Rijetka vrsta sabana. Dzaba mu sve pare ovog svijeta.
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
imam obezbedenje u malom prstu.. da odma kazem ko bude dobar nece dobiti po nosu ko ne bude da kazem sta ga cekaInvincibles14 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 22:20Imat ces ti posla kraljuboatenkk je napisao/la: ↑15 jun 2024, 22:19sutra radim ko redar u gelsenkirhenu.. svabe me kontaktirale da pratim navijace srbije i ovim putem ih molim da ne unose oruzje baklje i to sve.. ja sam stara skola i pendrekom cete dobiti da odmah upozorim
javite navijacima srbije ako znate nekoga da ce na utakmicu![]()
- Chapman1886
- Kontakt:
prvo i prvo ja neperem guzice,jasa **** nisam tako dolazijo u kontakt nego preko metalne cijevi radijo godinama ko klempner u wasserversorgung und kanalisation,takoda meni nemoj nikakve pelene da spominješ,nađi pa kusajPereira je napisao/la: ↑15 jun 2024, 22:09Ljubomoran ovaj iz periguzije , ja ih plodim i bogat sam, a on zamisli mora cistiti babama supkove za 1500 ojra, i onda ga nijedna nece jer se usmrdio na izmet, yebao ga otac u pesina![]()
drugo i drugo ja sam čovijek u godinama prošo sam dosta toga ali i dalje po granapu čvoke udaram takima ko ti i tekashi
treće i treće možda sam ti j i babo ako si u Luzern javise da uradimo test
Samo Sloboda | COYG
- Chapman1886
- Kontakt:
gdje živiš drug jasam mladost proveo u Frankuft am main,često sam gore zet mi nudijo da mi plati da dođem na koju utakmicu neću se reko ponižavati platiću iz svog džepa pozdravboatenkk je napisao/la: ↑15 jun 2024, 22:19sutra radim ko redar u gelsenkirhenu.. svabe me kontaktirale da pratim navijace srbije i ovim putem ih molim da ne unose oruzje baklje i to sve.. ja sam stara skola i pendrekom cete dobiti da odmah upozorim
javite navijacima srbije ako znate nekoga da ce na utakmicu
Samo Sloboda | COYG
Drugo i trece
previse se ova balavurdija kurci.. nedaj da te provociraju.. vojni rok vratiti da od njih napravimo vojnike a ne balavurdiju.. nesposobni za zivjeti sve do jednogChapman1886 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 22:22prvo i prvo ja neperem guzice,jasa **** nisam tako dolazijo u kontakt nego preko metalne cijevi radijo godinama ko klempner u wasserversorgung und kanalisation,takoda meni nemoj nikakve pelene da spominješ,nađi pa kusaj
drugo i drugo ja sam čovijek u godinama prošo sam dosta toga ali i dalje po granapu čvoke udaram takima ko ti i tekashi
ma ja zivim u bosni ali radim ovako jaranima iz saveza naseg i nekim jaranima iz njemackog saveza pomognem upozno ih kad sam na prugi bio u minhenu
Zadnja izmjena: boatenkk, dana/u 15 jun 2024, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko imas godina?boatenkk je napisao/la: ↑15 jun 2024, 22:26previse se ova balavurdija kurci.. nedaj da te provociraju.. vojni rok vratiti da od njih napravimo vojnike a ne balavurdiju.. nesposobni za zivjeti sve do jednogChapman1886 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 22:22prvo i prvo ja neperem guzice,jasa **** nisam tako dolazijo u kontakt nego preko metalne cijevi radijo godinama ko klempner u wasserversorgung und kanalisation,takoda meni nemoj nikakve pelene da spominješ,nađi pa kusaj
Kakav hebeni HiŠaj
Dajte adrese sva trojica, da vas zgromim.
Jel ovo nasa zastava na tribinama?
- Chapman1886
- Kontakt:
ja sam jna služio u delčevu 69te , poseban režim prolazili blizu granica bila ako šta pukne pa rusi pošalju preko bugarske mi prva linija odbrane bili... tri godine kasnije kad samse debomiliso otišao u FRANKFURT radio prvo ko drvosječa otjerali me iz firme koliko sam dobro radio nije niko mogo moju normu pratiti još prebijo dva šivtara pa na kraju završio ko klepner nije dase hvalim ali sam sigurno 50% cijevi kanalzacijonih u frankuftu kroz svoje ruke ptourio nerijetko i sam izgrebem prvi sloj asvalta,drugi izbupim otvorim spustim cijev staru izbacim zašalujem izbetoniram sve sam za sahat dva to je jna meni dala a ne ko ove pizdce slikavaju pive na forumu brukaboatenkk je napisao/la: ↑15 jun 2024, 22:26previse se ova balavurdija kurci.. nedaj da te provociraju.. vojni rok vratiti da od njih napravimo vojnike a ne balavurdiju.. nesposobni za zivjeti sve do jednogChapman1886 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 22:22prvo i prvo ja neperem guzice,jasa **** nisam tako dolazijo u kontakt nego preko metalne cijevi radijo godinama ko klempner u wasserversorgung und kanalisation,takoda meni nemoj nikakve pelene da spominješ,nađi pa kusaj
ma ja zivim u bosni ali radim ovako jaranima iz saveza naseg i nekim jaranima iz njemackog saveza pomognem upozno ih kad sam na prugi bio u minhenu
Samo Sloboda | COYG
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- akisarajevo92
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Najjača tema svako prvenstvo.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
svaka ti cast pa neces zetu naplatiti.. meni je drug iz telaviva nudio da na finale idemo u berlin ali znas kakvo je stanje u izraelu.. ali kad svabe i deefbe zove moras se odazvati.. dosta su oni humanitarki organizovali tokom rata pa nemozes biti supak i odbiti ih kad zovu pomoci.. ma isti smo zivot imali.. ja ono klasika 92 u rov pa 93 u minhen.. ti si stariji od mene.. ali obojica smo veterani i zasluzujsmi postovanje od balavaca.. nedaj da te djeca provocirajuChapman1886 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 22:31ja sam jna služio u delčevu 69te , poseban režim prolazili blizu granica bila ako šta pukne pa rusi pošalju preko bugarske mi prva linija odbrane bili... tri godine kasnije kad samse debomiliso otišao u FRANKFURT radio prvo ko drvosječa otjerali me iz firme koliko sam dobro radio nije niko mogo moju normu pratiti još prebijo dva šivtara pa na kraju završio ko klepner nije dase hvalim ali sam sigurno 50% cijevi kanalzacijonih u frankuftu kroz svoje ruke ptourio nerijetko i sam izgrebem prvi sloj asvalta,drugi izbupim otvorim spustim cijev staru izbacim zašalujem izbetoniram sve sam za sahat dva to je jna meni dala a ne ko ove pizdce slikavaju pive na forumu brukaboatenkk je napisao/la: ↑15 jun 2024, 22:26previse se ova balavurdija kurci.. nedaj da te provociraju.. vojni rok vratiti da od njih napravimo vojnike a ne balavurdiju.. nesposobni za zivjeti sve do jednogChapman1886 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 22:22prvo i prvo ja neperem guzice,jasa **** nisam tako dolazijo u kontakt nego preko metalne cijevi radijo godinama ko klempner u wasserversorgung und kanalisation,takoda meni nemoj nikakve pelene da spominješ,nađi pa kusaj
Chapman1886 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 22:31ja sam jna služio u delčevu 69te , poseban režim prolazili blizu granica bila ako šta pukne pa rusi pošalju preko bugarske mi prva linija odbrane bili... tri godine kasnije kad samse debomiliso otišao u FRANKFURT radio prvo ko drvosječa otjerali me iz firme koliko sam dobro radio nije niko mogo moju normu pratiti još prebijo dva šivtara pa na kraju završio ko klepner nije dase hvalim ali sam sigurno 50% cijevi kanalzacijonih u frankuftu kroz svoje ruke ptourio nerijetko i sam izgrebem prvi sloj asvalta,drugi izbupim otvorim spustim cijev staru izbacim zašalujem izbetoniram sve sam za sahat dva to je jna meni dala a ne ko ove pizdce slikavaju pive na forumu brukaboatenkk je napisao/la: ↑15 jun 2024, 22:26previse se ova balavurdija kurci.. nedaj da te provociraju.. vojni rok vratiti da od njih napravimo vojnike a ne balavurdiju.. nesposobni za zivjeti sve do jednogChapman1886 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 22:22prvo i prvo ja neperem guzice,jasa **** nisam tako dolazijo u kontakt nego preko metalne cijevi radijo godinama ko klempner u wasserversorgung und kanalisation,takoda meni nemoj nikakve pelene da spominješ,nađi pa kusaj

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kako Talijani cuvaju rezultat. Doktori! 2-1 je pobjeda 
Nema tu kurcenja i nabijanja gol razlike!

Nema tu kurcenja i nabijanja gol razlike!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Oplakah

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.