Koliko sam čuo, vraćaju se Gulaš i Viveros.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E jbg znači ne trebaju mu tri prelazna roka,čak može raditi i sa igračima koji nisu kod Rožmana htjeli vježbe da rade 

-
- Kontakt:
Znaci ovaj rok je iskljucivo na Letermeu i skauting sluzbi
Imamo 2 dogovorena igraca,treba nam stoper i lijevi bek
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko su ti dogovoreni?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2024, 13:43Znaci ovaj rok je iskljucivo na Letermeu i skauting sluzbi
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ni jedan nam trener nije krenuo do sada sa Bajrambarocola, Zeka...

-
- Kontakt:
Zasto direktor da dovodi igrace ? Kod nas uvijek kontra mora biti da ga yebes,kad imamo dobrog trenera onda zakocimo u parama i ivracima,a onoj slovenskoj ublehi dao da rastjera pola ekipe i dovede sta hoce ccc...
Prvi put da cujem da se trazi trener po tom kriteriju. Ali eto s nama je sve moguce..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2024, 12:14Koliko znam tražio se trener koji će u 352 sistemu igrati.
Samo jedno je s Ismirom sigurno, "insajderi" su na aparatima.
-
- Kontakt:
Zekic ima petlju evo i na ovom presu direktan, bez umotavanja. I recimo to mu je velika prednost u odnosu na Rožmana koji vazda pričao o dobrom radu pozitivi sve kako ok a ustvari jako malo dobrog bilo.
Ima li kakvih imena da se spominju?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
"Neki igrači s posudbe su već vraćeni, neki iz Akademije su prekomandovani u prvi tim."
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Je li danas dobijamo one predgrupe za potencijalne protivnike, samo da je onaj Aktobe smrdljivi izbjeći. Iskreno, volio bi da se revanširamo Torpedu.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Hoće l' se znat ko je "prozvan" za ovaj prvi trening danas?
Zekic ima petlju, lik je i mangup, nije utegnut, nije floskula trener...
Nama i treba neko ko je veci frajer od igraca, nekako od svih trenera tu je Hus slican, ali znamo koliko je Hus znao otici u krajnost...
Nama i treba neko ko je veci frajer od igraca, nekako od svih trenera tu je Hus slican, ali znamo koliko je Hus znao otici u krajnost...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa ne dovodi on koga hoce. Trener daje poziciju i neke trazene karakteristike, ovaj po tom opisu trazi igrace koji se uklapaju u budzet i dalje pregovara sa menadzerima i slSanchez87hz je napisao/la: ↑17 jun 2024, 14:05Zasto direktor da dovodi igrace ? Kod nas uvijek kontra mora biti da ga yebes,kad imamo dobrog trenera onda zakocimo u parama i ivracima,a onoj slovenskoj ublehi dao da rastjera pola ekipe i dovede sta hoce ccc...
Tako je i rekao, samo treba znaci citati detaljno
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Treba citat detaljno, eto kao naucili smo istina da se iznosiJavierBosnia je napisao/la: ↑17 jun 2024, 14:16Pa ne dovodi on koga hoce. Trener daje poziciju i neke trazene karakteristike, ovaj po tom opisu trazi igrace koji se uklapaju u budzet i dalje pregovara sa menadzerima i slSanchez87hz je napisao/la: ↑17 jun 2024, 14:05Zasto direktor da dovodi igrace ? Kod nas uvijek kontra mora biti da ga yebes,kad imamo dobrog trenera onda zakocimo u parama i ivracima,a onoj slovenskoj ublehi dao da rastjera pola ekipe i dovede sta hoce ccc...
A sta ce drolja raditi ako ovaj bude dovodio igrace?
-
- Kontakt:
Kaže bit će hostesa na predstavljanju igrača, čuo sam da je spremila kavurmu i haše iz vodokotlića.Istinasamo123 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 14:28Treba citat detaljno, eto kao naucili smo istina da se iznosiJavierBosnia je napisao/la: ↑17 jun 2024, 14:16Pa ne dovodi on koga hoce. Trener daje poziciju i neke trazene karakteristike, ovaj po tom opisu trazi igrace koji se uklapaju u budzet i dalje pregovara sa menadzerima i slSanchez87hz je napisao/la: ↑17 jun 2024, 14:05Zasto direktor da dovodi igrace ? Kod nas uvijek kontra mora biti da ga yebes,kad imamo dobrog trenera onda zakocimo u parama i ivracima,a onoj slovenskoj ublehi dao da rastjera pola ekipe i dovede sta hoce ccc...
A sta ce drolja raditi ako ovaj bude dovodio igrace?
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
Znaci Matthias je SD. Tako bar Zekic rece na pressu i on je taj koji ce obavaljati razgovore sa agentima logicno a ne Zekic kao sto je doslovno i rekao.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
I ja sam shvatio da ce se traziti igraci po njegovim instrukcijama i za odredjene pozicije,dakle ja ti kazem sta zelim,a ti se tamo klati,trazi i pregovaraj,to me ne zanima jer imam drugog posla.
Eh,sad je pitanje hoce li direktor njemu predstaviti ono sto nadje i traziti njegovo misljenje,ili ce po tom automatizmu i zavrsavati transfere?
Ja mu nekako vjerujem ima tu harizmu lik poput Husrefa koji je opet bio presao sve granice i pretjerao u tome.
Jeb.ace im majku u pozitivnom smislu to je sigurno.
Covjek je evidentno autoritet.
Moglo bi tu biti itekakvog sadrzaja!
Eh,sad je pitanje hoce li direktor njemu predstaviti ono sto nadje i traziti njegovo misljenje,ili ce po tom automatizmu i zavrsavati transfere?
Ja mu nekako vjerujem ima tu harizmu lik poput Husrefa koji je opet bio presao sve granice i pretjerao u tome.
Jeb.ace im majku u pozitivnom smislu to je sigurno.
Covjek je evidentno autoritet.
Moglo bi tu biti itekakvog sadrzaja!
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Zna li neko do kad je Latherme po ugovoru ?
Po onom sto izjavi da ce uciti bosanski, izgleda planira produziti ugovor
Po onom sto izjavi da ce uciti bosanski, izgleda planira produziti ugovor
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, amypitar, benko21, bhfanatic14, boki86, Direktorcic, enzo1, Gomis99, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, Kyle88, Lavcina, macahz, mire971, muhamedhulk, NeSamSafetee, Tarapi, Tatamata1946 i 165 gostiju.