Stvarno mislis da nece? Pa to ova ekipa drugacije i ne zna!TurkishAirlines je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:58Samo da ne uzimaju pare od roditelja, ostalo ce biti sve oke.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Svaka cast Skori na svemu, al dat ugostitelju da upravlja Akademijom jednog kluba i klimati glavom kako je to super e onda stvarno ne znam.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- napoleon72
- Kontakt:
Znaci Senadu je dobro sto nam je trener golmana u akademiji onaj koji je stvorio najgoreg golmana poslije rata?Zastone je napisao/la: ↑15 jun 2024, 20:39senad82 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:29Citas i smijes se kakvi likovi se sve prave pametni.
Evo samo par recenica da Vam napisem o obadvojici
Dzeno vec 10-tak godina radi sa djecom i to poprilicno uspjesno Dzeno je trenirao prve timove i to je veliko iskustvo za trenera koji ce trenirati juniore.
Adnan Pervan strucnjaci ne radi sa Gusom kako neko napisa vec 4 godine, Adnan Pervan ima svoju skolu fudbala odakle najbolje golmane salje nama. Adnan Pervan je licni trener vec 7-8 godina Muhamedu Sahinovicu, Farisu Krkalicu (Dinamo ZG) i ni manje ni vise nasem Farisu Mehicu.
Toliko info za vas strucnjaci pa nastavite lupetatiNe znam ali mi je smjesno hahah

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
To je jednostavno kod nas, jedan korak naprijed, nazad dva i sve tako u krug godinama, zato nikad necemo biti ozbiljan klub. Jednog Vrancica si otjerao a covjek je htio zavrsit karijeru ovdje i radit u Akademiji, nama ne valja a valja Eintrachtu, a nama Hosic, ne zadrzi se duze od 90 dana u ekipama iz Federalke.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ljudima po tesnju svanulo, hvale potez uprave sto su se konacno rijesili hosica i gdje ce jadan - eto ga u Sarajevo. Pizda vam materina nenormalna..
NEMA NAZAD
samo znate pljuvati, zna Ayla sta radi...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- TurkishAirlines
Lijepo vam je receno, vise puta, da ne vjerujete medijima i neprovjerenim glasinama
Nema veze, idemo dalje!

Sad ide neko top pojacanje, pa ide prica kako misevi u rupe ide... pa opet neko neugodno iznenadjenje, pa ovi drugi ce ove slati u misiju rupu i tako u krug.
A mirvah svoj cilj ispunjava
Nema veze, idemo dalje!

Sad ide neko top pojacanje, pa ide prica kako misevi u rupe ide... pa opet neko neugodno iznenadjenje, pa ovi drugi ce ove slati u misiju rupu i tako u krug.
A mirvah svoj cilj ispunjava

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Leterme je godinama skautirao Hošića, u više navrata ga je htio dovesti u Belgiju, ali bi uvijek bilo komplikacija.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Kao igračima im nemam šta reći, sve pohvale. Međutim nakon karijere odvratno ponašanje. Toliko su uspješni da im je Sarajevo san, kao Turković kad je ispalio u Osijek 2021.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ja i dalje stojim iza svojih rijeci da je Sahinovic nula od golmana ali taj Sahinovic je sa 18 stao na gol sto je neka njegova olaksica za sve kikseve koje je imao. On ga je stvorio pa Vi mislite sta zelite, isto kao sto je trenirao Krkalica (D.Zg) a i nasu najvecu mladu nadu Mehica.
I da taj Sahinovic nam je donio finu lovu kakav god da je ali je to istina kao sto je istina da ga ja nebi vise volio vidjeti na nasem golu.
I da taj Sahinovic nam je donio finu lovu kakav god da je ali je to istina kao sto je istina da ga ja nebi vise volio vidjeti na nasem golu.
F.K. SARAJEVO
E za istim tim Turkovicem je raja plakala sto nije u klubu, a vjerujem da bi i dan danas.. ali evo osvetili smo se Osijeku

Napunio se Peneranda na odmoru sad kad razvali.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Dijete klubaZastone je napisao/la: ↑15 jun 2024, 21:30E za istim tim Turkovicem je raja plakala sto nije u klubu, a vjerujem da bi i dan danas.. ali evo osvetili smo se Osijekupisu da njihova legenda Ivo Smoje dolazi sa Zekicem kao pomocnik
![]()

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Da misli dobro svome klubu poveo bi nekoliko tih prijateljica vamo da se osigura budućnost kluba.
If you know what I mean.

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Nece se ni taj Penaranda naigrati kod Zeke.
-
- Kontakt:
Zeka je bio ko Peneranda karaktera ko fudbaler.

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, Bing [Bot], boki86, bosnas_, Hordas1990, mire971, mosarajvosa83, N3R3D, NeSamSafetee, riki46, rimljanin90, skoJaa, Tatamata1946, THEC, Velaxsa i 121 gost.