Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Braco_vrbanjusa
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la Braco_vrbanjusa » 29 mar 2011, 10:31

A FIFA i UEFA su tako brze da ce se taj rad oduziti par godina, uglavnom nema nas nigdje naredne barem 2-3 godine.....

Imena ljudi, imena treabjum, svih ti majmuna koji glasaju protiv..I da se imena objave u svim medijima, pojedinacno, ne dakle srbi glaasli ovo, federalci ovo..Imena, taj i taj glasao protiv, tako treba objaviti cijeli spisak..Neka cijela drzava zna zbog kojih ljudi ne mozemo naprijed....Neka cijela drzava zna zbog cega su tako velike panzije, zbog cega nema nezaposlenih na biroima....

4ever alone?
Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 29 mar 2011, 10:32

Problem je sto ce i svaki sljedeci biti isti. Jednostavno, ko god da dodje na celo isto ce nam biti.
Nasem sportu bas nema pomoci.

Drugi problem je taj sto cemo eventualnom suspenzijom izgubiti mnogo vise. Na UEFINOJ rang listi nas vracaju na 0 bodova, igraci iz klubova mogu ici kao slobodni igraci u bilo koji klub u koji pozele. Znaci suspenzija, bilo koja, pa makar i 5 dana ce biti kobna po nas sport.

Jedino dobro u tome jeste sto gubimo pristup svim UEFINIM fondovima tako da se mafija nece moci namirivati, drugim rijecima krasti. Neka se barem oni opamete ako se desi ova katastrofa.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 29 mar 2011, 10:37

Joj ljudi jeste raskukali,ja tacno ne mogu vjerovati.Vidjecete da ce se sve rijesiti,i ako u najgorem slucaju dodje do suspenzije,moze nam samo bolje biti,gore ne.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 29 mar 2011, 10:39

Jedno pitanja za sve:?: :?: :?:

DO KADA CEMO MI SJEDITI U SVOJIM KUCAMA, RASPRAVLJATI SE JEDNI SA DRUGIMA PO FORUMIMA DOK NAM NEKI DRUGI NEADEKVATNI LJUDI ODLUCUJU O BUDUCNOSTI NOGOMETA :!: :!: :!: :?: :?: :?:
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 29 mar 2011, 10:40

KOMITETE ZA NORMALIZACIJU- JA sam ubjeđen da će nas to izvući a evo i zašto . Naše SPORTSKE LEGENDE ŠUTE a zašto šute , pa pametni jer neko se sjetio raditi ovim budalama iza leđa.Mislim da HADŽIBEGIĆ ima strašan udio u tome , ON ima jake veze u UEFI i počeo čovjek pametno da radi JADOVIMA iza leđa i neka je ........
BOGA MOLIM DA BUDE OVAKO .....
Jer si JEDAN JEDINI...........

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 mar 2011, 10:40

suspenzija je nesto najljepse sto nam se moze dogoditi vjerujte, a to ce se i desiti, i treba to veceras i proslaviti, to je pozitivan dogadjaj isto kao i plasman u baraz.

ovakav kakav je savez je prakticno nemoguc, cak i da se desi neko cudo i da bagra usvoji danas statut, te promejene nece biti bogzna nesto radikalne, a bagra ce ostati u savezu samo s promijenjenim funkcijama. Rastjerivanje iste je jedini izlaz, a suspenzija ce to i znaciti.

sad ostaje pitanje suspenzije klubova i reprezentacije za cim bi zazalili. sto se tice suspenzije klubova, mene zaboli neka stvar sto borac nece moci u pretkolo lige prvaka, klubovi su nam ionako katastrofalni i ne mogu prismrditi nikakvom ozbiljnijem evropskom takmicenju, tako da nemogucnost izlaska na evropsku scenu nista nam i ne znaci, naravno mislim na jednu godinu, na duzi period bilo bi to tragicno, ali jedna godina nemogucnosti igranja klubova u evropi nikakva tragedija nije, cak bi bilo i lijepo vidjeti da borac uzme titulu, a siroki kup, a da ih uefa odhebe, pa nek se onda hebu.

ono sto nas najvise pogadja je reprezentacija, ali mene tu nije strah, ljudi iz FIFE dobro poznaju nasu situaciju, poznaje i visoki predstavnik Incko koji fakticki nema uticaja nekog na ovu situaciju, ali vjerovatno ce ljudi iz fife i uefa i njega pitati za misljenje, i vjerujem da ce suspenzija zaobici reprezentaciju zbog svih normalnih ljudi u bih koji bi rado prihvatili pravila koja se od nas traze. ali ne pitamo su na strateskim mjestima njihovi ljudi-kurvini sinovi koji rade po nalogu politickih mocnika ciji je cilja razbijanje bih kao drzave na svim poljima, pa tako i na fudbalskom
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 29 mar 2011, 10:41

Capt_Billy je napisao/la:Jedno pitanja za sve:?: :?: :?:

DO KADA CEMO MI SJEDITI U SVOJIM KUCAMA, RASPRAVLJATI SE JEDNI SA DRUGIMA PO FORUMIMA DOK NAM NEKI DRUGI NEADEKVATNI LJUDI ODLUCUJU O BUDUCNOSTI NOGOMETA :!: :!: :!: :?: :?: :?:
Dok se svi ne ujedinimo i dok svi ne budemo ovu drzavu smatrali svojom, a to je u biti zauvijek. Nikada mi nista necemo napraviti pametno, to je sigurno, barem ne dok ne budemo svi Bosanci i Hercegovci.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 29 mar 2011, 10:46

a sta mi sad mozemo otic izvadit im pistolj uperit u glavu i prsilit ih da glasaju ????.....nesvatam sta mi u ovom trenutku mozemo uradit ....ako imas neku dobru ideju reci prvi cu ic i to uradit ....al ovako iskreno mi ne mozemo nista nego cekat spas il propast
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 29 mar 2011, 10:46

A kako mislite da ce se stanje popraviti? Poslije suspenzije ocekujete neki preporod naseg fudbala? Ko ce to uraditi?
Bilo kakav novi savez se ne moze formirati bez Srba i Hrvata i njihovih klubova jer takav nece priznati ni UEFA ni FIFA. Bilo bi nam kao i poslije rata, dok se ne ujedinimo, nema nastupa nasim klubovima u evropskim takmicenjima. Tada su nam progledali kroz prste pa je reprezentacija imala pravo nastupa ali sada nece ni reprezentacija ni klubovi.
Borac prvi na tabeli i to ubjedljivo prvi, vjerovatno buduci sampion drzave ali iz tog kluba su protiv usvajanja Statuta. Sta onda ocekivati od drugih klubova?
Ako danas ne prodje a vjerovatno nece, onda je ovo ubijanje fudbala na duzi vremenski period. Kad je rat zavrsio a BiH ni blizu EU. 175 dana smo bez vlasti. Isti ti ljudi su i iza NS/FS BiH.
Smijesno je sto mi ovdje spominjemo politiku, ali ta politika nam ubija fudbal, nemoguce je zaobici ako zelis ostaviti imalo ozbiljan komentar.

Nemojte se zanositi, ne prodje li danas (a nece), nastaje dugotrajno sivilo.

4ever alone?
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 29 mar 2011, 10:46

Na vrijeme smo trebali razmisljati o UJEDINJENJU, mozda je sada i kasno?
Tako nam i treba, jedan udarac ( snazan ) u glavu, da nas razbudi. Ne znam bas da li je ova suspenzija dobra, mislim da nakon ovoga nasi klubovi vise nikada nece biti isti, premier liga nam je u inako u ...... samo nam jos ona treba. Istina, gamad ce ostati bez love, sigurno umrijeti jer se ne mogu baviti lopovlukom ali oni barem mene trenutno najmanje zanimaju. Ja mislim na veliki broj igraca koji ce vjerovatno samo cekati kraj suspenzije jer ne mogu preci u drugi klub, nisu kvalitet.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 29 mar 2011, 10:47

guber90 je napisao/la:

Dok se svi ne ujedinimo i dok svi ne budemo ovu drzavu smatrali svojom, a to je u biti zauvijek. Nikada mi nista necemo napraviti pametno, to je sigurno, barem ne dok ne budemo svi Bosanci i Hercegovci.
Pa imamo sansu da danas pokazemo da smo svi zajedno druze!!! Bar oni koji se smatraju Bosnu kao svoju drzavu!!!! :!: :!: :!: :!: Pitam se sam, je li vise doslo vrijeme da ovaj glupi narod se vise zapita, DO KADA VISE???? :!: :!: :?: :?:

Ja se sve bojim da ovo stanje u drzavi se moze jedino rijesiti prolijevanjem krvi, kao i uvijek sto se kod nas rijesava. Neka cista kopija divljeg zapada!!! :!: :!:
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 29 mar 2011, 10:48

Nista nego pozetivno se nadati,, bilo je i gori situacija pa smo prezivjeli.. Ako nas suspenziraju doce nesto dobro iza toga aBd..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

4ever alone?
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 29 mar 2011, 10:49

Capt_Billy je napisao/la: Ja se sve bojim da ovo stanje u drzavi se moze jedino rijesiti prolijevanjem krvi, kao i uvijek sto se kod nas rijesava. Neka cista kopija divljeg zapada!!! :!: :!:
Upravo je to problem, sto se kod nas nista ne moze rijesiti. Narodu je preko glave svakojakih protesta, demonstracija, pravljenja transparenata, halabuka. Nema se snage vise.

hare30
Kontakt:

Post Postao/la hare30 » 29 mar 2011, 10:51

Jos 10min do suspenzije..........

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 29 mar 2011, 10:52

mamo pouzdane informacije kada su u pitanju najavljeni mirni protesti i obezbjeđenje skupštinskog skupa biće veliko. O svemu je, u ime FS BiH, obaviještena policija koja će zajedno sa agencijom "Biga" stvoriti bezbjednosne prstene oko hotela Holiday Inn". Navijači su jasno i na utakmici u Zenici rekli šta misle o čelnicima Saveza, tako da te poruke moramo ozbiljno da shvatimo", istakao je Damjanović za Glas Srpske. :roll:
On izjavio za glas srpske,ko nam vodi savez ovako nam i treba,idi majmune u srbiju,sta ces ti u Bosni :twisted: Treba uefa da ubaci tu prinudnu upravu saveza,gdje nece biti ovih uhljupa,samo ljudi koje uefa odredi,pa makar to bili i stranci ;)

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 29 mar 2011, 10:53

Capt_Billy je napisao/la:
guber90 je napisao/la:

Pa imamo sansu da danas pokazemo da smo svi zajedno druze!!! Bar oni koji se smatraju Bosnu kao svoju drzavu!!!! :!: :!: :!: :!: Pitam se sam, je li vise doslo vrijeme da ovaj glupi narod se vise zapita, DO KADA VISE???? :!: :!: :?: :?:

Ja se sve bojim da ovo stanje u drzavi se moze jedino rijesiti prolijevanjem krvi, kao i uvijek sto se kod nas rijesava. Neka cista kopija divljeg zapada!!! :!: :!:
Pa evo pokazali smo, svojim stavovima, nikome ovo nije dobro, pa onda jedni dodju predlazu da se cijeli savez RS-a odcjepi, drugi potezu to da su ovi iz RS-a samo krivi (a Boga mi nisu sami, ima i Bosnjaka i Hrvata tovar koji su za to krivi), te se mi tako u krug vrtimo i necemo nikada moci naci rijesenje i ujediniti se dok budemo lopticu prebacivali sa jedne na drugu stranu :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 29 mar 2011, 10:54

4ever alone? je napisao/la:Na vrijeme smo trebali razmisljati o UJEDINJENJU, mozda je sada i kasno?
Tako nam i treba, jedan udarac ( snazan ) u glavu, da nas razbudi. Ne znam bas da li je ova suspenzija dobra, mislim da nakon ovoga nasi klubovi vise nikada nece biti isti, premier liga nam je u inako u ...... samo nam jos ona treba. Istina, gamad ce ostati bez love, sigurno umrijeti jer se ne mogu baviti lopovlukom ali oni barem mene trenutno najmanje zanimaju. Ja mislim na veliki broj igraca koji ce vjerovatno samo cekati kraj suspenzije jer ne mogu preci u drugi klub, nisu kvalitet.
ne brini se ti za gamad snace se oni vec nekako....mogu dat glavu sad da im je dodik osigurao vec neko mjesto gdje ce isto tako pravit ovakva sranja ...bas me zanima kolko ih je potplatio :roll: sigurno im je dobru svotu dao ,a tek sta im je sve napricao i obecao ...pa nisu ni oni budale znaju oni da ako ne glasaju da ce izgubit svoju ukradenu lovu .....a ako glasaju opet ce izgubit al dodikovu....pa kad se bolje razmisli bolje izgubit ukradenu nego sve lazi koje im je obecao ona svinja od covjeka
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

4ever alone?
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 29 mar 2011, 10:57

Stoji sve to. Nema sta.
Sinoc se vidjelo da ih apsolutno ne zanima da li cemo dobiti ovaj amx_ban 1337 ili ne.
Vise su se bavili matematikom i pokazivali djeci kako rijesiti odredjene zadatke iz te oblasti.
Cak su pokazivali i isjecke iz Dnevnog Avaza.

4ever alone?
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 29 mar 2011, 10:59

Sigurno znate da nam UEFA moze dati privremeni savez, kao sto je bio slucaj u par zemalja zadesenih istim shitovima. Samo sto sumnjam da cemo i mi biti iste srece.

hare30
Kontakt:

Post Postao/la hare30 » 29 mar 2011, 11:00

sad ce zeljo i sarajvo u saban ligu igrace bajramske turnire i ljetne turnire a nagrade 1000 km i peceno jajnje.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum, kakarut i 39 gostiju.