Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Ledo malina sa bijelom cokoladom unutra je dobar.
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Chat
Pa nisu valjda mislili da ce pjevat rokenroltuzlak1987 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 14:41Grad je angazovao za Beer fest ja mislim i dosla zena pjevala turbo folk na gradskom trgu![]()
I mislim da je zbog toga jer su se svi frapirali bili.

-
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
jeste, kur.čim se sladoledom dok ga kući jedem bogtejebo
HahahaJayCatwright je napisao/la: ↑14 jun 2024, 09:44jeste, kur.čim se sladoledom dok ga kući jedem bogtejebo
A gdje selfi dok se hapa bilo što

To je danas pomodarstvo.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Tačno se po faci vidi da je masna vrhunski potencijal za samohranu majku (iz uvjerenja, onu modernu što su joj svi muškarci vnago) - i to vrlo vjerovatno ravnozemljašicu sa nekim blogom na kojem rasvjetljava teorije zavjere, dijeli savjete o zdravlju i udomljava mačke.
The saddest thing in life is wasted talent.
- akisarajevo92
- Kontakt:
'ladno napadaju gradonacelnicu jer objavila snimak poremecene zene koja baca zardinjere cvijeca sa mosta
kao uvrijedit ce se pa ce izvrsiti suicid, sutra kad zbog te svoje bolesti baci necije dijete sa mosta hoce li i tad biti problematicno osuditi takav cin jer je "mentalno" oboljela?
ovo je skroz drugi kontekst u odnosu na ranije slucajeve kad su se takve osobe ismijavale na dr. mrezama, ovo treba osuditi i smjestiti je u odgovarajucu ustanovu, to sto je neko poremecen ne smije biti izgovor za ovakva i slicna (ne)djela
kao uvrijedit ce se pa ce izvrsiti suicid, sutra kad zbog te svoje bolesti baci necije dijete sa mosta hoce li i tad biti problematicno osuditi takav cin jer je "mentalno" oboljela?
ovo je skroz drugi kontekst u odnosu na ranije slucajeve kad su se takve osobe ismijavale na dr. mrezama, ovo treba osuditi i smjestiti je u odgovarajucu ustanovu, to sto je neko poremecen ne smije biti izgovor za ovakva i slicna (ne)djela
Don't believe the hype.
Kakvi glupani vode ovu državu, ovo je neviđeno. PodrškaBečarević tvrdi: Struja će biti skuplja za više od 12%, cilj EP BiH je da zapošljava nove radnike

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- JayCatwright
- Kontakt:
Nisam pratio to sta se desavalo, ali u ovom gradu nema autisticnije osobe od gradonacelnice, mozda samo ovaj forumas shategabri
Pa ona nije znala onu kutiju otvoriti kod Senada
Pa ona nije znala onu kutiju otvoriti kod Senada

- akisarajevo92
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
J3bo te Skaka, ako ces je sa njim porediti, i nije tesko biti bolja od njeg i slicnih. Sve dok poredimo sa zelenim smecarima nece nam biti bolje
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovi novi kingovi su mi svi onako, obični sladoled od vanilije sa fensi dodacima. Oni originalni od prije 10-ak godina su bili bolji, double coco panna cotta itd
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- JayCatwright
- Kontakt:
Nekom je i sladoled luksuz. Lako je tebi kad imas dosta love.JayCatwright je napisao/la: ↑14 jun 2024, 09:44jeste, kur.čim se sladoledom dok ga kući jedem bogtejebo

Ubjedljivo najbolji

Ja kupio ono veliko pakovanje, vala nista posebno. Najobicniji sladoeld od cokolade.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.