Nisu oni njih nikad ni mogli, osim kad su dolazili u ratu da kolju ljude sa Srbima. Protivnici Rusa.
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Mi bi ovu rumuniju ko plitak potok.
PS. Al u krcu.
PS. Al u krcu.
Svi igraju osim Bosanaca 

Mi bi ovu Ukrajinu zgazili
Shevko
sta si dozivio jbg 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Uh! Ukrajinci na konopcima
Opasno natezanja otraga.
Razvalise ih rumuni.
Razvalise ih rumuni.
-
- Kontakt:
Nema to veze kod njih. Mozes ici svaki dan u crvku, zivjeti u celibatu, ali ako ne podrzavas Putina i Rusiju, gubis status pravoslavca po njihovoj logici

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest losa Ukrajina pa i mi bi njih pobjedili 1:0 sigurno.
Jesu li brat sa 6 profila napisao vec koliko je oplodio Rumunki? 

-
- Kontakt:
Izgleda i kod Francuza postoji nacionalni kljuc
Da nije debil Civic usao, bituzlak1987 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 16:19Jest losa Ukrajina pa i mi bi njih pobjedili 1:0 sigurno.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
+1DamirT je napisao/la: ↑17 jun 2024, 16:20Da nije debil Civic usao, bituzlak1987 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 16:19Jest losa Ukrajina pa i mi bi njih pobjedili 1:0 sigurno.![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kada ispadamo uvijek je dojam da nam je neophodno imati par igraca koji ce igrati u najjacim klubovima Evrope ili makar po Austriji, Svicarskoj itd. da bi se icemu nadalituzlak1987 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 16:19Jest losa Ukrajina pa i mi bi njih pobjedili 1:0 sigurno.
a onda dodju prvenstva i vidis reprezentacije sa igracima koji vecinom igraju po žnj klubovima ali za nas izgledaju kao space shuttle
nama treba zdrav sistem i kontinuitet selektora
Don't believe the hype.
Prvenstveno nam trebaju profesionalni igraci. Ne nargilasi koje predvodi kapiten.akisarajevo92 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 16:21Kada ispadamo uvijek je dojam da nam je neophodno imati par igraca koji ce igrati u najjacim klubovima Evrope ili makar po Austriji, Svicarskoj itd. da bi se icemu nadalituzlak1987 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 16:19Jest losa Ukrajina pa i mi bi njih pobjedili 1:0 sigurno.
a onda dodju prvenstva i vidis reprezentacije sa igracima koji vecinom igraju po žnj klubovima ali za nas izgledaju kao space shuttle
nama treba zdrav sistem i kontinuitet selektora

Evo bas gledam sastav Rumuna i dosta ih igra u mrtvom Gaziantepu,par njih u Steaui i ostalim Rumunjskim klubovima i onda mi neko kaze kakve igrace imamo.Sve je do volje i koliko je igracima stalo da odu na Evropsko a nasim je najvise stalo do cevapa,muzike i odmora i tako godinama nazalost.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ne biDamirT je napisao/la: ↑17 jun 2024, 16:20Da nije debil Civic usao, bituzlak1987 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 16:19Jest losa Ukrajina pa i mi bi njih pobjedili 1:0 sigurno.![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nije samo do volje i motiva, ima nesto i do selektora.Manuel je napisao/la: ↑17 jun 2024, 16:25Evo bas gledam sastav Rumuna i dosta ih igra u mrtvom Gaziantepu,par njih u Steaui i ostalim Rumunjskim klubovima i onda mi neko kaze kakve igrace imamo.Sve je do volje i koliko je igracima stalo da odu na Evropsko a nasim je najvise stalo do cevapa,muzike i odmora i tako godinama nazalost.
Ne mozes ocekivati odlaske na velika takmicenja sa Hadziegicem ili Milosevicem

- JayCatwright
- Kontakt:
Ovaj Damir je daleko najgluplji lik na forumu

Ne konta da bi ili neko drugi zajebao ili da ne bi dobili Islanda
iMaMO loŠe iGraČE 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.