Treba dobro razmisliti o ovome. Više bih volio da nam igrači idu u Austrijsku ili Nizozemsku ligu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ti si primjer izmanipulisane ovce koju je SDA držala na uzici 30 godina.MAMINHO66 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 18:40Je li moguce ovo? Covjek jadan pogide danima objasnjavajuci sta se desava i samo podrsku trazi, ali ono ga uhvatilo yebavat u zdrav mozak zbog Ajle neke. Kakvi degeni majko mila, pa normalno da nas je SDA karala 30 godina. Navalili ljudi na virsle, hoce virsle u frizideru i to bez senfa. Idi Mirvicu, ne treba tebi ovo u zivotu. Majko mila bolida![]()
Nije loša suma mada bi ja tražio minimalno milion.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Sto se tice Zekica...pisao prije 10tak dana Zekic ili Bjelica,to su neke moje zelje bile.Drago mi je da je Zekic tu.
E sad kako će i koliko će rukovodstvo loše uticati...vidjećemo.
E sad kako će i koliko će rukovodstvo loše uticati...vidjećemo.
F31

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- belosevic23
- Kontakt:
E ovaj je već zajeban slučaj.. više šifri nego u GTA San Andreasu, još vjerovatno i kokuz.
Jedino da proba sa nekim dovama, ili da mu šta nauče, olova kakvog da puca, ne znam.. al medicina - jok, tu pomoći nema.
The saddest thing in life is wasted talent.
Ne treba ga još prodavati.belosevic23 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 18:55Dati jos i Traku gratis..iskreno Celik nije kalibar npr Mujakica ili Djokanovica
Ma gurati Celika ovu sezonu, pa na kraju iste il pukovnik il pokojnik
-
- Kontakt:
E ne bi im ga dao
Vrijeme je i to da podignemo na sljedeci level i da nam ponude od milion eura+ budu uobicajna stvar a ne jednom u 5 godina
Ostavit malog Celika nek odigra Evropu i jos jednu sezone i postaviti cijenu milion eura i %
Kad mogu IMT-u,Pancevu,Sibeniku i ostali levatima davati po 3-4 miliona mogu i Sarajevu.
Vrijeme je i to da podignemo na sljedeci level i da nam ponude od milion eura+ budu uobicajna stvar a ne jednom u 5 godina
Ostavit malog Celika nek odigra Evropu i jos jednu sezone i postaviti cijenu milion eura i %
Kad mogu IMT-u,Pancevu,Sibeniku i ostali levatima davati po 3-4 miliona mogu i Sarajevu.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 13 jun 2024, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- belosevic23
- Kontakt:
Ma buljubasic je kalibar za cuvat i uzet milione..Celik nazalost nije..previse je krut i tanak sa loptom, takvi stoperi vise nisu trazeni na trzistu...ali eto postoje razlicita misljenja
-
- Kontakt:
Celik nije kalibar Mujakica, Celik je daleko jaci kalibar i potencijal kakvog ova liga nije imala na poziciji stopera.fks74 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 19:03Ne treba ga još prodavati.belosevic23 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 18:55Dati jos i Traku gratis..iskreno Celik nije kalibar npr Mujakica ili Djokanovica
-
- Kontakt:
Mozete li dan bez nekih crnjaka. Pustite nas makar dan da smo mirni...
Dosadni ste s Aylom. Smjenjena je s pozicije i dosao je drugi uposlenik na njenu poziciju.
Dajte ta pojacanja i da se spremamo za evropu i slijedecu sezonu. Dajte i mi navijaci da pojacamo posjetu. Daj da odmah prvo kolo budemo najposjeceniji stadion konf.lige
Dosadni ste s Aylom. Smjenjena je s pozicije i dosao je drugi uposlenik na njenu poziciju.
Dajte ta pojacanja i da se spremamo za evropu i slijedecu sezonu. Dajte i mi navijaci da pojacamo posjetu. Daj da odmah prvo kolo budemo najposjeceniji stadion konf.lige
-
- Kontakt:
Mi kojeg god talenta imamo toliko je dobar da ga liga nikad nije imala , ovaj je 100 za kojeg se tako govoriBordoSaga2 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 19:20Celik nije kalibar Mujakica, Celik je daleko jaci kalibar i potencijal kakvog ova liga nije imala na poziciji stopera.fks74 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 19:03Ne treba ga još prodavati.belosevic23 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 18:55
Dati jos i Traku gratis..iskreno Celik nije kalibar npr Mujakica ili Djokanovica
Prvi plan je bio da Rozman nastavi ali on nece bez Ibricica i to je istina.obrijanopile je napisao/la: ↑13 jun 2024, 16:40Pa ti si jedan od onih sto je lupetao. Pisao si da Rozman ostaje, da ako on ode dolazi Husref, da Viverson dolazi na pripreme. Lupaš, kralju, a blage nemas...
Viveros je igrac FKS i on ce biti na pripremama.
Husref je bio opcija, cak mu je nudjeno da vodi akademiju ali on zeli raditi kao trener
Jesam li ja jedini koji se sječa Zorana kad je bio kod nas???
Igre mislim skoro pa niko a vjerujem ni on sam, ono što se znalo sigurno i po čemu ga ja pamtim jeste.
Crveni sportski audi a4
Plata 8000 maraka (tako se pričalo)
Bazeni, Relax i Koke
Igre mislim skoro pa niko a vjerujem ni on sam, ono što se znalo sigurno i po čemu ga ja pamtim jeste.
Crveni sportski audi a4
Plata 8000 maraka (tako se pričalo)
Bazeni, Relax i Koke

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Neka ide, mislio sam da će se uozbiljiti ali tanko Boga mi, tanko, razočarenje je. Samo šteta što je pod dugačkim ugovorom. Zekić se pita i treba da se pita.SHZ82 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 16:11Ono sta sam otrkio ke da Pena ide
i da Ismir ima dva igraca uj.americi
Al tesko je bilo sta reci,Zekic se pita dosta

- muhamedhulk
- Kontakt:
Zeka je miks Simona i Mehe. Gledo sam onaj podcast sa njim i kaze da mu je omiljena 433 formacija ali slabo kad je igra, vise se prilagodjava ekipi. Kontam da ce ostati na ovoj formaciji sa 3 nazad, a 5-2 ili 4-3 sredina i naprijed. Voli miksati pa cemo gledati obje vjerovatno. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!