Problem je što su birali, nisu skautirali.H8Z7 je napisao/la: ↑16 jun 2024, 21:43Hajde ubodi golmana jarane. Ako će ga birati oni koji su Rogića birali nisam optimističan nimalo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jun 2024, 21:36Sasvim okej odluka.
Dejana mi je žao, ali ybg, treba gledati strogo kvalitetu.
Rockov rezervni, i treba nam ipak kvalitetniji za prvih 11.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Da li je moguće da se Delac sa nama ne poveže ovo ljeto, kada god tražimo golmana on se spominje, sada vala ugovor do 2027 iako ima 31 godinu i golmani mogu sigurno braniti do 35-36 otkupiti ugovor ne vidim kako bi vrijedilo 
Ima li kakvih slobodnih golmana ili da ističu ugovori a da su barem nešto, izuzetno bitno dovesti dobrog golmana jer Čelik je u21 pa bi ipak ovo mjesto dao nekom iskusnom.

Ima li kakvih slobodnih golmana ili da ističu ugovori a da su barem nešto, izuzetno bitno dovesti dobrog golmana jer Čelik je u21 pa bi ipak ovo mjesto dao nekom iskusnom.
-
- Kontakt:
Zekic je odlican trener,mangup vidjecemo kako ce se prilagoditi kad sudija svirne 50 faulova ili kad sviraju beskontaktne faulove ocima,kakva ce biti strategija kad Lukic zapne od vazduh i dobije penal ili mozda neki gol iz ofsajda od 3 metra,mislim da ce dozivjeti nervni slom na klupi jer Zekic zna bas da poludi
Ne mozes nikako golmana kvaliteta Rockova dovesti da bude rezerva. Vjerovatno Iliev ide, pa ovaj dolazi da ga zamjeni.
Sesar Moze bit NEKA VRSTA pomocnika SD.. Mislim da je najbolje da Zekic bude trener/sd a da mu sesar bude izvrsilac radova..
Jer tesko mozemo nac SD koji ce bit bolji od Zekica a da ujedno dobro saradjuju..
Dovest Sesara nek bude uznjeg uci poso i sutra kad ode Zeka imas sd koji zna
Po mogucnosti OTJERAT OBA GOLMANA
Jer tesko mozemo nac SD koji ce bit bolji od Zekica a da ujedno dobro saradjuju..
Dovest Sesara nek bude uznjeg uci poso i sutra kad ode Zeka imas sd koji zna
Po mogucnosti OTJERAT OBA GOLMANA
Dolazio je na pregovore, ne znam da li su se dogovorili.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa Rogić je za klupe, zato i jeste slabiji. Ne treba se riješiti niti jednog, ali mi... Daj nam što više promjena. Ako dođe ovaj Rockov i ne bude dobar u prva četiri mjeseca, onda se možemo i sa njim pozdraviti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jun 2024, 20:41Rogić je kritičan pravo.
Iliev nije bajan, ali solidan golman.
Ako ćemo se već riješiti jednoga, bez dileme Rogić.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
On je doveden da bude prvotimac, ne smiješ to zaboraviti.Morpheus je napisao/la: ↑16 jun 2024, 23:44Pa Rogić je za klupe, zato i jeste slabiji. Ne treba se riješiti niti jednog, ali mi... Daj nam što više promjena. Ako dođe ovaj Rockov i ne bude dobar u prva četiri mjeseca, onda se možemo i sa njim pozdraviti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jun 2024, 20:41Rogić je kritičan pravo.
Iliev nije bajan, ali solidan golman.
Ako ćemo se već riješiti jednoga, bez dileme Rogić.
Nego je odmah pokazao da je kiks golman pa je Šaha uletio među stative.
Ma da nemamo strpljenja nije upitno, ali nikakva šteta da ode Rogić. A kako se priča( ne mora biti tačno ) igra za ozbiljne pare.
Zrinjski je npr odlično riješio pitanje golmana, Marić odličan, Karačić od povratka nije nijednog gola primio.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- PeppermintSA
- Kontakt:
-
- Kontakt:

Dobar je Pena , Rozman je katastrofa bio , ovaj trener ce biti duplo bolji …
Kako je Penito drag i simpatican lik. No,ne cudi me da padne u depresiju kad dodje u nasu zabokrecinu.

Nadam se da ce kod novog trenera pruziti vise iz svog nepresusnog talenta .
Odlicno je da se vracaju nasi ljudi u klub. Vraca se krv u obraze. Uspostavlja se nasa DNK ,nas identitet.
Zapamtite,kad izgubis identitet,izgubio si sve !!
-
- Kontakt:
Meni su pricali da je sebican i da mu zato ne daju loptu i izbjegavaju ga na terenu. Ako je istina a vjerovatno jest i to je bio minus za Rozmana
-
- Kontakt:
U koliko je danas prozivka i predstavljanje? Znal se
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
I dalje sam mišljenja da je Pena vrhunska klasa od igrača za ovu ligu samo je malo nedorečen.
Kad prođe dvojicu i treba dati loptu on je zadrži, kad je treba zadržati on se oklizne npr... ako sve uradi dobro onda ga saigrač ne ispoštuje itd itd ima takvih situacija.
Uvijek fali to nešto završno, ali se vidi da zna lopte i da ima to nešto. Nadamo se da će ga Zoran razdrmati. Volio bih da uveže bar 2/3 tekme dobre sa golovima i asistencijama čisto radi samopouzdanja.
Kad prođe dvojicu i treba dati loptu on je zadrži, kad je treba zadržati on se oklizne npr... ako sve uradi dobro onda ga saigrač ne ispoštuje itd itd ima takvih situacija.
Uvijek fali to nešto završno, ali se vidi da zna lopte i da ima to nešto. Nadamo se da će ga Zoran razdrmati. Volio bih da uveže bar 2/3 tekme dobre sa golovima i asistencijama čisto radi samopouzdanja.
Bar znamo da je kardijao za vrijeme pauzeAntikloc je napisao/la: ↑17 jun 2024, 06:16Kako je Penito drag i simpatican lik. No,ne cudi me da padne u depresiju kad dodje u nasu zabokrecinu.![]()
Odlicno je da se vracaju nasi ljudi u klub. Vraca se krv u obraze. Uspostavlja se nasa DNK ,nas identitet.
Kukove zagrijao za čitavu sezonuFoSte95 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 10:14Bar znamo da je kardijao za vrijeme pauzeAntikloc je napisao/la: ↑17 jun 2024, 06:16Kako je Penito drag i simpatican lik. No,ne cudi me da padne u depresiju kad dodje u nasu zabokrecinu.![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Vidjet cemo sta ce Zekic da izvuce iz Pene, nema ni blizu onakvog majstora s loptom u drzavi
Napravit će Zekic Viniciusa od Penje