UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
Svabe sa trecom ekipom ce uvijek prije osvojiti takmicenje nego recimo Engleska, Belgija, Portugal i slicne reprezentacije.
Najvise nastupa u historiji na Euru, 3 titule i 9 puta polufinalisti, vise nego iko drugi.
Mana im je sto vec godinama nemaju pravog napadaca, od odlaska Klosea i to ih muci, obicno je taj napadac vecinom u Bayernu, ko da bi Bayern luzera Kejna doveo da nije tako.
Najvise nastupa u historiji na Euru, 3 titule i 9 puta polufinalisti, vise nego iko drugi.
Mana im je sto vec godinama nemaju pravog napadaca, od odlaska Klosea i to ih muci, obicno je taj napadac vecinom u Bayernu, ko da bi Bayern luzera Kejna doveo da nije tako.
- DinGospo21
- Kontakt:
Od kad broj nastupa znaci dobar rezultat? Portugal i Engleska realno jaci, jedina prednost Njemacke je ta sto igra kuci nista vise.numanumaye22 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 01:20Svabe sa trecom ekipom ce uvijek prije osvojiti takmicenje nego recimo Engleska, Belgija, Portugal i slicne reprezentacije.
-
- Kontakt:
Hvala i BHRT-u i BH Telecomu koji su nam omogućili gledanje Evropskog prvenstva na državnoj televiziji. 
https://bhrt.ba/utakmice-u%C5%BEivo-spe ... amu-bhrt-a
https://bhrt.ba/euro-2024
https://bhrt.ba/utakmice-u%C5%BEivo-spe ... amu-bhrt-a
https://bhrt.ba/euro-2024
Ja generalno mislim da su Portugalci imali jako lošeg trenera koji je vodio njihovu zlatnu generaciju u prajmu Cristiana Ronalda.
Fernando Santos, uz dužno poštovanje njegovoj tituli na EURO 2016, je trebao uraditi puno više, o tome kakav je trener najbolje govore njegovi angažmani poslije Portugala: Poljska, Bešiktaš i Azerbejdžan...
A i ovaj novi Roberto Martinez je na isti način upropastio zlatnu generaciju Belgije.
Generalno pool menadžera na turniru je potanak, Spalleti i Deschamps ubjedljivo najveće face, nakon njih preplaćeni Southgate i Nagelsmann
Fernando Santos, uz dužno poštovanje njegovoj tituli na EURO 2016, je trebao uraditi puno više, o tome kakav je trener najbolje govore njegovi angažmani poslije Portugala: Poljska, Bešiktaš i Azerbejdžan...
A i ovaj novi Roberto Martinez je na isti način upropastio zlatnu generaciju Belgije.
Generalno pool menadžera na turniru je potanak, Spalleti i Deschamps ubjedljivo najveće face, nakon njih preplaćeni Southgate i Nagelsmann
- JayCatwright
- Kontakt:
Willy Sagnol ništa a ?coelho41 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 09:01Ja generalno mislim da su Portugalci imali jako lošeg trenera koji je vodio njihovu zlatnu generaciju u prajmu Cristiana Ronalda.

E on je jedini potplaćen tu. Čovjek radi bukvalno za kikiriki godišnju platu.JayCatwright je napisao/la: ↑13 jun 2024, 09:03Willy Sagnol ništa a ?coelho41 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 09:01Ja generalno mislim da su Portugalci imali jako lošeg trenera koji je vodio njihovu zlatnu generaciju u prajmu Cristiana Ronalda.
Generalno pool menadžera na turniru je potanak, Spalleti i Deschamps ubjedljivo najveće face, nakon njih preplaćeni Southgate i Nagelsmann![]()
Ima li iko vise da navija za Holandiju, osim mene
Steta za FDJ i Koopmeinersa, inace mislim da bi bili barem u polufinalu, iako je osjetan nedostatak napadaca.

Steta za FDJ i Koopmeinersa, inace mislim da bi bili barem u polufinalu, iako je osjetan nedostatak napadaca.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Pa to su društveno odgovorne firme a ne kao neki za prošli Euro.
Ovaj put emisije kreću svaki dan nakon prve utakmice (oko 17.15h) osim kada Srbija i Hrvatska igraju u 15h, tada emisija ide od 14.10h. Gosti će biti oni stalni pa će sigurno biti dobro za ispratiti

Utakmice 3. kola u grupnoj fazi će se dijeliti na BHT1 i MY TV pa će se sve moći ispratiti.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ko je prvi gost na BHRT
Brko Amaw
Dogan
Musa
Brko Amaw
Dogan
Musa

Nalic

U subotu Mađ-Švi sudi Vinčić, Špa-Hrv Oliver i Ita-Alb Zwayer.
Zadnja izmjena: FKSzuti, dana/u 13 jun 2024, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ako nas ima 7,8 da napravim ligu pa podijelim link ovdje ?
19V22
Hajde napravi za fantazi, evo ja sam napravio za tipovanje. Ima nas 4 zasad.
Link:
https://gaming.uefa.com/en/europredicto ... 5JV8V8PVL3
https://gaming.uefa.com/en/eurofantasy/ ... Starmo1922Sheyi je napisao/la: ↑13 jun 2024, 10:31Hajde napravi za fantazi, evo ja sam napravio za tipovanje. Ima nas 4 zasad.
Link:
https://gaming.uefa.com/en/europredicto ... 5JV8V8PVL3
Eto fantasy. Ako je nekom lakse preko koda: VMaU6y
19V22
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Sylvinhocoelho41 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 09:16E on je jedini potplaćen tu. Čovjek radi bukvalno za kikiriki godišnju platu.JayCatwright je napisao/la: ↑13 jun 2024, 09:03Willy Sagnol ništa a ?coelho41 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 09:01Ja generalno mislim da su Portugalci imali jako lošeg trenera koji je vodio njihovu zlatnu generaciju u prajmu Cristiana Ronalda.
Generalno pool menadžera na turniru je potanak, Spalleti i Deschamps ubjedljivo najveće face, nakon njih preplaćeni Southgate i Nagelsmann![]()

- numanumaye22
- Kontakt:
Po formi jesu, ali po tradiciji nikad ne treba dati vise sanse tim repkama nego Njemackoj.DinGospo21 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 02:18Od kad broj nastupa znaci dobar rezultat? Portugal i Engleska realno jaci, jedina prednost Njemacke je ta sto igra kuci nista vise.numanumaye22 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 01:20Svabe sa trecom ekipom ce uvijek prije osvojiti takmicenje nego recimo Engleska, Belgija, Portugal i slicne reprezentacije.
To isto na SP da otpises Brazil, taman da zenske igraju opet ce biti top 3 favorita jer su kontas...Brazil. I nikada Engleska nece biti favorit ispred Brazila, eto to.
Zbog tradicije sigurno i na nekoliko zadnjih prvenstava zavrsavaju iza Engleza.numanumaye22 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 12:58Po formi jesu, ali po tradiciji nikad ne treba dati vise sanse tim repkama nego Njemackoj.DinGospo21 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 02:18Od kad broj nastupa znaci dobar rezultat? Portugal i Engleska realno jaci, jedina prednost Njemacke je ta sto igra kuci nista vise.numanumaye22 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 01:20Svabe sa trecom ekipom ce uvijek prije osvojiti takmicenje nego recimo Engleska, Belgija, Portugal i slicne reprezentacije.
To isto na SP da otpises Brazil, taman da zenske igraju opet ce biti top 3 favorita jer su kontas...Brazil. I nikada Engleska nece biti favorit ispred Brazila, eto to.

- numanumaye22
- Kontakt:
Najveci uspjeh u historiji nacije koja je izmislila nogomet je polufinale EURA 2020Mogli je napisao/la: ↑13 jun 2024, 13:53Zbog tradicije sigurno i na nekoliko zadnjih prvenstava zavrsavaju iza Engleza.numanumaye22 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 12:58Po formi jesu, ali po tradiciji nikad ne treba dati vise sanse tim repkama nego Njemackoj.DinGospo21 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 02:18
Od kad broj nastupa znaci dobar rezultat? Portugal i Engleska realno jaci, jedina prednost Njemacke je ta sto igra kuci nista vise.
To isto na SP da otpises Brazil, taman da zenske igraju opet ce biti top 3 favorita jer su kontas...Brazil. I nikada Engleska nece biti favorit ispred Brazila, eto to.![]()

Za poredjenje nijemci imaju 3 titule i 9 polufinala

Po tradiciji Goretzka moj, nego sta

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.