Neka Igre počnu

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Onda he vazda mahmuran, jer koliko ga poznajem pogled uvijek isti
Link na portalu bhrt.ba za raju koja je u Bosni i Hercegovini. Izvan BiH se ne može gledati.
+SPakisarajevo92 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 20:27mi bosanci se tokom Eura i Olimpijade osjecamo kao sto se vjerovatno depresivni/usamljeni ljudi osjecaju tokom praznika, ljeta i sl.
nije mi zao iz sportskog segmenta sto nismo tu vec zbog navijaca i nasih ljudi koji bi okupirali Njemacku, eto npr. sutra se u Berlinu ocekuje da ce biti 70% stadiona biti u hrvatskim bojama
mi, sportski gledano, bi bili najgora ekipa na turniru uz Gruziju i Slovacku, iako bi se cak mogli potuci za neki bod u grupi E
RTCG:galia95 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 20:33Link na portalu bhrt.ba za raju koja je u Bosni i Hercegovini. Izvan BiH se ne može gledati.
https://bhrt.ba/uzivo/tvhd
i da li je na HRT i ovaj put ona reklama: "Škiljim, Škiljim ja" i na RTCG: "Kad je bal nek je fudbal!"? ne pratim ja to sad trenutno...
Druze moj sutra ujutro krecem tamo, da je sve bilo po planu, u ponedjeljak bi gledao BiH - Rumunija...ne mogu da prezalim ovo prvenstvo...akisarajevo92 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 20:27mi bosanci se tokom Eura i Olimpijade osjecamo kao sto se vjerovatno depresivni/usamljeni ljudi osjecaju tokom praznika, ljeta i sl.
nije mi zao iz sportskog segmenta sto nismo tu vec zbog navijaca i nasih ljudi koji bi okupirali Njemacku, eto npr. sutra se u Berlinu ocekuje da ce biti 70% stadiona biti u hrvatskim bojama
mi, sportski gledano, bi bili najgora ekipa na turniru uz Gruziju i Slovacku, iako bi se cak mogli potuci za neki bod u grupi E
Meni je i dalje najjača Shakira u Africi sa Waka Wakatuzlak1987 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 20:52Koreografija jedno dvije klase losija od one za olimpijadu u Sarajevu 84"![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.