Sta reci vise.... tuga i jad... UEFA ako suspenduje savez, onda je ta ista UEFA duzna da oformi novi savez sa novim ljudima!Bilal je napisao/la:Joooooj kaze Bevanda "maloprim"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nogometni savez BiH
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- senad_flamin
- Kontakt:
Sta ce vam naslov teme Nogometni savez BiH ? ono ne lici na jedan savez, ono je skupina kriminalaca,koji ce unistit budocnost bosansko-hercegovackog nogometa... sramota je sta se sve desaje u nasoj drzavi...
-RIVALDO-
Bevanda radi za dobrobit naše REPZTACIJE! 

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- slavko njegus
- Kontakt:
.. raja ovo je gotova stvar... Ako odbiju sutra mislim da bi bilo jedino rjesenje da svi bojkotujemo utakmice nasih klubova u prvenstvu, jer ovi to planiraju nastaviti...u istom sastavu..-
- Interista di cuore
- Kontakt:
ma ja ba,suspenzija i to je to...mater im jbem svima uslje usljive !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- senad_flamin
- Kontakt:
Dogovorit se sigurno nece,kad nisu do sad,nece ni sutra!
Postoji li kakva opcija da UEFA-FIFA posalju svoje ljude da vode nas savez. dok se ne sredi situacija
Postoji li kakva opcija da UEFA-FIFA posalju svoje ljude da vode nas savez. dok se ne sredi situacija
-RIVALDO-
Ovi koji odlučuju su samo predstavnici plemena. Problem je u mentalitetu miliona domorodaca.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Prekid lige i kupa.mdss je napisao/la:hocemo suspenziju odmah!!!
Svi u svoje torove.
Suspenzija samo REPKE, jer kada trebadne da klubovi igraju kvalifikacije za lp i lu tada ce biti neki statut.. samo nasa repka ispasta!
Izgleda da nece Borac biti ni ove godine prvak jer cega ce biti prvak tko vodi takmicenje, mislim koji savez kada je suspendovan!?
Izgleda da nece Borac biti ni ove godine prvak jer cega ce biti prvak tko vodi takmicenje, mislim koji savez kada je suspendovan!?

There is only one United!!!!
- slavko njegus
- Kontakt:
Mislim da bi jedino rjesenje bila suspenzija i susjednih Nogometnih/fudbalskih saveza... E tek tada bi se nesto rijesilo. Ovako??? Nema sanse.
Scenario snova .. da suspenduju savez i klubove a da repci dozvole dalje takmicenje .. pod nekakvim patronatom EUEFE ili Incka ili nekog treceg samo da stoka ne moze da se opari 

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- senad_flamin
- Kontakt:
senad_flamin je napisao/la:Strpi se,jos malo..mdss je napisao/la:hocemo suspenziju odmah!!!
pored ovakvih veceras bolje da nas odmah suspenduju prije skupstine kad od statuta nema nista

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ibrakadabra
- Kontakt:
Molim Platinija da nas u petak ne suspenduju iz fife i uefa nego da nas isključe iz istih.Valjda če nasa djeca nekad oformiti novi.
Je li ovaj Jasmin Bakovic bio igrac i ako jeste gdje je igrao?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Hajd ne seri - tu pocinje NSBiH a Bosna se pokazala silovitom neku noc. I mi sa njom....Elegant je napisao/la:" Gdje prestaje logika tu pocinje Bosna "
Nema nam spasa ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Nakon pregladane cjelokupne emisije, iz konteksta sam mogao izvuci i zakljuciti da je politika duboko umjesana u cjelokupnu stvar oko Statuta. Jer svi zagovaraju to da ne mogu biti preglasani, zatim spominju cjelokupnu drustvenu situaciju u nasoj drzavi (ne formirana vlast), zatim spominju to kako oni nemaju "svoje" ljude u izvrsnim organima tj. ljude koji ce ih predstavljati, i na kraju su se svi slozili da Statut nece biti usvojen tako dan prijeti suspenzija.
Ono sto bih sada zelio reci kao zaljubljenik fudbalske igre. Drago mi je da ce doci do suspenzije, i zelio bih samo uputiti na jednu činjenicu a to je pa zar je vazno sta je po nacionalnosti Ivica Osim, Josip Katalinski, Predrag Pašić, Safet Sušić, Mehmed Bazdarevic, i ostali proslavljeni nasi fudbaleri, nama zaljubljenicima fusbalske igre je to ne bitno koje je to nacionalnosti, ono sto ja kao pojedinac cijenim jeste njihova pojava i njihove licnosti, jer sve su to velikani naseg fudbala proslavljena imena, imena koja imaju znanje i iskustva u fudbalu sa stotinama odigranih utakmica, a nisu nacionalisti kao ovi sto sada sjede i "zastupaju" nacionalne ineterse Bošnjaka, Srba i Hrvata.
Ljudi okrenite se fudbalu prepustite fudbal fudbalerima, a ako zelite da se bavite politikom, imate kantone, entitete i ostale političke domove pa tamo zastupajte i branite nacionalne interese, za koje običnog građanina boli k.u.r.a.c, jer mi ljude ne gledamo i ne ocjenjujemo poimenu i vjeri vec po ljudskim vrijednostima i kvalitetama. Srdačan pozdrav
Ono sto bih sada zelio reci kao zaljubljenik fudbalske igre. Drago mi je da ce doci do suspenzije, i zelio bih samo uputiti na jednu činjenicu a to je pa zar je vazno sta je po nacionalnosti Ivica Osim, Josip Katalinski, Predrag Pašić, Safet Sušić, Mehmed Bazdarevic, i ostali proslavljeni nasi fudbaleri, nama zaljubljenicima fusbalske igre je to ne bitno koje je to nacionalnosti, ono sto ja kao pojedinac cijenim jeste njihova pojava i njihove licnosti, jer sve su to velikani naseg fudbala proslavljena imena, imena koja imaju znanje i iskustva u fudbalu sa stotinama odigranih utakmica, a nisu nacionalisti kao ovi sto sada sjede i "zastupaju" nacionalne ineterse Bošnjaka, Srba i Hrvata.
Ljudi okrenite se fudbalu prepustite fudbal fudbalerima, a ako zelite da se bavite politikom, imate kantone, entitete i ostale političke domove pa tamo zastupajte i branite nacionalne interese, za koje običnog građanina boli k.u.r.a.c, jer mi ljude ne gledamo i ne ocjenjujemo poimenu i vjeri vec po ljudskim vrijednostima i kvalitetama. Srdačan pozdrav
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
bevanda umri. ti si sram i stid hrvatskog naroda!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.