RŠD Velež Mostar

ljevak
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la ljevak » 17 jun 2024, 17:57

Jbg moras nekad progutat zabu, tako to funkcionise kod nas.

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 17 jun 2024, 17:58

Svi sad sve znate poslije pola sata od pressa, a niko veze nije imao do maloprije. Odvadite malo i pustite vrijeme da uradi svoje.
19V22

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 17 jun 2024, 17:59

Cernica22 je napisao/la:
17 jun 2024, 17:58
Svi sad sve znate poslije pola sata od pressa, a niko veze nije imao do maloprije. Odvadite malo i pustite vrijeme da uradi svoje.
Svi su sve znali kralju nego smo trebali ovdje pisati jel?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 17 jun 2024, 17:59

Sam je rekao "mi dovodimo igrace", meni to lici na jedni veliko nista

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 17 jun 2024, 18:00

killafrommanilla je napisao/la:
17 jun 2024, 17:54
Balorda je napisao/la:
17 jun 2024, 17:47
17 jun 2024, 17:45

Pisam se ja svim vjecitim optimistima kao i najvecem ublehasu Kevelju i svima u usta. Toliko od mene

NIKO NIJE KRIV OSIM SENADA KEVELJA !!! KRAJ PRICE !!!!
Smiri se, nije ti to korektno. Uostalom ako je do Kevelja, lakše ćemo bez Klafurića, nego bez Kevelja. Kraj priče.
To je taj narativ zbog kojeg je on i dosao u klub, jos od price "povlacim se ako ce gospodin Hasic nastaviti" iako je ZNAO kao i cijeli Mostar da je Hasic rekao nema sanse. I da se on pojavi kao spasioc. Jole Musa modernog doba nije mogao gledati kako to postaje Hasic

To je ono sto od pocetka hoce, ali ima totalno pogresan pristup, uhljebio je sve radnike i neradnike u klub, i ispunjava zelje dosta mocnih ljudi, da budem blag jer je javni forum inace da je rodjeni.com nasrao bih se zivotom kao sto sam se nasrao i pod nickom drakensang. I JuKaTu nam je to objasnio svima jos tad.

Obicni ublehas i **** i da mi imamo imalo karaktera, a nemamo, danas bismo ga otjerali i pod cijenu gasenja. Znaci muka mi je od ovog Veleza vise. Prava istina je da je htio Feju kao SD na zahtjev Niksica. Eto nek znaju i dusmani boli me vise kuratz.
Druze sve razumijem al moramo svi shvatiti da se moraju ispostovat i ljudi koji donesu milione u klub na ovaj ili onaj nacin ako imaju neke zahtjeve.
Druga je stvar jesu li ti zahtjevi korektni ili nisu korektni..
Koji klinac je i Niksic sad postavljao takve zahtjeve ako je to istina...nabijem ih sve redom.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 17 jun 2024, 18:01

Slobodni su Petev, Kodro , Custa ,Tomas

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 17 jun 2024, 18:03

mostar_mo je napisao/la:
17 jun 2024, 18:00
Balorda je napisao/la:
17 jun 2024, 17:47

Smiri se, nije ti to korektno. Uostalom ako je do Kevelja, lakše ćemo bez Klafurića, nego bez Kevelja. Kraj priče.
To je taj narativ zbog kojeg je on i dosao u klub, jos od price "povlacim se ako ce gospodin Hasic nastaviti" iako je ZNAO kao i cijeli Mostar da je Hasic rekao nema sanse. I da se on pojavi kao spasioc. Jole Musa modernog doba nije mogao gledati kako to postaje Hasic

To je ono sto od pocetka hoce, ali ima totalno pogresan pristup, uhljebio je sve radnike i neradnike u klub, i ispunjava zelje dosta mocnih ljudi, da budem blag jer je javni forum inace da je rodjeni.com nasrao bih se zivotom kao sto sam se nasrao i pod nickom drakensang. I JuKaTu nam je to objasnio svima jos tad.

Obicni ublehas i **** i da mi imamo imalo karaktera, a nemamo, danas bismo ga otjerali i pod cijenu gasenja. Znaci muka mi je od ovog Veleza vise. Prava istina je da je htio Feju kao SD na zahtjev Niksica. Eto nek znaju i dusmani boli me vise kuratz.
Druze sve razumijem al moramo svi shvatiti da se moraju ispostovat i ljudi koji donesu milione u klub na ovaj ili onaj nacin ako imaju neke zahtjeve.
Koji klinac je i Niksic sad postavljao takve zahtjeve ako je to istina...nabijem ih sve redom.
Koga bola ispostovat? Da doneses pare i da zaposljavas ljude BEZ OBZIRA NA INTERES VELEZA? JE LI TO?

ZAHTJEVI SE NE POSTAVLJAJU OSIM AKO NISU U INTERESU VELEZA!!! KRAJ PRICE!°

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 17 jun 2024, 18:03

Ljudi bez godisnje clanske tjeraju ljude sto u klub donose milione :clap:

A jos jedan paradoks jeste ovo sto se Niksic i SDP spominje a 90% uprave nam iz SDA i NESa

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 17 jun 2024, 18:05

17 jun 2024, 17:59
Cernica22 je napisao/la:
17 jun 2024, 17:58
Svi su sve znali kralju nego smo trebali ovdje pisati jel?
Ma buraz nije se znalo, 80% ljudi je sokirano tako da pusti to. Par ljudi je culo price rekla kazala i to je to, a takvih prica uvijek bude more. Za ovu se eto ispostavilo da je tacno, ali odmah se zalijece da se pljune. Boli me racku i za Kevelja i za Klafurica, drugi klub nemama pa prvaci bili ili treceligasi.
19V22

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 17 jun 2024, 18:07

MostarskiVelez je napisao/la:
17 jun 2024, 18:03
Ljudi bez godisnje clanske tjeraju ljude sto u klub donose milione :clap:

A jos jedan paradoks jeste ovo sto se Niksic i SDP spominje a 90% uprave nam iz SDA i NESa
Da, nemam clansku jer nemam 20 KM ili jer je nisam uslikao ovdje vama?

@Cernica22 po gradu se prica ima par dana. Svi su bili uzasno nervozni ali su se svi nadali da ce se izgladiti. Ocito nije. I drugi klub nemamo pa treba da budemo nijemi posmatraci svega. Ja sve gledam kroz sebe ja bih isao na stetu sebe zbog Veleza. Ocito ljudi ovdje nisu takvi

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 17 jun 2024, 18:10

Ajde bola po vama jedini krivci Kevelj i Niksic nemoj da vam ja sad pisem kako je Klaf preko menadzera i brace dovodio igrace.Jedva cekate neki **** da po nasim ljudima opletete,a nikad se niste zapitali ko sjedi sa bracom i koje igrace dovesti.Pun mi je **** hvaljenja vise stranaca a nase odmah kanali a nezna se prava stvar.Klaf je odlican bio,ali da je radio sa menadzerima ko i svaki trener do sada RADIO JE!!.Nemam zivaca pisati kad bi znali neke stvari spustili bi loptu!

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 17 jun 2024, 18:12

Kako došao, tako otišao. Svaka njemu čast al važni su ljudi koji donese novac. Šta je tražio to mu je ispunjeno, zar mislite da bi mu se moglo ispunit bez para, pa samo aplikacija za praćenje i GPS su 40.000 km. Dadnite vi bujrum svoje pare pa odlučujte.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 17 jun 2024, 18:12

Ne znam koliki trebas biti idiot da razmisljas da vracas Feju u klub nakon sto je Klaf izgradio fenomenalan medjuljudski odnos u timu.

Ovo je ogroman korak unazad i necemo se lako stabilizovati u to sam siguran.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 17 jun 2024, 18:13

mostar_mo je napisao/la:

Koga bola ispostovat? Da doneses pare i da zaposljavas ljude BEZ OBZIRA NA INTERES VELEZA? JE LI TO?

Pa bolje i da donose pare u klub i da zaposljavaju ako cemo napredovati kao klub, a napredujemo nikad brze od rata, nego da je sve pod konac pa da rovarimo po dnu tabele i drugoj ligi i da svi lagano izumremo i ne docekamo Veleza na vrhu. Samo se u ovom nasem gradu gleda svaka sitnica nasim u klubu, dok drugi na sve dozvoljene i nedozvoljene nacine zele da se dokopaju vrha i boli ih ku.rac. Ali jok mi smo postenjacine navikli smo da nam je sve idealno, a svi gledamo kako se docepati kakvog parali posla preko stele :thumbup:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 17 jun 2024, 18:13

Radobolja je napisao/la:
17 jun 2024, 18:10
Ajde bola po vama jedini krivci Kevelj i Niksic nemoj da vam ja sad pisem kako je Klaf preko menadzera i brace dovodio igrace.Jedva cekate neki **** da po nasim ljudima opletete,a nikad se niste zapitali ko sjedi sa bracom i koje igrace dovesti.Pun mi je **** hvaljenja vise stranaca a nase odmah kanali a nezna se prava stvar.Klaf je odlican bio,ali da je radio sa menadzerima ko i svaki trener do sada RADIO JE!!.Nemam zivaca pisati kad bi znali neke stvari spustili bi loptu!
normalno da je radio i treba da radi. Jesi li mu to dozvolio kad si mu dao sve ovlasti oko transfera? Sto tada nisi rekao e ne, dobit ces sportskog direktora.

i kako je to dovodio igrace ako Kevelj kaze "mi smo dovodili igrace"?

Ko koga tu laze?

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 17 jun 2024, 18:16

17 jun 2024, 18:13
Radobolja je napisao/la:
17 jun 2024, 18:10
normalno da je radio i treba da radi. Jesi li mu to dozvolio kad si mu dao sve ovlasti oko transfera? Sto tada nisi rekao e ne, dobit ces sportskog direktora.

i kako je to dovodio igrace ako Kevelj kaze "mi smo dovodili igrace"?

Ko koga tu laze?
Pa log da ima uticaja da dovodi igrace kevelj ti je gulijasvilija doveo, a vecina to ne zna sve misle feja ga doveo

DzananMusa11
Kontakt:

Post Postao/la DzananMusa11 » 17 jun 2024, 18:17

Naravno da je otišao, Pripreme počinju a mi doveli neku muhu bez glave i to je to. Klafurić je pametan čovjek i nije želio da završi ko Dudić.

S nama uvijek cirkus neki. Ovaj klub ne zaslužuje ovakve navijače, samo ču to reći. Nema kluba da je manje dao svojim navijačima za ono što oni daju njemu. I tako je iz godine u godinu.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 17 jun 2024, 18:22

Rodjeni81 je napisao/la:
17 jun 2024, 18:13
mostar_mo je napisao/la:

Pa bolje i da donose pare u klub i da zaposljavaju ako cemo napredovati kao klub, a napredujemo nikad brze od rata, nego da je sve pod konac pa da rovarimo po dnu tabele i drugoj ligi i da svi lagano izumremo i ne docekamo Veleza na vrhu. Samo se u ovom nasem gradu gleda svaka sitnica nasim u klubu, dok drugi na sve dozvoljene i nedozvoljene nacine zele da se dokopaju vrha i boli ih ku.rac. Ali jok mi smo postenjacine navikli smo da nam je sve idealno, a svi gledamo kako se docepati kakvog parali posla preko stele :thumbup:
Evo sad ti je dokazano brate da nije bolje, najbolje je kad je Velez prvi na listi interesa svih tih ljudi, a ne da je interes zaposliti nekog svog naustrb kluba. OK mi je ako ces zaposliti nekog ko moze dati ruke i pomoci, na bilo kakav nacin, i nemam nista protiv toga. Jer kad tad to sve dodje na naplatu i ispostavi se na kraju da nije bolje zaposljavati sve i svakog jer eto donosis pare jer nastane kad tad kratki spoj i izgubis ono sto vrijedi.

Al eto dosta od mene. Citaju ove klosarcine i nasladjuju se pa cu se zaustavit zbog toga samo

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 17 jun 2024, 18:23

E jbg balijska posla

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 17 jun 2024, 18:28

Bice dobro sve ne sekirajte se

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.