Pa SAD ima preko 330 miliona stanovnika, pa nisu neka sila u fudbalu. Nista to ne znaci.
Za nas je sila mali Luksemburg sa preko 650.000 stanovnika. Treba znati radit svoj posao kako treba. A mi ga ne radimo dobro i to godinama, zato smo tu gdje jesmo pred tv ekranima ko uvjek osim 2014.
A po govoru kad covjek slusa, mi bi skotsku sad razbili jer eto oni sad losi igraju, a mi ne mozemo luksemburg 2 gola uvalit. Niko ne preuzima odgovornost za nas neuspijeh, cak naprotiv neznalice + kriminalci postavili legendu za trenera i tako su sebi sacuvali mjesta, a mi se cudimo sto nas nema nigdje kad upravo slavimo kriminalce za taj potez.
Ne radimo dobro i neozbiljni smo, dobijas ono sto si nudio i podrzavao cijelo vrijeme.
Hrvatska ti je super dokaz da mozes i sa par miliona biti jako uspijesna reprezentacija.
A da ne pricamo o Albaniji i Sloveniji koji su takodje uspijeli biti tu.
Velika steta sto nas nema i to zbog nasi navijaca, ali kad sve pogledamo, sami smo krivi i niko vise drugi. Kad podrzavamo kriminalce jer su postavili legendu, kud ces dalje.
Da smo normalna drzava sa normalnim sistemom davno bi mi bili na Euro, ali ovako zasluzeno gledamo prvenstvo preko tv.