To vec ne valja, ako je istina. Mislim to da Mirvic opet dovodi neke latinose. Doci ce opet u problem s trenerom ako neko bude morao igrati jer je "njegov." Zekic pogotovo mi se ne cini kao neko bi to htio trpiti.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Tad je bio glavni u psovanju onaj neki glavonja, znam da je radio k'o kamerman na Hayatu. Obavezno mu je bilo "sudija, kako ćeš kući" a onda kanonada psovki. Kako prema našim, tako i prema protivničkim igračima.Istinasamo123 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 16:127 utakmica ima za Sarajevo samo, ja mislim sezona 2000/01
Mozda je i tad facko galamio sa istoka haha
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Ja mislim da nama i ne treba toliko pojacanja, pogotovo ne u ofanzivi. Vrati Viverosa i Gulasa, ubaci Pramenkovica i Plocu i to je to. Fokus treba biti na jacanju odbrane i eventualno jedan veznjak
Bog Bosna i Bošnjaci
- Burberry46
- Kontakt:
https://www.bordovremeplov.ba/Vijest/Details?id=315
Evo Zekica u nasem dresu
Evo Zekica u nasem dresu
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- PeppermintSA
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
nama treba da se ayla razduži i sa njom njene jaranice, kol'ko sutra
Ne vjerujem da ide mimo zekicaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jun 2024, 16:15To vec ne valja, ako je istina. Mislim to da Mirvic opet dovodi neke latinose. Doci ce opet u problem s trenerom ako neko bude morao igrati jer je "njegov." Zekic pogotovo mi se ne cini kao neko bi to htio trpiti.
-
- Kontakt:
Pa ti si jedan od onih sto je lupetao. Pisao si da Rozman ostaje, da ako on ode dolazi Husref, da Viverson dolazi na pripreme. Lupaš, kralju, a blage nemas...
Evo i oni tebe selame!
Ovu ekipu ce dobar trener kakav je Zekic dotjerati, dovesce igrace gdje mu fale, a ne kao Rozman dovoditi nerezonski, jos igrace upitne kvalitete, mi amateri vidimo da ovdje fali destruktivac, kreativac i stoper, ali to Simon nije primjetio.
Zadnja izmjena: Pena, dana/u 13 jun 2024, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
- skullcrusher
- Kontakt:
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Na ovaj način Sušić bi imao priliku učestvovati u donošenju svih ključnih odluka, te imati presudnu ulogu u daljem razvoju FK Sarajevo.
Pored toga, titula počasnog predsjednika predstavljala bi najveći oblik zahvalnosti kluba prema Sušiću i priznanje svih njegovih zasluga. Ovo bi bila prva takva pozicija u historiji kluba i popularni Pape sigurno je osoba koja zaslužuje biti prvi počasni predsjednik FK Sarajevo, kao najveći igrač u historiji kluba s Koševa.
Sušić se još nije zvanično oglasio povodom ove ponude, ali se očekuje da će ubrzo donijeti odluku. Njegov eventualni povratak u klub bi nesumnjivo oduševio navijače i osigurao Sarajevu veliku pomoć u daljnjem razvoju kluba, naročito na međunarodnoj sceni s obzirom na znanje, iskustvo i ugled koji u svijetu nogometa uživa Sušić.
Sve ovo rezultat je višegodišnjih razgovora i kontakata Sušića i predsjednika UO FK Sarajevo Ismira Mirvića koji nikada nije krio svoju želju da u Bordo klub vrati vjerovatno najveću igračku legendu kluba.
Najbolji bh. nogometaš svih vremena i najuspješniji selektor reprezentacije BiH Safet Sušić spominjao se i kao mogući kanditat za novog trenera Sarajeva koje je u međuvremenu na tu funkciju imenovalo hrvatskog stručnjaka Zorana Zekića.
Sušić je dres Sarajeva nosio deset godina, odigravši pri tome 245 zvaničnih utakmica. Sa 96 postignutih golova u svim zvaničnim utakmicama, drugi je najbolji strijelac Sarajeva svih vremena.
Kada su u pitanju prvoligaški golovi, Pape je mreže protivnika u prvenstvenim duelima tresao 86 puta, po čemu je rekorder bordo kluba.
U izboru NS BiH i UEFA-e, 2004. godine izabran je za najboljeg nogometaša Bosne i Hercegovine svih vremena, a u jesen 2013. godine postao je prvi selektor koji je reprezentaciju Bosne i Hercegovine uspio odvesti na jedno veliko takmičenje.
Popularni Pape je nastupao i za PSG u periodu između 1982. i 1991. godine, odigrao je 344 utakmice za Parižane, a postigao je 85 pogodaka i upisao 103 asistencije.
Pored toga, titula počasnog predsjednika predstavljala bi najveći oblik zahvalnosti kluba prema Sušiću i priznanje svih njegovih zasluga. Ovo bi bila prva takva pozicija u historiji kluba i popularni Pape sigurno je osoba koja zaslužuje biti prvi počasni predsjednik FK Sarajevo, kao najveći igrač u historiji kluba s Koševa.
Sušić se još nije zvanično oglasio povodom ove ponude, ali se očekuje da će ubrzo donijeti odluku. Njegov eventualni povratak u klub bi nesumnjivo oduševio navijače i osigurao Sarajevu veliku pomoć u daljnjem razvoju kluba, naročito na međunarodnoj sceni s obzirom na znanje, iskustvo i ugled koji u svijetu nogometa uživa Sušić.
Sve ovo rezultat je višegodišnjih razgovora i kontakata Sušića i predsjednika UO FK Sarajevo Ismira Mirvića koji nikada nije krio svoju želju da u Bordo klub vrati vjerovatno najveću igračku legendu kluba.
Najbolji bh. nogometaš svih vremena i najuspješniji selektor reprezentacije BiH Safet Sušić spominjao se i kao mogući kanditat za novog trenera Sarajeva koje je u međuvremenu na tu funkciju imenovalo hrvatskog stručnjaka Zorana Zekića.
Sušić je dres Sarajeva nosio deset godina, odigravši pri tome 245 zvaničnih utakmica. Sa 96 postignutih golova u svim zvaničnim utakmicama, drugi je najbolji strijelac Sarajeva svih vremena.
Kada su u pitanju prvoligaški golovi, Pape je mreže protivnika u prvenstvenim duelima tresao 86 puta, po čemu je rekorder bordo kluba.
U izboru NS BiH i UEFA-e, 2004. godine izabran je za najboljeg nogometaša Bosne i Hercegovine svih vremena, a u jesen 2013. godine postao je prvi selektor koji je reprezentaciju Bosne i Hercegovine uspio odvesti na jedno veliko takmičenje.
Popularni Pape je nastupao i za PSG u periodu između 1982. i 1991. godine, odigrao je 344 utakmice za Parižane, a postigao je 85 pogodaka i upisao 103 asistencije.
Bosniak10 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 16:11Da li neko može iskopati njegovu sliku u dresu FKS

- skullcrusher
- Kontakt:
Ovo za pocasnog je bolja info nego da je trener postao, nadam se jos puno dobrih vijesti narednih dana
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Sretno Zekicu, po meni dobar izbor za ŠSŠ . Mislim da je puno čvršćeg karaktera od Rožmana i da neće biti zajebancije s Zoranom da će puno bolje rješavati konflikte i na kraju vjerujemo u bolju igru i rezultat.
- IsmirMirvic
By the way i ovo vam je najavljeno, samo treba pazljivo citati. I, ponavljam, ne hvatati se na svaku medijsku ili mahalsku spekulaciju.
IsmirMirvic je napisao/la: ↑07 jun 2024, 16:13
Mogu potvrditi da je u toku jedna iniciativa, da se tako izrazim, koja ima za cilj da se okupe iskusni ljudi cija imena nesto znace u bosanskohercegovackom fudbalu, a pogotovo u istoriji FK Sarajevo.
Ko ce biti na kojoj poziciji, da li i kako ce se sve realizovati, o tome je jos uvijek rano govoriti. Zato sam rekao, sve opcije su na stolu i neka to bude proverbialna tacka na i.
Hvala neizmjerno na podrsci![]()
Idemo dalje!
Sve zavisi koju ćemo formaciju igrati, priča se 352, onda će nam trebati samo u odbrani i vezi. Pogotovo desna strana jaka Beganović, Mulalić, Kyeremeh, Guliashvili. Vjerovatno će neko i otići. Ako će se ovo igrati Guliashvili teško da će se ovdje snaći pa možda njega i prodati. Eventualno ako bi jedan veznjak igrao 10ku pa on tu da igra, ili ako će jedan od napadača otići pa da on tu uskoči malo iza napadača kao neki second streiker. Lijevo nam u ovoj očajnički treba lm/ lwb, plus štoper lijevak. Kreativac u vezni red i to je to, pod uslovom da Iliev dobije novi ugovor.
Ako ćemo veći igrati sa 3 pozadi volio bih da bude 343 nešto ovako:
Iliev
Đuričković Čelik X
Beganović Buljubašić X X
Guliashvili Renan Duljević
Naravno ovdje Duljević mora proći pripreme i podići sebe na maksimum, ako Renan ode Čataković može uskočiti a njega da zamijeni Viveros.
Kyeremeh sa klupe u ovoj formaciji mislim da bi bio bomba. Sve u svemu nama 4 do 5 igrača maksimalno treba lb/ lwb, štoper, kreativac, eventualno golman u slučaju Ilieva, lijevo krilo ako se bude igralo sa 3 napred i napadač ako Renan i Hamza odu ali mala vjerovatnost.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Znaci prošle sedmice mu poslali upit da postane pocasni predsjednik i clan UO,a mediji i svi ostali su to prenijeli kao da je dobio ponudu da bude trener,bravo silo novinarska
Inace pohvale za prijedlog nadam se da ce Pape prihvatiti

Inace pohvale za prijedlog nadam se da ce Pape prihvatiti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Još jedan dokaz da ovdje više nema insajdera, šta se sve moglo pročitati zadnjih sedmica i svako ime moguće se sa nama povezivalo... Šteta samo što za takve nema bana ili neke vrste suspenzije da malo ohlade

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Jedini pravi insajder ovdje je @IsmirMirvic, realno. I ja sam prvi mislio da je budala i cirkuzao s njim, ali ocito da ima neke veze s pravim Mirvicem. Odoh promijenit avatar kad vec nik ne mogu

Trenutno korisnika/ca: amypitar, fks74, HariTz, Morpheus, NazorUso, NeSamSafetee, sarajevo19461987, skoJaa, Vanja8 i 66 gostiju.