FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
44%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
65
32%

Ukupno glasova: 205

bosnas_
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bosnas_ » 13 jun 2024, 08:08

Zekic je vrhunsko trenersko ime. Ipak najbolje rješenje od svih koji su se spominjali. Cestitke upravi.
Bice zaimljivo gledati Sarajevo u narednoj sezoni, jer ovaj ne bi dosao u klub da nema sampionske ambicije..

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 13 jun 2024, 08:14

Sretno Zorane,valjda necemo vise strepiti od ekipa poput Posusja,Sloge,Igmana itd kao sto je bilo kod mladog i modernog slovenca,samo oštro Zoki sa manekenima!!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 13 jun 2024, 08:15

Vanja8 je napisao/la:
13 jun 2024, 07:50
nokee je napisao/la:
13 jun 2024, 07:44
Vanja8 je napisao/la:
13 jun 2024, 07:40
:rol: :rol: :rol:

I sta kazu " Zasto ni jedan trener ne zeli na klupu Sarajeva " :urnebes:

Velika masinerija se digla protiv FKS, ali ovo je institucija i slomicete zube ma koliko pokusavali iskoristiti svaki problem koji se kod nas pojavi... :silent:
Bravo za Upravu, Zeka za nasu ligu fenomenalan trener... :clap:

Jesu se bili raspojasali ovdje, nisam par dana ni ulazio, kakvo kmecanje na klub koji lafo vole.
A plavih fekalija nikad vise na temi, jos se i opustili max pa pisu, podjjebaju.
Ali se ismijah juce plavoj gamadi...
@Aneks napisa da hebe mater plavim uhljupima na temi, a oni se sami javljaju na post i psuju covjeka... :crazy:
Fakat moras biti izrazito glup, dobro, to me za njih i ne cudi, da naletis na taj fazon, ali bas izrazito glup... :urnebes: :urnebes: :urnebes:

@Anex, svaka cast majstore... :kralj: :bow:
Ne znam jesi li upratio kad sam napisao nesto za debilsamo, kad se prepozna glupan, javlja se :urnebes: :urnebes:

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 13 jun 2024, 08:20

Dragi navijači Sarajeva,
Ne mogu opisati koliko sam puta u posljednjih nekoliko sedmica želio javno saopštiti mnoge stvari koje su vas s pravom zanimale, a još i više reagovati na brojne neistine koje su se iznosile.
Međutim, morao sam biti strpljiv. Puno toga što radimo na jačanju našeg kluba moglo je biti ugroženo da sam postupio drugačije. Sada, kada smo uspjeli neke procese privesti kraju, vrijeme je da se prije svega svima vama zahvalim na strpljenju, ali najviše na ljubavi, podršci i vjernosti koju pružate i iskazujete prema FK Sarajevo.
Mene pokreću iste emocije.
Ljubav prema našem klubu i glad prema zajedničkom uspjehu bili su i ostaju moji ključni motivi za sve što radim u FK Sarajevo. Svjestan sam i da je bilo određenih propusta i grešaka u proteklom periodu. Neke od njih sam pravio i sam. No, ono što je bitno jeste da smo svi mi u FK Sarajevo nepokolebljivi u realizaciji naših srednjoročnih i dugoročnih planova i što je najvažnije sposobni smo prepoznati i prevazilaziti poteškoće, kao i priznati i ispravljati greške koje se u tom procesu dešavaju.
Sve odluke koje smo donijeli u proteklim danima, donijete su u najboljem interesu FK Sarajevo. Svjesni smo da će sljedeća sezona biti izuzetno izazovna i zato smo pažljivo i dugo promišljali prije odluka koje smo donijeli.
Od novog trenera i cijele ekipe očekujemo prije svega borbu za titule u domaćim takmičenjima. Ovo je cilj za narednu i svaku sljedeću sezonu.Čvrsto smo opredjeljeni okončati rekonstrukciju svih sportskih, ali i drugih odjela u klubu, te osigurati kompetentne ljude na svim pozicijama. Od svih koji rade u Klubu očekujem maksimalnu radnu etiku, energiju, odgovornost i entuzijazam kao i potpunu posvećenost. Želim i da znate da su vlasnici kluba čvrsto opredjeljeni za nova ulaganja u sportski razvoj i infrastrukturu. Ti projekti su već definirani i krećemo sa njihovom realizacijom.
Učinit ćemo sve što je u našoj moći da navijači FK Sarajevo budu ponosni na svoj klub i da svoju pozitivnu emociju prema Klubu prenose i na svoju porodicu u svakodnevnom životu. Naše Sarajevo treba biti izvor radosti za sve koji ga vole. Moja vizija nije samo uspješan klub, moja vizija je FK Sarajevo kao jedna velika porodica svih njegovih navijača.
Zato, idemo zajedno, kao i do sada. Najbolje vrijeme tek dolazi.
Ismir Mirvić, predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 13 jun 2024, 08:27

nokee je napisao/la:
13 jun 2024, 08:15
Vanja8 je napisao/la:
13 jun 2024, 07:50
nokee je napisao/la:
13 jun 2024, 07:44

Jesu se bili raspojasali ovdje, nisam par dana ni ulazio, kakvo kmecanje na klub koji lafo vole.
A plavih fekalija nikad vise na temi, jos se i opustili max pa pisu, podjjebaju.
Ali se ismijah juce plavoj gamadi...
@Aneks napisa da hebe mater plavim uhljupima na temi, a oni se sami javljaju na post i psuju covjeka... :crazy:
Fakat moras biti izrazito glup, dobro, to me za njih i ne cudi, da naletis na taj fazon, ali bas izrazito glup... :urnebes: :urnebes: :urnebes:

@Anex, svaka cast majstore... :kralj: :bow:
Ne znam jesi li upratio kad sam napisao nesto za debilsamo, kad se prepozna glupan, javlja se :urnebes: :urnebes:
Classic blue žohari... :rol: :rol:

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 13 jun 2024, 08:28

tabba77 je napisao/la:
13 jun 2024, 08:20
Dragi navijači Sarajeva,
Ne mogu opisati koliko sam puta u posljednjih nekoliko sedmica želio javno saopštiti mnoge stvari koje su vas s pravom zanimale, a još i više reagovati na brojne neistine koje su se iznosile.
Međutim, morao sam biti strpljiv. Puno toga što radimo na jačanju našeg kluba moglo je biti ugroženo da sam postupio drugačije. Sada, kada smo uspjeli neke procese privesti kraju, vrijeme je da se prije svega svima vama zahvalim na strpljenju, ali najviše na ljubavi, podršci i vjernosti koju pružate i iskazujete prema FK Sarajevo.
Ljubav prema našem klubu i glad prema zajedničkom uspjehu bili su i ostaju moji ključni motivi za sve što radim u FK Sarajevo. Svjestan sam i da je bilo određenih propusta i grešaka u proteklom periodu. Neke od njih sam pravio i sam. No, ono što je bitno jeste da smo svi mi u FK Sarajevo nepokolebljivi u realizaciji naših srednjoročnih i dugoročnih planova i što je najvažnije sposobni smo prepoznati i prevazilaziti poteškoće, kao i priznati i ispravljati greške koje se u tom procesu dešavaju.
Sve odluke koje smo donijeli u proteklim danima, donijete su u najboljem interesu FK Sarajevo. Svjesni smo da će sljedeća sezona biti izuzetno izazovna i zato smo pažljivo i dugo promišljali prije odluka koje smo donijeli.
Od novog trenera i cijele ekipe očekujemo prije svega borbu za titule u domaćim takmičenjima. Ovo je cilj za narednu i svaku sljedeću sezonu.Čvrsto smo opredjeljeni okončati rekonstrukciju svih sportskih, ali i drugih odjela u klubu, te osigurati kompetentne ljude na svim pozicijama. Od svih koji rade u Klubu očekujem maksimalnu radnu etiku, energiju, odgovornost i entuzijazam kao i potpunu posvećenost. Želim i da znate da su vlasnici kluba čvrsto opredjeljeni za nova ulaganja u sportski razvoj i infrastrukturu. Ti projekti su već definirani i krećemo sa njihovom realizacijom.
Učinit ćemo sve što je u našoj moći da navijači FK Sarajevo budu ponosni na svoj klub i da svoju pozitivnu emociju prema Klubu prenose i na svoju porodicu u svakodnevnom životu. Naše Sarajevo treba biti izvor radosti za sve koji ga vole. Moja vizija nije samo uspješan klub, moja vizija je FK Sarajevo kao jedna velika porodica svih njegovih navijača.
Srce mu je na mjestu i ima dobre namjere, to je najvaznije. Vjerujem da je lik razuman i da ce raditi na tome da ispravi greske

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 13 jun 2024, 08:32

Dobrodošao Zorane :salut:

Biti ce ovo dobro aBd ⚪️🔴

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 13 jun 2024, 08:33

el vam dovoljno pitari
evo Ismir interviju dao,cilj je borba za titulu svake godine
dok je prosle sezone jasno rekao evropa sad je rekao titula

nismo zakasnili ni sa priprememama,vecina igraca je jos tu,dosao trener kojeg smo prizeljkivali i prije slovenca
Leterme strasan posao uradio svaka mu cast,jedva cekam da vidim kako ce i sta ce uraditi sa pojacanjima.

dok drugi pricaju kako nam sipa upada u klub,kajmak u trofejima,da nam lezbe drze klub,da nam je klub rasulo,da se gasimo da smo u dugovima
mi dovodimo jednog od najboljih trenera koji je radio u ovoj ligi i ne mislimo se zaustavljati

ali da krtikujem i admina ovog pdf-a koji dopusta da svako i svasta sere ovdje sa raznim "informacijama"

d
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 13 jun 2024, 08:34

Golemo brate, Zekić je odličan trener!!! Nadam se da su se moderatori aktivirali i poceli brisati dezinformacije od navijaca Ž.
Jedva cekam tu Evropsku tekmu :opaopa:

avalkaB
Kontakt:

Post Postao/la avalkaB » 13 jun 2024, 08:36

Bosniak10 je napisao/la:
13 jun 2024, 08:34
Golemo brate, Zekić je odličan trener!!! Nadam se da su se moderatori aktivirali i poceli brisati dezinformacije od navijaca Ž.
Jedva cekam tu Evropsku tekmu :opaopa:
Pa kaže ladidadadida na poluvremenu

Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t

Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4

Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t

𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 13 jun 2024, 08:37

boki86 je napisao/la:
13 jun 2024, 08:28
tabba77 je napisao/la:
13 jun 2024, 08:20
Dragi navijači Sarajeva,
Srce mu je na mjestu i ima dobre namjere, to je najvaznije. Vjerujem da je lik razuman i da ce raditi na tome da ispravi greske
Ma sto posto :rol: jbt zar se ljudi hvataju na ovu patologiju
Zadnja izmjena: leo1946, dana/u 13 jun 2024, 08:39, ukupno mijenjano 1 put.
1946-1987

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 13 jun 2024, 08:38

Zekicev Osijek je bio poznat po beton prekidima, covjek bas mnogo fokusa stavlja na prekide, sto ce nama jako dobro doci, jer su nam i ofanzivni i defanzivni prekidi slaba tacka vec godinama.

Podrska sefu!
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 13 jun 2024, 08:39

E kad covjek pogleda ove portale i procita sta se sve pise o klubu, da ti pamet stane...

Gledam na ****, objavili ljudi da je Sarajevo imenovalo trenera, postavili Rozmanovu fotku... :crazy:
Svaki problem u nas , a nije da ih nije bilo se dize u sto vecu dimenziju, pisu se analize , svaki odlazak se dovede do nivoa kriticne mase, svaki dolazak nekog u klub sa dozom ironije...
Ljudi bi bili najsretniji da dodjemo na nivo virsli da nas mogu sazaljevati...
Sta mislite da mi imamo humanitarni broj kakve bi se bljuvotine pisale, da nas politicke partije finansiraju, da nam Vlada Federacije placa putovanja, tekuce obaveze...Strasno, kolika mrznja prema ovom klubu vlada na portalima

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 13 jun 2024, 08:41

Svaka cast
Jako dobar izbor, mozda i najbolji u ovom momentu
A plave fekalije i taldzijice, koji ce opet navijati protiv sarajeva jer bivol nije trener, nabijem na q

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 13 jun 2024, 08:43

Maroon1946 je napisao/la:
13 jun 2024, 08:32
Dobrodošao Zorane :salut:

Biti ce ovo dobro aBd ⚪️🔴
Znam da nije po tvojoj volji :D , ali svaka cast na komentaru... :thumbup:
I da je Hus imenovan i ja bih ovako nesto napisao :mrgreen:

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 13 jun 2024, 08:47

DOBRO DOSAO ZEKA :thumbup: :salut: :salut: :bih: :bih:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 13 jun 2024, 08:49

Ide novih 10 miliona eura ulaganja idemo u krug.

Fk kružni tok.

Treba grb rebrendirati u obliku kružnog toka da bude
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 13 jun 2024, 08:57

Ako se sad ne istrpi i ne napravi iskorak trebamo se ugasiti!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 13 jun 2024, 08:58

Sretno Zorane !

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 jun 2024, 09:04

Konacno provjereno trenersko ime i provjereni strucnjak dolazi na klupu Sarajeva. Sad na posao, treba se fokusirati na ekipu i rezultate.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, mire971, N3R3D, riki46, Rule_hz i 38 gostiju.