Emin Hasic usao u 78. minuti za Svedsku
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Spominju ga da kasnije mogu biti razocarani i tugovali.
MLS je losa liga u odnosu u Europu ali ne mozes reci da je svaki mladi igrac los koji igra tamo automatski los, samo zbog lige. Rodjen je tamo, gdje li ce drugo igrati sa 17-18 godina?dedo26 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 10:40Zašto ovoliki hype oko Bajraktarevica, igraca koji igra u klubu koji je zadnji na tabeli u MLSu. Brat bratu, FK Sarajevo bi ih dobilo da odigraju mec. Mislim da ima kvalitetnijih igraca u Premier Ligi na krilu. Ta MLS liga je u rangu mozda Švedske lige, i to ekipe neke poput Kalmara ili Djurgardena. Amaterski fudbal se igra u Americi.
Neloš potez, igraće Ligu prvaka, mada navijači Sturma nisu oduševljeni, pisu da se neće naigrati ispred trenutnog lijevog beka, zaboravio sam ko je.
Jesi nam to ti novi insajder?
Iz tog istog kluba je Đorđe Petrović presao u Chelsea za 16 milionadedo26 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 10:40Zašto ovoliki hype oko Bajraktarevica, igraca koji igra u klubu koji je zadnji na tabeli u MLSu. Brat bratu, FK Sarajevo bi ih dobilo da odigraju mec. Mislim da ima kvalitetnijih igraca u Premier Ligi na krilu. Ta MLS liga je u rangu mozda Švedske lige, i to ekipe neke poput Kalmara ili Djurgardena. Amaterski fudbal se igra u Americi.
Marković, Jakupović i Medić nam zaista ne trebaju i nadam se da neće igrati za nas. Ovi ostali bi bili sjajna pojačanja.
Lik komentira igraca bez da ga je komentirao, poceo s njim u prvoj recenici i zavrsio u poredjenju klubova jel bi Sarajevo dobilo ove ili bi Kalmar, nebitna stvar kad pricas o potencijalno dobrom fudbaleru za nase uslove.19vendetta87 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 13:15Iz tog istog kluba je Đorđe Petrović presao u Chelsea za 16 milionadedo26 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 10:40Zašto ovoliki hype oko Bajraktarevica, igraca koji igra u klubu koji je zadnji na tabeli u MLSu. Brat bratu, FK Sarajevo bi ih dobilo da odigraju mec. Mislim da ima kvalitetnijih igraca u Premier Ligi na krilu. Ta MLS liga je u rangu mozda Švedske lige, i to ekipe neke poput Kalmara ili Djurgardena. Amaterski fudbal se igra u Americi.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, Balorda, bordobijeli, CAGarfia, Confiance, DeeWa, Goalgetter, HariTz, IgmanskiVukovi, Kajkutenjoyer, Pensioner26, perun, Radnicki1921, random11, rukometubih23, signalidunapark, Tramvaji29877, zikerrz21 i 122 gosta.