UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
Chiesa se polako ali sigurno pridružuje Shaqiriu i Ochoi
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Koliko se sra.lo o navijacima Albanije i navijanju, svi sute sad...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Aa daaaj.JayCatwright je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:25Druze ti si me u inbox molio da ti na premier stavim 5 KM da kockas, tako da nemoj bgtbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:23Zašto uopšte odgovarate retardu Curryju aka Jay na postove kad vas lik namjerno trolla da mu odgovorite kako bi imao s kim komunicirati jadnik jer mu je forum jedina zanimacija u životu?![]()

Vidim lik svaku noc do zore ostane budan ceka Tatuma preko za 21,60.

Klasični džamijaš, a pare ostavlja u uzp kladionicama. Kakav glupan. Gluplji i od tekashija valjdaZaniolo je napisao/la: ↑15 jun 2024, 21:33Aa daaaj.JayCatwright je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:25Druze ti si me u inbox molio da ti na premier stavim 5 KM da kockas, tako da nemoj bgtbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:23Zašto uopšte odgovarate retardu Curryju aka Jay na postove kad vas lik namjerno trolla da mu odgovorite kako bi imao s kim komunicirati jadnik jer mu je forum jedina zanimacija u životu?![]()
![]()
Vidim lik svaku noc do zore ostane budan ceka Tatuma preko za 21,60.![]()
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
fkt nekad imas osjecaj da jedan lik ima tri profila
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Chapman1886
- Kontakt:
pišete o čovijeku koji sam sebi dadne nadimak baboedindzeko,to dovoljno govori o njegovom kapacitetuIstinski je napisao/la: ↑15 jun 2024, 21:34Klasični džamijaš, a pare ostavlja u uzp kladionicama. Kakav glupan. Gluplji i od tekashija valjdaZaniolo je napisao/la: ↑15 jun 2024, 21:33Aa daaaj.JayCatwright je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:25
Druze ti si me u inbox molio da ti na premier stavim 5 KM da kockas, tako da nemoj bgt![]()
![]()
Samo Sloboda | COYG
- JayCatwright
- Kontakt:
Jeste, to je doduše bilo na mom starom profilu, ali se sjećam da je moljakao, što je najjače pisao mi da će mi sutra vratiti, naravno nije vratio, al halal bilo lažnom vjernikuZaniolo je napisao/la: ↑15 jun 2024, 21:33Aa daaaj.JayCatwright je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:25Druze ti si me u inbox molio da ti na premier stavim 5 KM da kockas, tako da nemoj bgtbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:23Zašto uopšte odgovarate retardu Curryju aka Jay na postove kad vas lik namjerno trolla da mu odgovorite kako bi imao s kim komunicirati jadnik jer mu je forum jedina zanimacija u životu?![]()
![]()

Narod koji je uvijek bio na pogresnoj strani istorije i koji je pukom srecom dobio ovo sto danas imaju. Zijane u prvom svjetskom ratu, glupi kralj ne uzme sta mu se nudilo, nego ide u pravljenje Yugolsavije. A kao pobjednicima, Srbima su nudili cijelu BiH, Crnu Goru, veci dio Hrvatske. Hrvatima bi ostalo malo oko Zagreba. Onda drugi svjetski rat, gdje su opet na strani fasista i opet gube i Tito ih nagradi za to Istrom, koju nikad nisu imali.
Štoooo?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ovaj lik ima sigurno 5 profila... Po stilu pisanja mi je to postalo ocito.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakav glupan, jbt. Evo ti
- JayCatwright
- Kontakt:
Popij dvije pive pa postavljaj na chatu spotove s youtuba mongoloidu. Cuj mi barabara s italijom
Zadnja izmjena: Istinski, dana/u 15 jun 2024, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Ako je ono bila peta engleska postava (90% tih igraca otislo na EP), koja je onda bila kod nas, s obzirom da je 7 debitanata nastupilo taj put?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Evander je napisao/la: ↑15 jun 2024, 21:36Narod koji je uvijek bio na pogresnoj strani istorije i koji je pukom srecom dobio ovo sto danas imaju. Zijane u prvom svjetskom ratu, glupi kralj ne uzme sta mu se nudilo, nego ide u pravljenje Yugolsavije. A kao pobjednicima, Srbima su nudili cijelu BiH, Crnu Goru, veci dio Hrvatske. Hrvatima bi ostalo malo oko Zagreba. Onda drugi svjetski rat, gdje su opet na strani fasista i opet gube i Tito ih nagradi za to Istrom, koju nikad nisu imali.

Boldano. A danas unistavaju biste Josipa Broza.
ova je jaka, priznajemJayCatwright je napisao/la: ↑15 jun 2024, 21:38Haveru, bolje ti je idi gledaj imal kakvih bajramskih popusta za serdžade![]()

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Sreca pa je Spaletti tu, inace bi Italija imala strašne probleme kao onomad s Makedonijom, od starta je krenuo ofanzivno u svom stilu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.