UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
Mi ne bi ovako loši bili kunem se. Bar bi Demirović na iskustvo igranja u Bundeski uvaljao nekakav gol Neueru.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
numanumaye22 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 21:5020 junaa aBdJabroni je napisao/la: ↑14 jun 2024, 21:34Zar nisi na tekminumanumaye22 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 21:25Nijemci superiorni, brutalni kako i prilici takvoj naciji![]()
![]()
Ide se na otvorenje Deutschland Skotska, laganica. 750 eura karta, sitnica

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Meni nije jasno kako amerikanci ne deru u rukometi u vaterpolu , sportovi koji zahtjevaju izuzetne fizicke predispozicije
Jedino objasnjenje mi je da im to nije školski sport kao ovi ostali pa se moraju smarat s tim da treniraju van škole
A inače da igraju rukomet bili bi nepobjedivi
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Nisu mu dali slobodno iz McDonaldsa19vendetta87 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 21:58Ide se na otvorenje Deutschland Skotska, laganica. 750 eura karta, sitnica![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JayCatwright
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 21:58Ide se na otvorenje Deutschland Skotska, laganica. 750 eura karta, sitnica![]()

Evo i Skotska ista mi malo gori
Ne mogu da iznesu loptu zato sto i oni igraju 5-4-1 bez krila
To samo neiskusan trener moze raditi ili onaj koji ima 11 svjetskih igraca
Ne mogu da iznesu loptu zato sto i oni igraju 5-4-1 bez krila
To samo neiskusan trener moze raditi ili onaj koji ima 11 svjetskih igraca
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 14 jun 2024, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
19vendetta87 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 21:58Ide se na otvorenje Deutschland Skotska, laganica. 750 eura karta, sitnica![]()

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Nea para tu, ko je taj talent sa fizickim predispozicijama igra kosarku ili nfl, ovi sa manje fizickih predispodicija igraju baseball. Tu su pareRollMan je napisao/la: ↑14 jun 2024, 21:59Meni nije jasno kako amerikanci ne deru u rukometi u vaterpolu , sportovi koji zahtjevaju izuzetne fizicke predispozicije
Jedino objasnjenje mi je da im to nije školski sport kao ovi ostali pa se moraju smarat s tim da treniraju van škole
Ne bi centar presli isto kao i protiv Engleske. Mozda bi bili malo stabilniji nazad ali samo zato sto bi bukvalno cijeli tim bio u odbrani.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 21:57Mi ne bi ovako loši bili kunem se. Bar bi Demirović na iskustvo igranja u Bundeski uvaljao nekakav gol Neueru.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Znaju li ameri uopste sta je rukomet?alemsa je napisao/la: ↑14 jun 2024, 22:02Nea para tu, ko je taj talent sa fizickim predispozicijama igra kosarku ili nfl, ovi sa manje fizickih predispodicija igraju baseball. Tu su pareRollMan je napisao/la: ↑14 jun 2024, 21:59Meni nije jasno kako amerikanci ne deru u rukometi u vaterpolu , sportovi koji zahtjevaju izuzetne fizicke predispozicije

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Igra Elf. 

Išlo bi se da je bila karta na akciji u Lidlu19vendetta87 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 21:58Ide se na otvorenje Deutschland Skotska, laganica. 750 eura karta, sitnica![]()
Ameri ni u kosarci ne bi bili najbolji da to nije sport koji oni kontrolisu i u kojem se mogu steroidima rokati
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Zato sam i pitao19vendetta87 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 21:58Ide se na otvorenje Deutschland Skotska, laganica. 750 eura karta, sitnica![]()

Ne morate ga i na ovoj temi sprdati.
Baš mi ga je žao.

Baš mi ga je žao.
To sam napisao ovima sto kazu da je njemacka sila
Ima izuzetaka, ali najvise osvojenih trofeja i najveci favoriti u svemu su velike zemlje, samo da se malo ulozi u sport i eto rezultata
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.