Geni. Na ovim prostorima sve visoki, krupni i spori ljudi.
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Ma Španci su odliĉni, imaju sistem, imaju Rodrija koji diriguje čitavom ekipom. Osvojit ne mogu jer im fali ofanzivno još malo talenta, ali neće se s njima niko naigrat.
Modrić ne može ovo više igrat, brat je prespor, isto rekreativac djeluje pored ovih ostalih na terenu i to je najveći problem Hrvata.
Modrić ne može ovo više igrat, brat je prespor, isto rekreativac djeluje pored ovih ostalih na terenu i to je najveći problem Hrvata.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- akisarajevo92
- Kontakt:
za razliku od proslih turnira Hrvati na ovaj Euro usli previse nadmeno, cak pojedinci pricali o tituli, unatoc svim rezultatima ipak jos nisu taj nivo Francuske, Engleske i sl. da mogu imati takav stav
ali ko zna, mozda i u ovoj utakmici izvedu ono svoje pa uzmu bod
Don't believe the hype.
I dalje ne mogu da vjerujem da igra Cucurella. Uzasna odluka.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Hajmo komsije primite jos pet
Spanci su najtalentovanija nacija. U svakom sportu sila.bodi123 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 18:38Ma Španci su odliĉni, imaju sistem, imaju Rodrija koji diriguje čitavom ekipom. Osvojit ne mogu jer im fali ofanzivno još malo talenta, ali neće se s njima niko naigrat.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Raja na Vilsu razočarana 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Realno. Dzeko bi legao Hrvatskoj ko budali samar. Kakav crni Budimir i picke materine
Crkni Dzankovicu
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- akisarajevo92
- Kontakt:
hejteri ce upitati "a đe su u zimskim sportovima?"Mogli je napisao/la: ↑15 jun 2024, 18:39Spanci su najtalentovanija nacija. U svakom sportu sila.bodi123 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 18:38Ma Španci su odliĉni, imaju sistem, imaju Rodrija koji diriguje čitavom ekipom. Osvojit ne mogu jer im fali ofanzivno još malo talenta, ali neće se s njima niko naigrat.

Morata i Dybala ce ostati vjeciti 20-godisnjaci ocam'
Don't believe the hype.
Najveći problem Hrvatskoj je Brozovic i onaj ko ga je postavio da igra. Ne postoji ni u odbrani ni u napadu.
Čovjek spava na terenu
Čovjek spava na terenu
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma ne mora ovo ništa da znači. Sistem je takav da se moraš dobro napatiti da ispadneš u grupi. Portugal 2016 jedva prošao grupu, otišao u lakši dio žrijeba i kasnije osvojio.akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 18:38za razliku od proslih turnira Hrvati na ovaj Euro usli previse nadmeno, cak pojedinci pricali o tituli, unatoc svim rezultatima ipak jos nisu taj nivo Francuske, Engleske i sl. da mogu imati takav stav
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Onaj brat Cucurella ne zna kud udara 

- JayCatwright
- Kontakt:
Fkt ne znam kako ih nije stid da udju nadmeni. Ljudi bili drugi pa treci na dva svjetska prvenstva uzastopno jbtakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 18:38za razliku od proslih turnira Hrvati na ovaj Euro usli previse nadmeno, cak pojedinci pricali o tituli, unatoc svim rezultatima ipak jos nisu taj nivo Francuske, Engleske i sl. da mogu imati takav stav
Mi smo nadmeni čitav zivot i mislimo da smo bolji od drugih pa citas ove komentare tipa kakva madjarska i skotska mi bi ih razbili
A koja je fora da lik imena Anel Džanković glumi većeg uju od Praljka?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Heee kad ode u Makarsku, dobije džabe kafu i sok
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- JayCatwright
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.