Nastavimo pisati u novoj temi o transferima i ostalim temama do početka nove sezone

To vam je igrac koji moze sam vuci cijelu ekipu. Kada nekoga ne ide, on ce se dati za dvojicu ako treba. U odbrani pokretne noge i agresivnost kao u mrkog medvjeda. U napadu lucidnost kao sto je Xavi imao u fudbalu, vidi par poteza u naprijed. Uglavnom prevazisao BH rukomet i pitanje je samo vremena kada ce se odbaciti u sjevernije i ozbiljnije lige. Ziva istina i cudit ce me ako ga uspijete zadrzati i ovo ljeto. Golman Celjo je solidan, dobar, ali realno u Premijer ligi moze biti drugi golman, ali da Celik dovede nekog malo iskusnijeg uz njega.Cap13 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 13:57Nisam dosadašnjih godina pratio uopce Premijer ligu. Prvenstveno jer nije bilo klubova iz mog grada. Pratim zadnjih par sezona Čelik-junior i za ovu ligu što su igrali imaju dosta nadprosjećnih igrača u kojima se vidi potencijal i za ovaj viši rang, pogotovo u Torlakoviću i golmanu Čelji.
Zanima me kakva mogu biti moja očekivanja za ovu sezonu i kakve su nam šanse za opstanak.
Ma što se tiće Torlakovića znamo se lično ali još uvijek ne znam ništa vezano za njegovu budućnost. Ovu polusezonu u Junioru ga je stvarno bilo milina gledati i vidjelo se da odskace od ostatka ekipe.Nadam se da će ostati jer je mlad i dobar igrač a definitivno treba jos pojačanja od pivota pa nadalje.Manolo22 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 14:23To vam je igrac koji moze sam vuci cijelu ekipu. Kada nekoga ne ide, on ce se dati za dvojicu ako treba. U odbrani pokretne noge i agresivnost kao u mrkog medvjeda. U napadu lucidnost kao sto je Xavi imao u fudbalu, vidi par poteza u naprijed. Uglavnom prevazisao BH rukomet i pitanje je samo vremena kada ce se odbaciti u sjevernije i ozbiljnije lige. Ziva istina i cudit ce me ako ga uspijete zadrzati i ovo ljeto. Golman Celjo je solidan, dobar, ali realno u Premijer ligi moze biti drugi golman, ali da Celik dovede nekog malo iskusnijeg uz njega.Cap13 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 13:57Nisam dosadašnjih godina pratio uopce Premijer ligu. Prvenstveno jer nije bilo klubova iz mog grada. Pratim zadnjih par sezona Čelik-junior i za ovu ligu što su igrali imaju dosta nadprosjećnih igrača u kojima se vidi potencijal i za ovaj viši rang, pogotovo u Torlakoviću i golmanu Čelji.
Zanima me kakva mogu biti moja očekivanja za ovu sezonu i kakve su nam šanse za opstanak.
najbolji igrac juniora je desno krilo (mlad momak, ne znam mu ime, zabio u gradaccu 10,11 golova)Cap13 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 13:57Nisam dosadašnjih godina pratio uopce Premijer ligu. Prvenstveno jer nije bilo klubova iz mog grada. Pratim zadnjih par sezona Čelik-junior i za ovu ligu što su igrali imaju dosta nadprosjećnih igrača u kojima se vidi potencijal i za ovaj viši rang, pogotovo u Torlakoviću i golmanu Čelji.
moguce da jest.. dobar igrac. slazem se s tobom vezano za postavu, sa ovom ekipom ulaze turisticki i da potrose pare, a pitanje je koga mogu dovesti jer i nije neka ponuda na nasem trzistu, a ni celik-junior nije nesto privlacna destinacija da se ne lazemorukometubih23 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 16:41Anes Suljić je to krilo mislim i da je kapiten ono što sam ih upratio.
Što se Juniora tiče imaju par solidnih igraca i cak iznadprosjecnih za federalnu al za premijer ligu im fali najmanje jedna postava čitava ako hoće opstati.
Jest Suljic.rukometubih23 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 16:41Anes Suljić je to krilo mislim i da je kapiten ono što sam ih upratio.
Što se Juniora tiče imaju par solidnih igraca i cak iznadprosjecnih za federalnu al za premijer ligu im fali najmanje jedna postava čitava ako hoće opstati.
kralju od tih igraca jedino pasalic nesto vrijedi, ovo ostalo je sve ispod PL prosjeka.. dzakmic je bio i solidan u maglaju, a sada ima bar 10 kg viskaCap13 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 08:45Jest Suljic.rukometubih23 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 16:41Anes Suljić je to krilo mislim i da je kapiten ono što sam ih upratio.
Ma sto se tice federalne ekipa je odlicna, nisu je bez razloga osvojili. Bilo je pred kraj problema sa povredama pa su i rezultati oslabili ali mislim da su prerasli federalnu ali isto tako da nisu ni blizu dorasli premijer. Ne bih volio samo ekspresno ispadanje, a gdje ce se naci na tabeli mi je najmanje bitno.
Ima tu pored Suljica, Torlakovica i Celje, na poziciji lijevog krila Pasalic Adi i na beku Amel Dzamkic. Trebalo bi tu definitvno dodati jos.
Realno kako su igrali i zasluzili su. Mozda je 50% puno jedino...RukometBiH123 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 12:18Tuzlaci kaznjavaju igrace 50% prema informacijama, seljacki klub ili je pukla slavina ?![]()
Igrači su sa Slobodom dogovorili plaća koju su dogovorili. Vjerojatno nigdje u ugovoru nije pisalo da moraju biti prvaci. E sad možda je greška onoga tko je procjenjivao da bi oni mogli biti prvaci, dali je on kažnjen...
Imali su cilj koji nije ispunjen. Ne znam sta je ovdje problem? Previse je 50%, to definitivno. Isto kao na "obicnom" poslu. Ne ispunis cilj, snosi posljedice. To je svugdje tako...EastwichTown je napisao/la: ↑15 jun 2024, 15:07Da li bi bio "za" da u firmi dogovoriš platu npr. 1800 , ti daš sve od sebe na poslu , sturiš se , ali gazda ti na kraju odbije 50% zato što nije ispunio plan ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.