FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- skullcrusher
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja...
Po meni mislim da je opravdao povjerenje, iako nije sad neka babaroga na golu ali ne vjerujem da mozemo boljeg dovesti u ovu zabokrecinu.. Vjerovatno se ceka i Zoran da vidi jel mu odgovara ili ne..
Đe je sad onaj Mbappé ???skullcrusher je napisao/la: ↑14 jun 2024, 15:21Zekić je dobio uslove kakvi se samo poželjeti mogu. Ono što je bio jedan od ključnih faktora pri njegovoj odluci da prihvati poziv s Koševa je svakako "no limit" budžet.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Auuuu,e hajde da i to vidimoskullcrusher je napisao/la: ↑14 jun 2024, 15:21Zekić je dobio uslove kakvi se samo poželjeti mogu. Ono što je bio jedan od ključnih faktora pri njegovoj odluci da prihvati poziv s Koševa je svakako "no limit" budžet.

Sve to djeluje bajno za 50-godišnjeg hrvatskog stručnjaka, ali ima i jedna "mana". Ono što mu je rečeno iz kluba, iako to vjerovatno nijedna strana neće javno iznijeti, je da da je titula jedini cilj i da se neće zadovoljiti samo plasmanom u Evropu, što je slučaj bio ranije.
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Vala niđe veze golman šupaljnokee je napisao/la: ↑14 jun 2024, 15:25Sta li je sa Dejanom Ilijevom, hoce li se potpisati novi ugovor? Nekako kontam da bi se vec oprostili ko sa Radovicem i Marinom, vjerujem da se dogovara novi ugovor..
Po meni mislim da je opravdao povjerenje, iako nije sad neka babaroga na golu ali ne vjerujem da mozemo boljeg dovesti u ovu zabokrecinu.. Vjerovatno se ceka i Zoran da vidi jel mu odgovara ili ne..
- Maroon1946
- Kontakt:
Prototip novog spina.H8Z7 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 15:30"Iako vjerojatno nijedna strana neće javno iznijeti" ali su novinari saznali nekako.
Sve to djeluje bajno za 50-godišnjeg hrvatskog stručnjaka, ali ima i jedna "mana". Ono što mu je rečeno iz kluba, iako to vjerovatno nijedna strana neće javno iznijeti, je da da je titula jedini cilj i da se neće zadovoljiti samo plasmanom u Evropu, što je slučaj bio ranije.

-
- Kontakt:
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ovu ekipu s ne znam ti koliko para ne možeš složit za mjesec dana osim na sreću. Opet neće bit proizvod rada. I to se možda poklopi.
Kako ne volim ove naslove o parama o ovom o onom.
Treba platit novinarima da ne pišu o Sarajevu
-
- Kontakt:
"Od novog trenera i cijele ekipe očekujemo prije svega borbu za titule u domaćim takmičenjima.hazarder je napisao/la: ↑14 jun 2024, 15:33Prototip novog spina.H8Z7 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 15:30"Iako vjerojatno nijedna strana neće javno iznijeti" ali su novinari saznali nekako.
Sve to djeluje bajno za 50-godišnjeg hrvatskog stručnjaka, ali ima i jedna "mana". Ono što mu je rečeno iz kluba, iako to vjerovatno nijedna strana neće javno iznijeti, je da da je titula jedini cilj i da se neće zadovoljiti samo plasmanom u Evropu, što je slučaj bio ranije.![]()
Ovo je cilj za narednu i svaku sljedeću sezonu."
Nikakav spin i sam klub je objavio da je cilj titula.Ismirove rijeci
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Po njihovim najavama, mi smo prije par mjeseci trebali postati najbolji klub na balkanu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jun 2024, 15:38"Od novog trenera i cijele ekipe očekujemo prije svega borbu za titule u domaćim takmičenjima.
Ovo je cilj za narednu i svaku sljedeću sezonu."
Nikakav spin i sam klub je objavio da je cilj titula.Ismirove rijeci
A mi bolji samo u Sarajevu.
Ako ostane neka okosnica ekipe iz prosle godine, Ðuričković, Čelik, Beganović, Buljubašić, Mustafić, Kyeremeh, Renan i Hamza uz još neke na klupi i dovedu se ciljano 3-4 pojačanja realno je za očekivati da na polusezoni budeš u 6-7 bodova sa prvim mjestom i da ga mozes napasti u drugom dijelu.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jun 2024, 15:37Nabiše frajeru pritisak nije treninga odradio.
Ovu ekipu s ne znam ti koliko para ne možeš složit za mjesec dana osim na sreću. Opet neće bit proizvod rada. I to se možda poklopi.
Kako ne volim ove naslove o parama o ovom o onom.
Treba platit novinarima da ne pišu o Sarajevu
-
- Kontakt:
Ma ja od sad vjerujem samo kad zvanicna od kluba nesto objaviH8Z7 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 15:30"Iako vjerojatno nijedna strana neće javno iznijeti" ali su novinari saznali nekako.
Opet napominjem. Govorim o kvaliteti igrackog kadra. Kako ce to izgledati na terenu, ostaje nam da vidimo.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Evo direktan citat:
Edit: vidim neko je vec stavio iznad, smijesno sta rade.Od novog trenera i cijele ekipe očekujemo prije svega borbu za titule u domaćim takmičenjima. Ovo je cilj za narednu i svaku sljedeću sezonu.
- napoleon72
- Kontakt:
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Aduka87, ajdohordas, alacious, benko21, bhfanatic14, Bordo10, budzak, Burberry46, CentarsutNaClanak921, ErosViverosViv, Ferroviere1987, Fudo, Hajdeee, Hamagara, JackW, Kyle88, mire971, mnon46, MojaMalenkost, MostarReds22, Mostarska, Napapijri, NeSamSafetee, Pact1921, Pantelija, PeppermintSA, plisek, SamoDaKazeem, samoFKS, sekac, skoJaa, StarmoCity, svihsedamsamuraja, Taree, Tatamata1946, TigerWoods, UltraSa46, Uvijeknapravojstrani, vedinjo98, Velaxsa, Vjecnobordo, Zagor i 301 gost.