FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 jun 2024, 19:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Klub, navijace, nema sta debil nije pljuvao. Bas smrdi na polu-retaradiranog pitara.limvotehula je napisao/la: ↑13 jun 2024, 19:45Ovaj nodi bas tukne na pitara. Moguce da su u pravu oni pitari sto tvrde da mu je drugi profil @nofearhz.
Sta si god jarane, ostavljas postove kao da ti je 13 godina i redovno nam blatis klub, onako na hinjaka.
Ja se borim da Dzeko dodje u Zeljeznicar i mene zovu debilom i pitarom
Vjerovatno ste vi pitari kojima nista ne znaci napredak Zeljeznicara
Vama nije u cilju se neko otvara okakve teme i ideje
Vjerovatno ste vi pitari kojima nista ne znaci napredak Zeljeznicara
Vama nije u cilju se neko otvara okakve teme i ideje
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Svaki put kad je trebao marketing Džeko je bio tu, i uvijek će biti. Do nas je da osmislimo prave projekte.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
jbo majku sta ja necu procitati ovde 

-
- Kontakt:
Nema sta nije pisao. Pogotovo za Manijake, a to ih uvijek oda.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 jun 2024, 19:48Klub, navijace, nema sta debil nije pljuvao. Bas smrdi na polu-retaradiranog pitara.limvotehula je napisao/la: ↑13 jun 2024, 19:45Ovaj nodi bas tukne na pitara. Moguce da su u pravu oni pitari sto tvrde da mu je drugi profil @nofearhz.
Sta si god jarane, ostavljas postove kao da ti je 13 godina i redovno nam blatis klub, onako na hinjaka.
Ja ako sam pogrijesio Nodi izvinucu ti se. Do tad, daj clansku ili bar kartu neku pa nam otkloni sumnje. Nemoj bezveze da te tjeramo sa teme. Sta si god, svasta pricas i previse pricas, a jako nezrelo razmisljas.
-
- Kontakt:
To je vako u familiji nadrazi ?
I ne zove te niko nego jesi debil, a shodno tome i pitar odnosno demantuj me, daj clanske, godisnju. Da vidimo gdje smo.
Slazem se debil sam sto se u 21 stoljecu raspravljam sa debilima
Pisem dugo na forumu i kad god predlozim ideju koja bi valjala klubu botovi me napadaju i skrecu s teme
Ne daj Boze doce Dzeko osvojicemo ligu i igrati grupnu fazu
Onda ce svi navijaci biti za Dzeku i to je problem mnogim ljudima zato se vi botovi palite
Vozdra
Pisem dugo na forumu i kad god predlozim ideju koja bi valjala klubu botovi me napadaju i skrecu s teme
Onda ce svi navijaci biti za Dzeku i to je problem mnogim ljudima zato se vi botovi palite
Vozdra
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Nista, to je to. Izofirao si se sad. Cujemo se kad postavis clansku ili godisnju.
Dzeko ce docu u to nema sumnje, ali budi realan prerano je.NoDi80 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 19:59Slazem se debil sam sto se u 21 stoljecu raspravljam sa debilima
Vozdra
Fk Željezničar.
- dubioza144
- Kontakt:
Nikad Dzeko doc nece
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
De ba care jel realno da dodje u Zelju prije Fenera? I ja ga volim al daj realno. Kako znas da nije nikako kontaktiran. Imao je x objava o Zelji. Igrat ce on jos sigurno 2 sezone da namlati dobre pare. Doci ce ovdje mozda oprostajnu ali ko ne bi volio da odigra bar polusezonu mada nekako sumnjam u to.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
E @nodi kvalitetno si zasrao temu.
Čir mi proradi.
Čir mi proradi.
Dadnite Dzeki zaradu od dresova sa njegovim imenom i eto para, nema sumnje da bi rasprodo pun k dresova
- MocMahale444
Eh sad da Dzeko hoce doci to bi bio pun pogodak za sve, Zelju, ligu i cijelu BiH.
Tribine bi bile pune kuci i na strani kad Zeljo igra, dresovi bi pukli ko halva.
Nodi uzmi i piši Dzeki pismo.
Pismo od Nodija za Dzeku, inace ti je prazna prica.
Tribine bi bile pune kuci i na strani kad Zeljo igra, dresovi bi pukli ko halva.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ja bih doveo Džeku i nakon dvije sedmice tusnuo ga dole saudijcima za fin iznos, dobro njemu dobro namaMocMahale444 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 23:54Eh sad da Dzeko hoce doci to bi bio pun pogodak za sve, Zelju, ligu i cijelu BiH.

-
- Kontakt:
Pa on to sve moze imati u puno uredjenim sredinama, u Splitu bi za njim bila tri puta veca ludnica, ovdje bi za par utakmica opet bio sljivotresMocMahale444 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 23:54Eh sad da Dzeko hoce doci to bi bio pun pogodak za sve, Zelju, ligu i cijelu BiH.
- MocMahale444
Vidis to nije loseTefalTava je napisao/la: ↑14 jun 2024, 01:07Ja bih doveo Džeku i nakon dvije sedmice tusnuo ga dole saudijcima za fin iznos, dobro njemu dobro namaMocMahale444 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 23:54Eh sad da Dzeko hoce doci to bi bio pun pogodak za sve, Zelju, ligu i cijelu BiH.
Pismo od Nodija za Dzeku, inace ti je prazna prica.![]()
![]()

Kašika u medu.
@ perodeformero
Hoces da kazes da bi kod Rvata bila veca/visa ludnica nego kod nas?

Stvarno ako mislis da bi bio ovdje sljivotres poslije par kola grdno se varas. Proslo je to vrijeme levata.
Bio bi docekan ko Sultan Edin, ali prvo treba pitati Amru ako ona da zeleno sVitlo uz Nodijev poziv u pomoc klubu gdje poceo hloptanje.
More bit da bidne

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
U Splitu da sigurno, imao bi pun Poljud na predstavljanju, ovdje da je Maradona iz najboljih dana bilo bi 'ta ce on. Sarajevo je jedno od najgorih mjesta za zivot ako si neko kao Edin Dzeko, iz milion razloga
Trenutno korisnika/ca: b00t, imekorisnicko, lakilone i 69 gostiju.