinezea kada je Kijeza odlično izgledao, sezona mu je realno tanka za igrača njegovog kalibra od 10 golova i tri iasistencije.
MANIJACI JUG 1987

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 13 jun 2024, 08:14

To nema veze s staklenoscu , nego do trenera ..kao i sezona ...sezona i brojke su odlicne kako Juventus igra sa 90 % vremena svom golmanu u krilu ...i pored toga lik nije napadac nego krilo ...i da Kenan je odlican potencijal al izjava da je bolji je smjesna ...za 1000 min 2 gola i 1 asistencija ...al ovde na forumu to obicno ide tako ...svako ima svog ljubimca , malo ko gleda realno Juventus ko juventus ...vazniji su igraci ili trener nego tim vecini ovde ..ako ce se ga vec prodavati neka bar sacekaju Euro ..

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 13 jun 2024, 08:28

jelle je napisao/la:
13 jun 2024, 08:14
To nema veze s staklenoscu , nego do trenera ..kao i sezona ...sezona i brojke su odlicne kako Juventus igra sa 90 % vremena svom golmanu u krilu ...i pored toga lik nije napadac nego krilo ...i da Kenan je odlican potencijal al izjava da je bolji je smjesna ...za 1000 min 2 gola i 1 asistencija ...al ovde na forumu to obicno ide tako ...svako ima svog ljubimca , malo ko gleda realno Juventus ko juventus ...vazniji su igraci ili trener nego tim vecini ovde ..ako ce se ga vec prodavati neka bar sacekaju Euro ..
Vidi, po pričama ni Mota ga ne miriše, yebena je situacija da li ga se riješiti ili ne. Ja sam za to da ga se riješimo za nekih 35-40 miliona ili ga koristiti u razmjeni za nekog drugog. Jildizu je ova prva ozbiljna sezona bila, gdje ga je Alegri ubijao u pojam sa minutažom, nekad igra poluvrijeme, nekad deset minuta, nekad sedamdeset. Svakako mu je viši plafon od Kijeze.

Ali ne vjerujem da će ga prodati ipak je jedan od najboljih krilnih igrača u Italiji i Jildiz nije spreman još uvijek da nosi ekipu.
MANIJACI JUG 1987

Voland
Kontakt:

Post Postao/la Voland » 13 jun 2024, 08:58

Rješavati se Chiese je teška glupost. Yildiz još nije spreman da ga zamijeni. Ono što ne shvatam u slučaju Chiese je šta je tačno problem na relaciji klub-igrač, kad je spreman da pregovara sa Napolijem i Romom? Sumnjam da bi imao bolje finansijske uslove, nego sada ili eventualnog produženja ugovora. Da ne spominjem stvar prestiže između ovih klubova i Juventusa.
Klub sa eventualnim odlascima Woja, Chiese i Rabiota je značajno slabiji, sigurno 40-50 %. Woj se vjerovatno i najlakše može zamijeniti, a prave se i značajne uštede na budžetu, pa izgleda i OK taj transfer, pogotovo što je kaparisan novi golman. Ali Rabiota i Chiesu će biti dosta teže, pogotovo ovog zadnjeg, koji je često donosio prevagu. Hajmo zamijeniti i Vlahovića, kad smo već tu. Ima Zirzkee. 'ta će Dušan, bolji ovaj Holandez ;)

Hardzavi
Kontakt:

Post Postao/la Hardzavi » 13 jun 2024, 11:41

🚨🔥 EXCL : With Allegri's farewell and old menagment; Dybala proposed himself to Guintoli with a big return.

Guintoli has not closed the door and La Joya is ready for a sensational return. 💎🔙💣💣💣

[ENGANCHE]

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 13 jun 2024, 14:05

Dybala bi igrao u Mottinom Juventusu na kojoj poziciji, ne vidim logiku tog poreza.

Dva vezna, dva krila (ako Chiesa ide), lijevi bek, težak je posao pred Guintoliem.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 13 jun 2024, 14:49

Ne vjerujem nešto u ovo da smo ponudili 40 miliona funti za njega, izvor britanski šljam od novina

MANIJACI JUG 1987

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 13 jun 2024, 15:53

Ljudi moji, treba razumjeti jednu stvar...kod Pirla smo zabili 77 golova u sezoni(samo serie A)...kod Hamajlije redom 57,56,54...

U serie A, Chiesa je zabio 8 golova u prvoj sezoni, dok se privikavao na klub (kod Pirla), ukupno 14 u 43 utakmice..
Zadnju sezonu, nakon "povratka" u serie A zabio 9 golova, ukupno 10 u 37 utakmica..Sezonu prije odigrao sve ukupno 33, zabio 4...ali dobro, povreda je bila jako teska i ocekivano da nije bio na svom levelu..trebalo je to istrpiti..
Kad uzmes u obzir koliko smo zabili golova kod Hamaljije, i to sve iz naseg boxa, ispade Chiesa haman produktivniji kod Maxa.. :mrgreen:

Chiesa kada igra, kada je u formi, pravi razliku na terenu...ima tih "musica"...krevelji se bez potrebe, mlati rukama(Inter se za njega ubio), itd
Ali isto tako neospormo dobar igrac...licno bi ga ostavio, ali samo ako ga Motta vidi u timu...vjerujem da moze odigrati jako dobro u novom sistemu....
Ako hoce da ide, treba ga prodati, da se ta sapunica rijesi i idemo dalje..dovesti nekoga drugog.

Meni je Chiesa najmanji problem, najveci je vezni red...Luiz and Koop bi bili idealni..ali oni kostaju preko 100m..
Predpostavimo da ce Rabiot i McDonalds otici...predpostavimo da ce biti malo teze dovesti Koopa, zvanicno ni Luiz nije podpisao...ostajemo za Locu, Kladionicaru, i par mladica...tu se mora nesto rijesiti..
Fagioli, Loc, Koop, Luiz...to bi vec bilo solidno, ali opet kontam da bi nam trebao jos jedan vezni..uz ove iz u23..
Ostaje i bek problem..sa onim iz Napulja..pregovarati.. :crazy:

Imamo mi puno problema..koliko vidim natezemo se sa Aston Villom za 2m.
When first coming to light, it was said stated that Villa would be in line to pocket €20m as a fee plus Weston McKennie and Samuel Iling-Junior included in the deal. But now a new report from Italy has made claims about the actual monetary sums involved.

As for the player's contract, Tuttosport claim that Luiz is to double his wage by moving from Birmingham to Turin, earning in the region of €6-7m per year. Following on it is claimed that Juve sporting director Cristiano Giuntoli has bartered down to €18m rather than the previously stated €20m.
Ne znam ako je ovo tacno..ali u svakom slucaju treba rijesiti ovu situaciju..
Douglas Luiz agrees terms

Page two of today’s Tuttosport details how Juventus director Cristiano Giuntoli has been in close contact with Kia Joorabchian, the agent of Douglas Luiz, and has ironed out an agreement on a four-year contract worth circa €5m net per season plus add-ons.
Hajde Giuntoli, rijesi ovo brzo.

Kako mi ocekujemo EP/copa america , Chiesu da "bljesne", da mu skoci cijena, tako i drugi cekaju...zbog toga bi bilo dobro barem rijesiti Luiza...Pa vidjeti kako i sta za Koopa..

Koliko vidim odbjegli sinovi bi da se vrate u staro jato...Dybala, Morata, Berardi.. :mrgreen:
This is reflected in their offer to Thiago Motta, with a report on Tuttomercatoweb claiming the Bianconeri have placed him on a salary worth 3.5 million euros per season.
Juventus Set Asking Price For West Ham Targeted Winger Soule
It has been claimed that Juventus want somewhere around €40m from the winger’s departure this summer.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 13 jun 2024, 21:13

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2024, 21:32

Pa mislim Douglas Luiz bi trebao biti neko pojacanje jer on prakticno citavu svoju karijeru nije imao neki prekid vezano za konstantnost. Covjek propusta utakmice samo kada ima kartone, igra 5 godina u Villi prije toga u Brazilu i Gironi. Igra prakticno uvijek od kada je presao u profesionalce. Dogurao do reprezentacije Brazila.

Cak se moze reci da je malo podcijenjen igrac s obzirom na ucinak. Moraju peglati papire, a mi volimo tako pomoci :urnebes:

S tim da cemo prvi put mi uvaliti sada, inace nama uvale kada se pegla.

Ovog Nestu iz Bologne sam ja vec upisao kao sigurnog tako da cu plakati ako ne dodje. Cak mi je on i kljuc svega jer zna Mottu, a nama treba stoper sa dvije daske u glavi.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 13 jun 2024, 23:15

Wojo najbolji golman lige :lolno: :urnebes: Nekad se pitam s kim ja pokušavam voditi dijalog na forumu? Kakvih fudbalskih slijepca mozes sresti to je cudo jedno!!!!? Evo i za Chiesu :rol: nazalost niko ga nece, pa ce ocigledno biti dio ekipe i iduce godine!
Max Allegri

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 14 jun 2024, 01:00

MANIJACI JUG 1987

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 14 jun 2024, 23:23

MANIJACI JUG 1987

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 15 jun 2024, 21:32

Kasnimo 2 godine da vratimo Moratu, kakvi imbecili.

Alisha Lehmann sve blize Juventusu. Vece pojacanje od Ronalda. :ljepota:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.