Ondje je Perišić prerano ušao u 16 a penal nije realizovan pa je odluka indirekt.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Yamal 16 godina ima
meni je pomalo nenormalno da neko u ovim godinama, dok se tijelo jos razvija igra ovoliki broj utakmica na najvecem nivou
Za razliku od Fatia ovom brzina nije glavni adut, ima i mozga, nema sanse da ne uspije.akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 20:14meni je pomalo nenormalno da neko u ovim godinama, dok se tijelo jos razvija igra ovoliki broj utakmica na najvecem nivou
samo da ne zavrsi kao Fati
Ne bi me iznenadilo da je bilo mutnih radnji oko godista. Vidis da je crn. Sjeti se onog malog iz Dortmunda koji je vazio za nestvarnog talenta.akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 20:14meni je pomalo nenormalno da neko u ovim godinama, dok se tijelo jos razvija igra ovoliki broj utakmica na najvecem nivou
Ma rodjen je u spaniji.Mogli je napisao/la: ↑15 jun 2024, 20:17Ne bi me iznenadilo da je bilo mutnih radnji oko godista. Vidis da je crn. Sjeti se onog malog iz Dortmunda koji je vazio za nestvarnog talenta.akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 20:14meni je pomalo nenormalno da neko u ovim godinama, dok se tijelo jos razvija igra ovoliki broj utakmica na najvecem nivou
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.