Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Preporuka mobitela za 300-400KM ?
Nista specijalno sto se tice zahtjeva, za stariju je osobu, Viber, neka solidna kamera i tako.
Nista specijalno sto se tice zahtjeva, za stariju je osobu, Viber, neka solidna kamera i tako.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Imam ovaj isti, i nemam nikakve zamjerke. Za ovu cijenu, odličan.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Narucio sam taj, hvala
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Može li kakva preporuka za dječiji pametni sat do 150 KM? Da ima GPS praćenje.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
scudetto89
- Kontakt:
Ma ima svuda, ali bih volio neko iskustvo u korištenju. Jedno je reklama, a drugo šta stvarno nudi.scudetto89 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 14:37Mislim da ima u fontele tih djecijih satova , pogledaj![]()
https://www.ekupi.ba/bs/Sport/Sportski- ... K000559850
Pogledaj ovaj, citao sam negdje da ga hvale i da je pouzdan. Moguce da ima negdje i jeftinije.
-
scudetto89
- Kontakt:
Upravu si to nisam uzimao, jer su mi mala djeca jos im je ranojose je napisao/la: ↑18 jun 2024, 16:54Ma ima svuda, ali bih volio neko iskustvo u korištenju. Jedno je reklama, a drugo šta stvarno nudi.scudetto89 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 14:37Mislim da ima u fontele tih djecijih satova , pogledaj![]()
04.10.2009 !
Moja puni 7 godina narednog mjeseca pa bih joj uzeo za rođendan. Da je zaokupi jedno vrijeme (da mi ne bi tražila mobitel kao pola njenih drugarica i drugova), a i da ja znam gdje je kad mi se izgubi na igralištu među djecom.scudetto89 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 12:30Upravu si to nisam uzimao, jer su mi mala djeca jos im je ranojose je napisao/la: ↑18 jun 2024, 16:54Ma ima svuda, ali bih volio neko iskustvo u korištenju. Jedno je reklama, a drugo šta stvarno nudi.scudetto89 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 14:37Mislim da ima u fontele tih djecijih satova , pogledaj![]()
![]()
@Federer17: Za ovaj Canyon KW 44 sam i ja dobio preporuke, ako ne bude drugih savjeta, vjerovatno će na taj pasti izbor.
-
scudetto89
- Kontakt:
Slazem se brate da joj bude hairli i bolji da zamjeni , naravno da nas bolje slusaju, za njih i zivimojose je napisao/la: ↑19 jun 2024, 14:40Moja puni 7 godina narednog mjeseca pa bih joj uzeo za rođendan. Da je zaokupi jedno vrijeme (da mi ne bi tražila mobitel kao pola njenih drugarica i drugova), a i da ja znam gdje je kad mi se izgubi na igralištu među djecom.scudetto89 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 12:30Upravu si to nisam uzimao, jer su mi mala djeca jos im je rano![]()
@Federer17: Za ovaj Canyon KW 44 sam i ja dobio preporuke, ako ne bude drugih savjeta, vjerovatno će na taj pasti izbor.
Kod mene curica ima 4.5 , a sin 3.5 eto mali klinci
04.10.2009 !
Može li neko podijeliti iskustva sa MI STORE-om u Sarajevu?
Hvala unaprijed na informacijama
Hvala unaprijed na informacijama
- VivaLaStella
- Kontakt:
Savjeti za pametni sat do 500-600KM? Zasad mi se svidja Huawei GT4 i Amazfit GTR4
Znači treba mi nešto poprilično standardno
trening/sport opcije nebitne 
Znači treba mi nešto poprilično standardno
Look on my works, ye Mighty, and despair!
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
Ja sam od njih kupovao par stvari, mobitel, mini printer, zvucnik, uredno dobio racun i garanciju. Problem sa tim uredjajima nisam imao tako da ne znam kakvi su po pitanju reklamacija.
- Donnie Darko
- Kontakt:
kupio sam prošle godine galaxy 5 na piku random oglas za 320KM, nov, i nisam se pokajao sekundeVivaLaStella je napisao/la: ↑24 jun 2024, 14:18Savjeti za pametni sat do 500-600KM? Zasad mi se svidja Huawei GT4 i Amazfit GTR4
Znači treba mi nešto poprilično standardnotrening/sport opcije nebitne
![]()
- VivaLaStella
- Kontakt:
Eto i ja naletih na galaxy watch 6Donnie Darko je napisao/la: ↑24 jun 2024, 21:45kupio sam prošle godine galaxy 5 na piku random oglas za 320KM, nov, i nisam se pokajao sekundeVivaLaStella je napisao/la: ↑24 jun 2024, 14:18Savjeti za pametni sat do 500-600KM? Zasad mi se svidja Huawei GT4 i Amazfit GTR4
Znači treba mi nešto poprilično standardnotrening/sport opcije nebitne
![]()
Look on my works, ye Mighty, and despair!
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Ima li neko da koristi Xiaomi 13t PRO?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koristim ga ja kao rezervu, sta ti treba?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
S24 ili iphone 15 (ovo bi bio prvi iphone koji bi koristio ikad)
Arsenal All The Way !
-
scudetto89
- Kontakt:
Ja sam na 15 pro max i to je ne vidjeni stroj, mene da pitas iphone bez razmisljanja, ako mozes dati za 15 pro to bilo vrh, ali i 15-ka nije losa
04.10.2009 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.