Mislim da ovo prvo veliko takmičenje Srbije bez cirkusa, tabloida i ludila. Sad za sad.
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- numanumaye22
- Kontakt:
Srbi mogu do 1/4 finala
Mi kad bi ušli u 1/4, pixiju statutu dići.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Srbija ima šanse samo ako zategne odbranu.
Napad im je iznadprosječan, ali ne mogu se nazabijat koliko mogu primit.
Napad im je iznadprosječan, ali ne mogu se nazabijat koliko mogu primit.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ja mislim da su generalno svi, pocevsi od onih gostiju u emisijama, pa do ljudi na ovom forumu malo previse negativno komentarisali Skotsku.
Ja ne vjerujem da je ona toliko losa uopce. Okej, imaju i oni problema sa sastavom. Na to sve su dobili i crveni karton i igraju protiv domacina Njemačke koja je nalozena vise nego ikad da nesto ostvari pred domacom publikom.
Uvjeren sam da je bio bilo koji drugi velikan u pitanju protiv Skotske, da bi Skotska pruzila veci otpor.
Uvijek je jako tesko igrati protiv domaćina prvenstva i to jos u utakmici otvaranja. Nema goreg meca od tog.
Ja ne vjerujem da je ona toliko losa uopce. Okej, imaju i oni problema sa sastavom. Na to sve su dobili i crveni karton i igraju protiv domacina Njemačke koja je nalozena vise nego ikad da nesto ostvari pred domacom publikom.
Uvjeren sam da je bio bilo koji drugi velikan u pitanju protiv Skotske, da bi Skotska pruzila veci otpor.
Uvijek je jako tesko igrati protiv domaćina prvenstva i to jos u utakmici otvaranja. Nema goreg meca od tog.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- numanumaye22
- Kontakt:
Skotska bila ubjedljivo druga i dobila Spaniju 2 razlike, mogu ih potcjenjivat samo neznalice sa ssba foruma.
Ili mozda su isti ocekivali da Njemacka poklekne pa se iznenadili, pa im sad skoti krivi, sta li
Ili mozda su isti ocekivali da Njemacka poklekne pa se iznenadili, pa im sad skoti krivi, sta li

Nema veze sa EP. Preminuo reprezentativac Crne Gore, Matija Sarkic. 26 godina...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jedan dio izgovora zašto smo mi loši je jer smo mi historijski gledano gospodski narod. Bili smo gospoda 500 godina, AU tu nije stigla ništa da dira, Jugoslavija nije imala vremena i tako je ostalo do dana današnjeg. Svi gospodski narodi su loši u sportu.
Zašto smo loši u fudbalu je opet kulturološki fenomen. Ima tu i ono da ne umijemo istrajat do zadnje sekunde - ne umijemo jer nam historijski gledano nije ni trebalo ali drugi dio je taj da se fudbal razvijao kao popratna pojava industrijalizacije Europe i tamo gdje su nastajale fabrike tamo je fudbal najjači jer izmedju ostalog industrijska proizvodnja i fudbal počivaju na istim vrijednostima - suradnja, kolegijalnost, zajedništvo, žrtvovanje za viši cilj ali i principi otvorenog tržišta. Mi smo ipak šibicarskog mentaliteta. Arapi i arapska kultura, Turci i turska kultura nisu kulture industrijske proizvodnje nego trgovine. Kod njih fudbalski timovi nisu toliko uspješni iako su Turci, Egipćani, zemlje Magreba bukvalno ludi za tim. Mi u Bosni smo nekako ni tamo ni vamo. Startali smo iz te skrajnosti što bi rekli arhetipa trgovca i negdje nas je život sam odnio na pola puta do industrijske nacije po principu što bi mi rekli "kud svi tu i mali Mujo".
Dvije teorije za razmisliti.

Dvije teorije za razmisliti.

On topic.
Hrv.-Španija
Koliko god da je Hrvatska dominantna u veznom redu i na pojedinim pozicijama u odbrani, toliko je i spora ekipa. Tu je još Livaković koji ima bar jedan brain fart po utakmici pa izleti ko sivonja i ostavi prazan gol.
Mislim da će ovo Španjolci na kraju dobit.
Švicarci i Mađari
Dvije slične ekipe. Puno trke, fizikalija i brzih kontri.
Iskreno nisam ih dugo gledao, ali mislim da Švica dobija na iskustvo.
Italija-Albanija
Italija, bar na prvu, nikad tanja igrački, ali jedni su od rijetkih na ovom prvenstvu koji imaju ozbiljnog stratega na klupi, i mislim da s mukom izvlače pobjedu.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 15 jun 2024, 10:24, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
Iskreno više me ova velika takmičenja ne zanimaju kao ranije, nekako mi je svejedno postalo, možda su i godine u pitanju ali najviše iz razloga što nas nikad nema, pa kad bi sve i jednu utakmicu u grupi izgubili 8 : 0, valjalo bi jedno ljeto dočekati kad je veliko takmičenje da igra tvoja reprezentacija pa kakva da je. Pogotovo što imaš sad nekoliko šansi da se plasiraš i ovi naši jadovi uvijek sve to izgube. Imam osječaj da JE našim igračima bitnije ljetovati mjesec dana po nekim egzotičnim mjestima nego igrati na velikom takmičenju...
- JayCatwright
- Kontakt:
Strasno, mlad momak, zdrav zivot, vazda u treningu i cap, presjekne te hercika (pretpostavljam da je to uzrok smrti).. odavno nema nikakvog pravila stari moj
1946-1987
- Chapman1886
- Kontakt:
kakije pravila nema?? uvedena su pravila 2020cete kad je ispratim mozgovima udaren čip u nadlakticu,koje pao na propagandu neka gleda i čeka svoj red i nekase ništa ne ibreti.pomor je počeo,sami ste krivi što stese vakcinicali
Samo Sloboda | COYG
-
- Kontakt:
A ja mislio da je Osima zanimljivo slušati

Odavno Šuko nije hejtao Švicarce 

Bice zanimljiv mec Sallai zabija
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Aj Nati 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.