RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Od ovih njihovih bivisih mi je jedino zao Sute iz Goska sto se okaljao s onim gov.nima na sebi. Uglavnom i Modrica u prajmu da ponude ne moze niko ko je sekundu tamo proveo i bravo klubu na dugogodisnjem postivanju tog dogovora s grupom.
Zadnja izmjena: Cernica22, dana/u 10 jun 2024, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
19V22
U Bozijoj basci pregrst igraca za probrat.
Ne treba nam otpad pa taman da je novi Mesi
Ne treba nam otpad pa taman da je novi Mesi
-
- Kontakt:
Alen Jurilj slobodan igrac, mozda bi nam valjao na desnoj strani ako ga niko nije dogovorio do sada. Ne mora biti striktno u prvih 11 ali kao konkurencija sto da ne. Trenutno nemamo nijedno desno krilo u ekipi a vidjeli smo da solidno moze odigrati i desnog beka po potrebi.
Meni je bio želja još dok je za Široki igrao, pogotovo jer ima naš DNK. Tada je bio zakovan samo za jednu poziciju i bio je među ponajboljim krilnim igračima u ligi. Ove sezone je pokazao da je itekako iskoristiv na desnom beku, gdje je nekoliko puta kvalitetno zamijenio Kvržića i pokazao baš dobru defanzivu. Eh sada, fora je što smo mi već doveli igrača koji nam pokriva tu poziciju (Išasegi) i pitanje je koliko nam Jurilj uopšte treba. Mislim da je bolje sredstva uložiti u pozicije gdje smo baš deficitarni. Nisam protiv, volio bih da dođe, ali mislim da trenutno imamo pozicija gdje nam više škripi...MostarskiSin je napisao/la: ↑11 jun 2024, 02:32Alen Jurilj slobodan igrac, mozda bi nam valjao na desnoj strani ako ga niko nije dogovorio do sada. Ne mora biti striktno u prvih 11 ali kao konkurencija sto da ne. Trenutno nemamo nijedno desno krilo u ekipi a vidjeli smo da solidno moze odigrati i desnog beka po potrebi.
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Vi se uhvatili krilnih igraca kao pijan plota
Bez pravog zadnjeg veznog, koji zna dodati loptu, dzaba krila i sve. Toliko.

Bez pravog zadnjeg veznog, koji zna dodati loptu, dzaba krila i sve. Toliko.
-
- Kontakt:
Pa Isasegi je desni bek, to mu je primarna pozicija a Jurilj je krilo. Moze igrati jednako dobro na obe strane sto je ogroman plus. Desnog beka je igrao ove godine prvi put jer nisu imali drugog izbora.aimar21 je napisao/la: ↑11 jun 2024, 07:09Meni je bio želja još dok je za Široki igrao, pogotovo jer ima naš DNK. Tada je bio zakovan samo za jednu poziciju i bio je među ponajboljim krilnim igračima u ligi. Ove sezone je pokazao da je itekako iskoristiv na desnom beku, gdje je nekoliko puta kvalitetno zamijenio Kvržića i pokazao baš dobru defanzivu. Eh sada, fora je što smo mi već doveli igrača koji nam pokriva tu poziciju (Išasegi) i pitanje je koliko nam Jurilj uopšte treba. Mislim da je bolje sredstva uložiti u pozicije gdje smo baš deficitarni. Nisam protiv, volio bih da dođe, ali mislim da trenutno imamo pozicija gdje nam više škripi...MostarskiSin je napisao/la: ↑11 jun 2024, 02:32Alen Jurilj slobodan igrac, mozda bi nam valjao na desnoj strani ako ga niko nije dogovorio do sada. Ne mora biti striktno u prvih 11 ali kao konkurencija sto da ne. Trenutno nemamo nijedno desno krilo u ekipi a vidjeli smo da solidno moze odigrati i desnog beka po potrebi.
@Alem veznjak i spic nam trebaju najvise od svega ali eto pricamo o slobodnim igracima kojima je tek istekao ugovor.
-
- Kontakt:
@Mostarskisin jesi upratio da Blagajić čitavu karijeru igrao na amaterski ugovor,sad kako ide ono za potpisivanje profi jel se moraju platiti naknade svim klubovima gdje je do sada igrao ili ima neko pravilo ako pređe određene godine?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Danas obavljena prozivka u Banjaluci, a Jakov Blagaić se nije našao na spisku igrača na koje Borac računa naredne sezone.
Sada ova priča da želi biti bliže kući ima smisla, samo da nam ga kone ne uzmu, kao što su znali do sad s pojedinim raditi.
Ovaj dečko je ogroman zalog za budućnost.
Sada ova priča da želi biti bliže kući ima smisla, samo da nam ga kone ne uzmu, kao što su znali do sad s pojedinim raditi.
Ja koliko znam prvo se nudio zrinjskom al iz nekog ne poznatog razloga nisu ulazili u pregovore…RedDevil2281 je napisao/la: ↑11 jun 2024, 12:04Danas obavljena prozivka u Banjaluci, a Jakov Blagaić se nije našao na spisku igrača na koje Borac računa naredne sezone.
Nez za medjugorce, ali vjerovatno je do ovoga sto se za njega treba platiti naknada za treniranje jer nikad nije potpisao profesionalni ugovor.Redred je napisao/la: ↑11 jun 2024, 12:07Ja koliko znam prvo se nudio zrinjskom al iz nekog ne poznatog razloga nisu ulazili u pregovore…RedDevil2281 je napisao/la: ↑11 jun 2024, 12:04Danas obavljena prozivka u Banjaluci, a Jakov Blagaić se nije našao na spisku igrača na koje Borac računa naredne sezone.
Ovaj dečko je ogroman zalog za budućnost.![]()
19V22
-
- Kontakt:
Procitah na Zeljinom pdfu da smo se raspitivali kod Amoaha.
Zna li neko nesto ili suplja?
Zna li neko nesto ili suplja?
19V22
-
- Kontakt:
MOžda griješim, ali on je dijete Hajduka, a u Širokom je bio na posudbi vjerovatno.Borac je amaterski ugovor, a mislim da nakon 23 navršene godine može potpisati profesionalni ugovor bez da se plaća naknada matičnom klubu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 jun 2024, 12:34Ako se vodite onim iz cometa sto je postavljeno na temi transferi igraca jasno pise da je samo u Borcu imao amaterski ugovor
U Hajduku i Sirokom je imao profesionalni
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
sta je ovo tisina u vezi pojacanja 

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Biće danas nešto 

Potpisali smo ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica.
Here we go!
Here we go!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa pripreme tek u ponedjeljak a i kao da neće biti dolazaka i poslije toga a vjerojatno i u augustu pred kraj.
Niko osim nas nije doveo još nijednog igrača, valjda postoje i odmori.
Problem je izgleda što se ne mahala i nema informacija.
I Mostarske kiše kao da su stale
-
- Kontakt:
Espiritosanto je napisao/la: ↑14 jun 2024, 11:34Pa pripreme tek u ponedjeljak a i kao da neće biti dolazaka i poslije toga a vjerojatno i u augustu pred kraj.
Dosta igrača ima ugovor do 30.06. tako da vjerujem da i to igra ulogu
Ti si naša ljubav jedina!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.