Covjek za busen zapeo

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Covjek za busen zapeo
Gledaj ti s kakvim se ja neznalicama raspravljam na temi EPL-a, to ne zna pravilo offsidea
Kakav FLOP Petkovica.bavariapivo je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:46Ti nisi dobar sa glavom ali nikako, ako ono penal po tvojem nije bio…
NebeskaSila96 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:47Nije bio ofsajd nego indirektan udarac jer je Perisic usao ranije kod penala.A kad svira indirektan udarac digne ruku kao da je ofsajd
Jbg opet nafataju da mogu otici lagano na EP. Mi nafatamo i ne odemotuzlak1987 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:51Hrvatska bez Modrica pot 4.
I ono ovo sto nafataju dijaspore u buducnosti ali slabo.
Jes, bas tako je bilo ranije. A sad nam nadji kako je sadJayCatwright je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:47
Nije tacno. Ovo je laz i mit.
Crveni je uvijek ako se procijeni da igrac ne moze doci do lopte a istovremeno sprijeci cist gol. Ovo je morao biti crveni
Prije je bilo ako bude penal da moze crveni dati zadnjem igracu i ako je isao na loptu i ako nije, ne kontam kako ne znas takva pravila a pratis fudbal. Evo ti primjer za Chelsea, Reece James dobio crveni prije 2 sezone kada je rukom sprijecio gol namjerno, da je bilo nenamjerno ne bi bilo crvenog, logicno. Isto ti je i za startove, da je Rodri isao na loptu to je cist zuti, ovako je greska sudijedarker10 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:52Jes, bas tako je bilo ranije. A sad nam nadji kako je sadJayCatwright je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:47
Nije tacno. Ovo je laz i mit.
Crveni je uvijek ako se procijeni da igrac ne moze doci do lopte a istovremeno sprijeci cist gol. Ovo je morao biti crveni![]()
Nije bio offside nego je igrac koji je dosao do lopte nakon golmanove odbrane usao prije u 16 metara.JayCatwright je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:49Gledaj ti s kakvim se ja neznalicama raspravljam na temi EPL-a, to ne zna pravilo offsidea![]()
Pretezno gunneri naravno
Ja napisao da je offside ?napapijri1987 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:59Nije bio offside nego je igrac koji je dosao do lopte nakon golmanove odbrane usao prije u 16 metara.JayCatwright je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:49Gledaj ti s kakvim se ja neznalicama raspravljam na temi EPL-a, to ne zna pravilo offsidea![]()
Pretezno gunneri naravno
Provali se ti opet![]()
Indirektno da. Covjek pita zbog cega je gol ponisten i ti mu kazes da ne zna offside pravilo,sto implicira da je isti ponisten zbog offside. Mada vidim da si prije i sam napisao da je indirektan udarac i izvinjavam ti se ovim putem.JayCatwright je napisao/la: ↑15 jun 2024, 20:01Ja napisao da je offside ?napapijri1987 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:59Nije bio offside nego je igrac koji je dosao do lopte nakon golmanove odbrane usao prije u 16 metara.JayCatwright je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:49
Gledaj ti s kakvim se ja neznalicama raspravljam na temi EPL-a, to ne zna pravilo offsidea![]()
Pretezno gunneri naravno
Provali se ti opet![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.