Možda
Al ovi svijetlo plavi što ih ima 7% sigurno neće

Inaće ahbabu moj
Kako unuk
Jel narasto mydonja
Vidiš ga na Europske na Koševo sad u julu
Gori si ti što ne vjerujes čovjeku da je u Vegasu.Paromlinac je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:55Covjek se ubi dokazujuci na javnom forumu sportskog karaktera da se nalazi u Vegasu, a onda cijelo vrijeme potrosi pisuci o Zelji. Pa ovo nije realno .
Ne znam zbog cega mislis da ne vjerujem da je na aparatima.donDondon je napisao/la: ↑15 jun 2024, 23:56Gori si ti što ne vjerujes čovjeku da je u Vegasu.Paromlinac je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:55Covjek se ubi dokazujuci na javnom forumu sportskog karaktera da se nalazi u Vegasu, a onda cijelo vrijeme potrosi pisuci o Zelji. Pa ovo nije realno .
Pitaru de jedan selfie ispred aparata neka vidi sirotinja kako se živi
Naleti i ti @Muhoni...stojko je napisao/la: ↑16 jun 2024, 01:49Jel ti dritan dozvolio da pises na ovoj temi ili ti to kradom radis?MocMahale444 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 21:48Gledaj ovog čafirelija, nekad je bio Tobe a sad se vraca svoJiMa. Nije krv voda čafireli naš.
Mojne tisra svrakinom to mi je šef![]()
![]()
Nekad su bili Slovenci Europljani ! Vidi na sta spadose mitomani. Ima li za Bajram baklava u Jagomiru ?!
@karina11-koji si ti samo ****.Mora da te Nigerijac
Jest eto,bas se @mlinnaparu moram dokazivati?!donDondon je napisao/la: ↑15 jun 2024, 23:56Gori si ti što ne vjerujes čovjeku da je u Vegasu.Paromlinac je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:55Covjek se ubi dokazujuci na javnom forumu sportskog karaktera da se nalazi u Vegasu, a onda cijelo vrijeme potrosi pisuci o Zelji. Pa ovo nije realno .
Pitaru de jedan selfie ispred aparata neka vidi sirotinja kako se živi

Izvini matorac, nisam mogao, bio sam zauzet s jednom jedva punoljetnom djevojkomPitarsam je napisao/la: ↑15 jun 2024, 13:33Pa @vegeta majka mu stara,zar je dotle došlo?!
Da moraš lagat konstantno da bi pametan ispao?!?
Podjem ja jučer prema restoranu,rekoh da pripazim
zemljaka u tudjini.Mozda mu platim ručak,puguram sa šta
Para,da možda zguzi šta,ma bilo šta -No Problem!!
Gledam.trazim dovikujem….
Pa pomislih kujici napaćenoj da makar malo vode dam da
Ne ugine na 42stepena!!
Ali hebaji ga!!
Urednik @Virto•4 naredio povljacenje i uholadje sve u
Rupice se povukle
![]()

No šiptaroni, nego deDeR nastavi glavom od zid. Mozda se dohavizas.stojko je napisao/la: ↑16 jun 2024, 01:49Jel ti dritan dozvolio da pises na ovoj temi ili ti to kradom radis?MocMahale444 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 21:48Gledaj ovog čafirelija, nekad je bio Tobe a sad se vraca svoJiMa. Nije krv voda čafireli naš.
Mojne tisra svrakinom to mi je šef![]()
![]()
Ti si postao dosasniji i veci kreten od pitarsam. Cestitam, teska konkurencija je bila
A brate ne citiraj budalu, ubi covjek kako je naporan. Preskoci ga zivota ti.19vendetta87 je napisao/la: ↑16 jun 2024, 15:39Izvini matorac, nisam mogao, bio sam zauzet s jednom jedva punoljetnom djevojkomPitarsam je napisao/la: ↑15 jun 2024, 13:33Pa @vegeta majka mu stara,zar je dotle došlo?!
Ne ugine na 42stepena!!
Ali hebaji ga!!
Rupice se povukle
![]()
![]()
Mrnjauuu,
Halo rastika,nekoIzMostara je napisao/la: ↑16 jun 2024, 17:53A brate ne citiraj budalu, ubi covjek kako je naporan. Preskoci ga zivota ti.19vendetta87 je napisao/la: ↑16 jun 2024, 15:39Izvini matorac, nisam mogao, bio sam zauzet s jednom jedva punoljetnom djevojkomPitarsam je napisao/la: ↑15 jun 2024, 13:33Pa @vegeta majka mu stara,zar je dotle došlo?!
Ne ugine na 42stepena!!
Ali hebaji ga!!
Rupice se povukle
![]()
![]()
Naravno da moze. Lagano jutarnje razgibavanje u casinu, a i koji dollarcic se zaradioPitarsam je napisao/la: ↑16 jun 2024, 15:54Ma znao sam,
Vidim da se ne javljas.
Blago tebi Sto ti je plaho.
“Sve bih dao da sam na tvom mjestu
Da te mrze,a da mi se diveeee”
P.S.Sad mi je jasno zašto si ti urednika@Virte•4 lijeva
ruka.Sta ti desna ruka guzni haver radi.Je li jos u bojkotu
Ili smislja nove izmisljotine u vezi G.Mirvica.
Ovde kod nas na soukbunaru sve standarno.Botovi su poredani
U chizu po rednim brojevima i cekaju.
Ti samo uzivaj i ne brini.Prepravi i fotoshopiraj sta god
Mozes.Malo da se zabavis i opustis od tolkih treba okolo.
Posalji jos koju fotku ako imas vremena.
![]()

Ma bravo,Golemi su to novci!19vendetta87 je napisao/la: ↑16 jun 2024, 18:41Naravno da moze. Lagano jutarnje razgibavanje u casinu, a i koji dollarcic se zaradioPitarsam je napisao/la: ↑16 jun 2024, 15:54Ma znao sam,
Vidim da se ne javljas.
Blago tebi Sto ti je plaho.
“Sve bih dao da sam na tvom mjestu
Da te mrze,a da mi se diveeee”
P.S.Sad mi je jasno zašto si ti urednika@Virte•4 lijeva
ruka.Sta ti desna ruka guzni haver radi.Je li jos u bojkotu
Ili smislja nove izmisljotine u vezi G.Mirvica.
Ovde kod nas na soukbunaru sve standarno.Botovi su poredani
U chizu po rednim brojevima i cekaju.
Ti samo uzivaj i ne brini.Prepravi i fotoshopiraj sta god
Mozes.Malo da se zabavis i opustis od tolkih treba okolo.
Posalji jos koju fotku ako imas vremena.
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.