FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo da skinem kapu da su u upravi kluba treci put zaredom popi.šali i mahalu i novinare,i forumaše i sve ..,treceg trenera zaredom kojeg su "sakrili" zakucavanje,i onda kao mahala se sve se zna ,velika kontradiktornost ali vec sam pisao o ovome.
I ovo je jedan dokaz ko je Sarajevo i koliko je veliko da u jednoj tkz o krizi ode po ozbiljnu glavu od trenera.
Zorane sretno.
I ovo je jedan dokaz ko je Sarajevo i koliko je veliko da u jednoj tkz o krizi ode po ozbiljnu glavu od trenera.
Zorane sretno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoBBoja
- Kontakt:
Dje su sanchez i lucas, hebo li ih usro u guzicu
-
- Kontakt:
Mislim da je u ovim okolnostima on najbolji trener koji nam je mogao doci. Poznavajuci Zoranovu drskost i otresitost nece dati da mu se iko mjesa u tim. Sigurno mu je i Mirvic obecao ulaganja u tim. Drugacije on nebi dosao. Cekao je do zadnjeg odgovor Hajduka na njegove uslove, ovi izabrali Gattusa i nakon toga dogovorio sa nama veoma brzo. Kako sam ja cuo posteno od njega. Tako je od pocetka i rekao Mirviću, ako Hajduk ne prihvati njegove uslove da ce doci kod nas.jurisicduska je napisao/la: ↑13 jun 2024, 08:49Ide novih 10 miliona eura ulaganja idemo u krug.
Fk kružni tok.
Treba grb rebrendirati u obliku kružnog toka da bude
A i ako ne bude mu nesto kako mu je dogovoreno i ako ga krenu levatiti Ajla i Mirvić, pokusali praviti budalom, ovaj ce sve u javnost reci.
Gori je ters nego Husref, a stil ala Vinko Marinović. Vrlo cesto se prilagodjava protivniku i da ne ocekujemo neku ljepotu u igri.
Definitivno nakon njegovog dolaska i lupanja imenima jedno je sigurno. Mahala pojma nema sta se desava u klubu.
Zorane sretno tebi sa nama a i nama sa tobom.
Pa to mahalu i haba, otuda i ovoliki spinovi i hejtanje!miky_hz je napisao/la: ↑13 jun 2024, 09:08Samo da skinem kapu da su u upravi kluba treci put zaredom popi.šali i mahalu i novinare,i forumaše i sve ..,treceg trenera zaredom kojeg su "sakrili" zakucavanje,i onda kao mahala se sve se zna ,velika kontradiktornost ali vec sam pisao o ovome.
Zorane sretno.
Sretno Zoraneeee!!!
U novi boj ...
- Maroon1946
- Kontakt:
Ko god da je dosao podrzao bi, a pogotovo Zekića. Top izbor po meni. Potreban nam je bio upgrade u odnosu na Rožmana a Zekić je upravo to 100%. Hajmo sad i nekoga dovest

Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 13 jun 2024, 09:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Bravo Mirva, sretno Zekicu!!!!
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Haman 9 ipo sati proslo od najave a niko mu nadimak nije dao, bit ce to dobro sve znaci aBd.
I hajmo ovo istrpiti pa kako god
I hajmo ovo istrpiti pa kako god

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Ma iskreno i treba novih ulaganja, kakvog se sve škarta nakupilo, trebat će još jedna ili dvije sezone da se to riješi. Pod uslovom da se ne dovode Matanovići, Rogići, Julardžije ili Durakovići. Rožman i rumeni su uyebali sve i otjerali igrače koji bi mogli biti sigurno u prvoj postavi ili rotaciji. Yebaše nam pleme mladi i moderni "stručnjaci".jurisicduska je napisao/la: ↑13 jun 2024, 08:49Ide novih 10 miliona eura ulaganja idemo u krug.
Fk kružni tok.
Treba grb rebrendirati u obliku kružnog toka da bude
Bravo El Presidente! Odlican posao!
Vrijeme je i za krilne napadace? Nemamo ih trenutno
Moze i Mierez u vrh napada
Vrijeme je i za krilne napadace? Nemamo ih trenutno
Moze i Mierez u vrh napada
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Odlican izbor, rekao bih najbolji od svih koji su se pominjali.
Jedini problem je sto ce ga raja cesto vidjati u kafanama, ali nece mu zamjeriti sve dok dobro ide
Jedini problem je sto ce ga raja cesto vidjati u kafanama, ali nece mu zamjeriti sve dok dobro ide

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ja sam iskreno prezadovoljan izborom, Zekić sigurno nije bio jeftin, malo sam sinoć slušao njegov zadnji podcast, čovjek je "pun paket" - autoritet, raja, taktičar i motivator. Objektivno gledano, imamo daleko najboljeg trenera u ligi, a siguran sam da će to Zoran i pokazati.
Što se tiče pojačanja, ovakvi treneri ne dolaze bez garancija, tako da ne vjerujem u pojačanja iz sela Stanišić.
Što se tiče pojačanja, ovakvi treneri ne dolaze bez garancija, tako da ne vjerujem u pojačanja iz sela Stanišić.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Gdje su oni insajderi, Hus će biti, te Kodro završen, kakvih povraćetina se ovdje najviše može pročitati.
Da je do prozivke bar Ilijeva produžit' i riješit štopera i lijevog beka a poslije šta bude bude.
- Maroon1946
- Kontakt:
Samo jos da dozivimo tjeranje pavlaka, pasteta, i tiktokera iz kluba... Nadam se da ce Zoran izaci u kraj s njima.
Zadovoljan sam izborom trenera
Gledam Viveros sada ima cijenu od 800.000 € opet ce pricati da Zukanovic kriv.
treba ga prodati ili dati jos jednu priliku?

treba ga prodati ili dati jos jednu priliku?
- SilaMoc1946
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sretno Zorane! Da i mi konačno stanemo na zelenu granu aBd.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Tata ti je bivol smradino.BordoBBoja je napisao/la: ↑13 jun 2024, 08:41Svaka cast
Jako dobar izbor, mozda i najbolji u ovom momentu
A plave fekalije i taldzijice, koji ce opet navijati protiv sarajeva jer bivol nije trener, nabijem na q
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- BordoBBoja
- Kontakt:
Sto smo se prepoznaliJVVVST je napisao/la: ↑13 jun 2024, 09:47Tata ti je bivol smradino.BordoBBoja je napisao/la: ↑13 jun 2024, 08:41Svaka cast
Jako dobar izbor, mozda i najbolji u ovom momentu
A plave fekalije i taldzijice, koji ce opet navijati protiv sarajeva jer bivol nije trener, nabijem na q
Xoxo
Trenutno korisnika/ca: admir1946, amypitar, N3R3D, nedimmmm1337, Rodman, samoFKS, Vrhbosnian i 58 gostiju.